pasie 17.01.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Tak samo blisko było, ale to już wiosna szła... mam nadzieję, że też też tak będzie ja też mam nadzieję, że ta zima to już odpuści chociaż czy to możliwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.01.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Kurczę, przechlapane masz z tą wodą, dobrze że do bramy nie podchodzi i wjeżdżać możecie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.01.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Gosiu oj z tą wodą to wszędzie kiepsko. U nas co prawda w tym roku tfu tfu super - może to dzięki rowom???? ale stan wód w dwóch strugach byłprzez jeden dzień bardzo wysoki i wylewało już na poletka na szczęście są daleko od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Wróciłam dopiero z miasta, już po ciemku więc nie widzę stanu wody, ale drogi lokalne wyglądały na sporo podeschnięte, jakby woda dobrze odparowała.... byle nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.01.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 dziś było prawie 9 stopni to może trochę popodsychało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.01.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 u mnie masakra a na dodatek sąsiad wypompowuje szambo i q....a to wszystko zalega przed moją działką a potem spływa ulicą !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 dziś było prawie 9 stopni to może trochę popodsychało:rolleyes: nawet nie wiedziałam, że aż tak cieplutko było... a dziwiłam się co mi tak gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 u mnie masakra a na dodatek sąsiad wypompowuje szambo i q....a to wszystko zalega przed moją działką a potem spływa ulicą !! Zuzku, to chyba musisz na niego straż miejską czy insze urzędy na niego nasłać, bo to z pewnością jest karalne Wczoraj u nas gdzieś w okolicy chyba wymyło komuś jakieś nieczystości, bo nieco smrodku się dawało wyczuć, dziś już chyba jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Zuza u mnie rów paruje - oczyszczalnie ścieków są ostatnio w modzie Gosiu i jak stan wód bo u nas lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 UG juz wie łacznie z foto a teraz ciekawe co z tym zrobią !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.01.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Monika, wody troszkę opadły... byle nie padało Poziom wody taki wysoki był wczoraj wieczorem, że woda w toalecie nie chciała spływać. Podejrzenie padło na jakieś duże ilości papieru Dopiero wizja lokalna w studzience pokazała jaki wysoki poziom tam był Zuzku, wiedziałam, że waleczna kobitka jesteś niech sobie mądrala nie myśli, ze będzie Ci pod nos smrody wylewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Oni mnie juz znają oj dobrze znają i oby nie musieli poznać jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Oni mnie juz znają oj dobrze znają i oby nie musieli poznać jeszcze lepiej myszy ich pożrą buahahahahaha Gosiu idzie mrozek więc teraz powinny jeszcze opaść tylko kurka na co komu ten śnieg jeszcze potrzebny :bash:chcę już wiosnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.01.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Zuzku Ty w stanie błogosławionym jeszcze groźniejsza jesteś Już dziś przez chwilę wiosną mi zaleciało, a teraz zaczyna bździć deszcz jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Doberek:) ja ostatnio zaczęłam już wiosenne porządki na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Doberek Pasiu mówisz, że wiosnę już masz? u nas podeschło ładnie, nic więcej nie mówię, by nie zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ja chetnie posłałabym Wam to słońce które mam od kilku dni po trochę, ale chyba mało to możliwe...oby schło, oby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.01.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 też chcę wiosnę !!!!!!!!!!! bo kurtki mi się nie dopinają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jakby sie miały dopiąć, to mogłabyś się martwić, a teraz tylko ciesz sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Słonka............. teraz śnieg zaczął padać Zuzku w moich okryjbidach na pewno się dopniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts