kaszak 16.05.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Proszę o namiary. Interesują mnie ścienne. Te które widuję są ecru, szarawe, waniliowate i wogóle doniczego. Nie wiem czy to aż taki problem zrobić biel naprawdę białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 http://gresy.com.pl/tag/polerowany/page/2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 24.05.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Proszę o namiary. Interesują mnie ścienne. Te które widuję są ecru, szarawe, waniliowate i wogóle doniczego. Nie wiem czy to aż taki problem zrobić biel naprawdę białą. http://img37.imageshack.us/img37/9567/ceramsticalchemia2.jpg Ceramstic Alchemia sieć sprzedazy: http://www.ceramstic.com.pl/siec_sprzedazy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellezza_pl 28.05.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ja kilka razy miałem styczność z białymi płytkami i bardzo fajnie się to prezentuje. Wszystko jest rzeczą gustu oraz stylu w jakim chcemy urządzić łazienkę. Warto szukać w sklepach internetowych,tutaj wybór jest zdecydowanie największy,a ceny atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.05.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ja kilka razy miałem styczność z białymi płytkami i bardzo fajnie się to prezentuje. Wszystko jest rzeczą gustu oraz stylu w jakim chcemy urządzić łazienkę. Warto szukać w sklepach internetowych,tutaj wybór jest zdecydowanie największy,a ceny atrakcyjne. bellieza trollujesz, nic nie wnosisz do postów, a poza tym w ten sposób promujesz swoją firmę "Zainfekowałeś" swoimi nic nie znaczącymi postami kilka tematów w ciągu pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalmix 29.05.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Proszę o namiary. Interesują mnie ścienne. Te które widuję są ecru, szarawe, waniliowate i wogóle doniczego. Nie wiem czy to aż taki problem zrobić biel naprawdę białą. Witam my mamy takie w łazience i są naprawde białe http://www.steuler-fliesen.de/prospekte/Organic%20Sense.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 30.05.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 up moze ktos wie o jakis nowych bialych plyteczkach do lazienki? Mysle na sciane dac biale a na podloge szare Nie wiem czy najnowsze, ale do 50zł są np. Opoczno fusion, Klasa ścieralności 4, połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 mam białe (mają lekkie maziaje, dostrzegalne pod światło) w łazience górnej (jeszcze w trakcie wykańczania) - Apasionate Bianco Paradyż na ścianie i Atractivo Bianco na podłodze. Dolna łazienka w końcu też będzie biała - cegiełka Sant Marti 1A Barcelona Tubądzin Zień, podłoga szara. Ładne białe to np. Saloni Lumina Blanco. Fajny format 30*90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Możej 04.06.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Też jestem na etapie szukania możliwie jak najbielszych białych płytek i mój typ na dziś to Ceramstic Super White 60x60cm: http://www.ceneo.pl/15694618 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.06.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Biały gres jest, a przynajmniej był w Leroyu - według mnie jest naprawdę biały, polerowany, duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 24.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Hej nie chcę zakładać osobnego tematu dlatego spytam tutaj :] Ostatnio będąc w Castoramie moją uwagę zwróciły płytki Ceramstic Bianco matowe za czterdzieści kilka zł. Wie może ktoś czy te płytki są rektyfikowane? Cena jak najbardziej przystępna. Waham się także nad wyborem płytek z połyskiem czy jednak matowe. Sama już nie wiem. Dzięki serdeczne za odpowiedz TAK, Bianco Ceramstic to retyfikowana plytka http://www.e-budujemy.pl/?p=21705.html Mam wrazenie ze plytki z polyskiem robią bardziej eleganckie wrazenie, matowe zas lepiej sie prezentują w duzym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Moi drodzy poszukuję białych płytek, których jeden z wymiarów ma 29,7cm (+/- 0,1cm). Drugi wymiar nie istotny, ale im większe tym lepsze.Płytka ma byc idealnie gładka - matowa lub błyszczaca.Będę wdzięczna za każdą pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaaa1 01.10.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Moi drodzy poszukuję białych płytek, których jeden z wymiarów ma 29,7cm (+/- 0,1cm). Drugi wymiar nie istotny, ale im większe tym lepsze. Płytka ma byc idealnie gładka - matowa lub błyszczaca. Będę wdzięczna za każdą pomoc! szociku czy mnie jeszcze pamietasz? Kochana ja zdecydowalam sie wlasnie na biale i wybralam mat. 598X297 Cie interesuje? To Tubdzin Zien kolekcja Paris - Louvre Rivoli. Sa super! tutaj wkoncu przedstawilam moje ostateczne decyzje http://forum.muratordom.pl/showthread.php?202871-malutka-%C5%82azienka-%C5%82adna-i-praktyczna&p=5552686#post5552686 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 08.09.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam wszystkich forumowiczów i podbijam temat łazienki biało czarnej bo takową będę robić i mam straszny dylemat koloru podłogi czarna czy biała , chodzi za mną biała bo ma być bardziej biało niż czarno czyli biała z czarnymi akcentami ,,,obudowa wanny czarna i duża szafka pod umywalkę ok 160 czarna ,,,czekam na projekt wiec wstawię wizualizacje .Białej podłogi boję się ze względu na białe fugi, bo z jasnymi fugami mam z złe doświadczenie niestety mam takowe i klnę na nie ...epoksydowa z tego co wyczytałam nie wchodzi w grę bo podłogówka , czy może być szara fuga ....na ścianach białej a taka być musi też się obawiam ,,jakie są wasze doświadczenia , płytki będą z połyskiem 30/60 ceramstic kolekcja OPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krytyczny 08.09.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 biała z czarną fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 09.09.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Też się właśnie zastanawiam nad fugą do białych płytek. Jak dla mnie też musi być biała tylko jaką zrobić żeby za kilka miesięcy nie była szara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 09.09.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Adrianad u mnie nie ma innej opcji jak biała fuga do białych kafli na ścianie, ale podłoga biała płytka i raczej zrobię jasno szarą fugę , nie odważę się chyba na białą .Bardzo proszę aby się odezwali użytkownicy białych fug . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts