Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

białe płytki łazienkowe - widział ktoś?

pAnna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Proszę o namiary. Interesują mnie ścienne. Te które widuję są ecru, szarawe, waniliowate i wogóle doniczego. Nie wiem czy to aż taki problem zrobić biel naprawdę białą.

http://img37.imageshack.us/img37/9567/ceramsticalchemia2.jpg

Ceramstic Alchemia

sieć sprzedazy:

http://www.ceramstic.com.pl/siec_sprzedazy.html

Ja kilka razy miałem styczność z białymi płytkami i bardzo fajnie się to prezentuje. Wszystko jest rzeczą gustu oraz stylu w jakim chcemy urządzić łazienkę. Warto szukać w sklepach internetowych,tutaj wybór jest zdecydowanie największy,a ceny atrakcyjne.

bellieza trollujesz, nic nie wnosisz do postów, a poza tym w ten sposób promujesz swoją firmę :( "Zainfekowałeś" swoimi nic nie znaczącymi postami kilka tematów w ciągu pół godziny.

mam białe (mają lekkie maziaje, dostrzegalne pod światło) w łazience górnej (jeszcze w trakcie wykańczania) - Apasionate Bianco Paradyż na ścianie i Atractivo Bianco na podłodze. Dolna łazienka w końcu też będzie biała - cegiełka Sant Marti 1A Barcelona Tubądzin Zień, podłoga szara.

Ładne białe to np. Saloni Lumina Blanco. Fajny format 30*90.

• 3 weeks później...
Hej nie chcę zakładać osobnego tematu dlatego spytam tutaj :]

Ostatnio będąc w Castoramie moją uwagę zwróciły płytki Ceramstic Bianco matowe za czterdzieści kilka zł. Wie może ktoś czy te płytki są rektyfikowane? Cena jak najbardziej przystępna. Waham się także nad wyborem płytek z połyskiem czy jednak matowe. Sama już nie wiem. Dzięki serdeczne za odpowiedz

TAK, Bianco Ceramstic to retyfikowana plytka

http://www.e-budujemy.pl/?p=21705.html

Mam wrazenie ze plytki z polyskiem robią bardziej eleganckie wrazenie, matowe zas lepiej sie prezentują w duzym pomieszczeniu

• 3 months później...
Moi drodzy poszukuję białych płytek, których jeden z wymiarów ma 29,7cm (+/- 0,1cm). Drugi wymiar nie istotny, ale im większe tym lepsze.

Płytka ma byc idealnie gładka - matowa lub błyszczaca.

Będę wdzięczna za każdą pomoc!

szociku czy mnie jeszcze pamietasz? :)

Kochana ja zdecydowalam sie wlasnie na biale i wybralam mat. 598X297 Cie interesuje?

To Tubdzin Zien kolekcja Paris - Louvre Rivoli. Sa super!

tutaj wkoncu przedstawilam moje ostateczne decyzje

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?202871-malutka-%C5%82azienka-%C5%82adna-i-praktyczna&p=5552686#post5552686

• 1 year później...
Witam wszystkich forumowiczów i podbijam temat łazienki biało czarnej bo takową będę robić i mam straszny dylemat koloru podłogi czarna czy biała , chodzi za mną biała bo ma być bardziej biało niż czarno czyli biała z czarnymi akcentami ,,,obudowa wanny czarna i duża szafka pod umywalkę ok 160 czarna ,,,czekam na projekt wiec wstawię wizualizacje .Białej podłogi boję się ze względu na białe fugi, bo z jasnymi fugami mam z złe doświadczenie niestety mam takowe i klnę na nie ...epoksydowa z tego co wyczytałam nie wchodzi w grę bo podłogówka , czy może być szara fuga ....na ścianach białej a taka być musi też się obawiam ,,jakie są wasze doświadczenia , płytki będą z połyskiem 30/60 ceramstic kolekcja OPP