Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SZUKAM "Inki" (forumowiczka z wymiany doświadcz) Z

andjab

Recommended Posts

Przepraszam, że w taki sposób szukam Pani?/Cię, ale w Wymianie doświadczeń nie było na Panią/Cię żadnych namiarów. Mam pytanie, a wzasadzie prośbę w związku z jedną z Pani/Twoich wypowiedzi na forum doświadczeń. Możę adres mailowy, komórka. Gwarantuję, iż nie wykorzystam ponad to o czym tutaj piszę. :)

Andrzej [email protected]

:lol:

Agnes jak zawsze dowcipna.

A Andrzej szuka tylko odpowiedzi na temat ceny zbiornika gazu... :wink:

Tego się nie spodziewałem. wydawało mi się, iż to b. neutralny teamat. Ale cóż ... Panią Inkę b. przepraszam, iż różne takie domysły się pojawiły w zwiazku z nią. A ja poprostu miałem przyziemne do niej pytanie - gdzie kupiła taki tani brykiet drzewny na G. Śląsku? Nie chciałem tego pytania kierować do całego forum, bo to b. niewielu interesuje po co zasmiecać. Ale niestety zasmieciłem.

Wszystkim "szukającym" watku roamasowego serdecznie dziękuję za taki odzew.

A może ktos jednak inf. gdzie kupić brykiet lub drewno kominkowe na G. Śląsku. Mój dostawca, który miał mnie zaopatrywać całą zimę niestety nawalił. Pozdrawiam :)

No i miało być po brazylijsku a wyszło po rosyjsku....

Uzupełnienie zakończenia:

"W walonkach przy kozie rozgrzanej do czerwoności siedzieli, grzejąc zgrabiałe ręce ciepłem bijącym od płomieni rozniecanych brykietem górnośląskim i ich namiętną miłością....."http://www.gif.marktrad.pl/serca/s6.gif

żyli długo i szczęśliwie na Górnym Śląsku i palili sobie w kominku brykietem

W walonkach przy kozie rozgrzanej do czerwoności siedzieli, grzejąc zgrabiałe ręce ciepłem bijącym od płomieni rozniecanych brykietem górnośląskim i ich namiętną miłością....

Autor!! Autor!! :D

Angażuję obie Panie natychmiast!!!

James Cameron, Holywood, CA 90210