Kris2222 01.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Szukam stolarza do schodów i drzwi zewnętrznych i wewnętrznych Jestem z okolic Wodzisławia Śląskiego, znacie jakis pożądanych gości od stolarki, bo jak narazie wszyscy których znalazłem to z stolarką nic nie mają wspólnego dajcie jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Krzyś....nie chcę Cię straszyć, ale cięzko będzie. W tych czasach to drzwi zamawiasz z katalogu (np. Classen - w Jastrzębiu jest sklep firmowy), przyjeżdżają - montują i po zawodach . Aczkolwiek jeśli zależy Ci - dam poniżej namiary na człowieczka z Rybnika który sprowadza drzwi i montuje - mówi, że Classen, ale jak się przyjrzałam to chyba nie do końca prawda z tym, ze te jego drzwi zdecydowanie lepiej są wykończone - niby szczególiki, ale według mnie ładniejsze te jego niż moje classeny , i tańsze (mam porównanie, bo moi rodzice z jego usług korzystali miesiąc temu). Jego mogę z czystym sumieniem polecić ... umówił, przyjechał, zamontował , niewiele skasował i cześć . Ogłasza się na allegro , masz tu link do aukcji http://www.allegro.pl/item543554512_super_okazja_wyprzedaz_drzwi_classen_b.html Co do schodów - życzę powodzenia.... mnie się nie udało znaleźć człowieka który zrobi mi drewniane schody w normalnej cenie (dlatego mam w gresie). Sąsiedzi mają schody z drenianymi trepami , już nie pamiętam ceny - ale wiem, ze kiedy usłyszałam - scenka mi opadła .... pomyślałam se: cholera , trza fach zmieniać i majątku się w krótkim czasie dodrapać .... drożyzna, drożyzna i jeszcze raz drożyzna . Ale szukaj ...ponoć kto szuka ten znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 01.02.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dzieki Dagmara z tymi stolarzami to tak jest miałem u siebie znanego z naszych okolic wszystko ok tylko pozadawał mi tyle przeróbek otworów pod jego drzwi że go zapytałem czy on jest stolarzem czy tylko sprzedaje standardowe drzwi dla mnie drzwi na wymiar to drzwi na wymiar a nie doklejanie ścian pod drzwi standardowych, dlatego mu podziękowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 01.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Może to nie Śląsk ale byłem przejazdem kiedyś w firmie stolarskiej ZBYDREW za Wadowicami oni robia wg mnie porządne dzwi z tego co m ówili wysyłaja po pPolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 02.02.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 zadzwonię do nich piszcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianek9999 02.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 DUDA z Gaszowic-Drzwi 1 sztuka Dąb Bielony z szybą na gotowo i wszystko 1400 zł-Schody 14 stopni + spocznik + balustrada + 30 tralek + furtka na schody bo mamy małe dzieci 8200 zł LINK http://www.okna-duda.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 02.02.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dzieki Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 02.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Tylko schody - najlepiej samonośne...Janusz Gańczarczyk - Jasienica 033- 815 31 46 wykonawca bardzo dokładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 02.02.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dziś miałem stolarza u siebie z okolic Krakowa i on mówi że w ich okolicy wszyscy drzwi zewnętrzne otwierają na zewnątrz,u nas do srodka jak macie u siebie , która wersja jest lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.02.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 stolorz od schodów http://www.cechrr.gliwice.pl/index.php?go=firmy&ord=bb&id=19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 13.06.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 podnoszę temat , bo ten u którego miałem zamówione robi mnie już w ... dwa miesiące i mam tego dosyć . Może jeszcze ktoś z Sląska i okolic poleca dobrego fachmana od stolarki? czy ci stolarze to wszyscy tacy oszuści? nabiorą zamówień a potem się nie wyrabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieko 14.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kriss, moje schody sie co prawda dopiero robia....ale do tej pory wspolpraca super (probki schodow, malowane na rozne kolory bejcy zebym mogla wybrac ten, ktory na zywo, na materiale mi najbardziej odpowiada, duzy wybor schodow do zobaczenia w salonie...wykonawca nie naciaga na najdrozsze rozwiazania (a moglby bo i tacy juz u nas byli)... http://www.schodex.com, P. Alfred Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts