Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stolarz na Śląsku,znacie jakiś dobrych?

Recommended Posts

Krzyś....nie chcę Cię straszyć, ale cięzko będzie.

W tych czasach to drzwi zamawiasz z katalogu (np. Classen - w Jastrzębiu jest sklep firmowy), przyjeżdżają - montują i po zawodach :wink: :lol: .

Aczkolwiek jeśli zależy Ci - dam poniżej namiary na człowieczka z Rybnika który sprowadza drzwi i montuje - mówi, że Classen, ale jak się przyjrzałam to chyba nie do końca prawda z tym, ze te jego drzwi zdecydowanie lepiej są wykończone - niby szczególiki, ale według mnie ładniejsze te jego niż moje classeny , i tańsze :wink: (mam porównanie, bo moi rodzice z jego usług korzystali miesiąc temu). Jego mogę z czystym sumieniem polecić ... umówił, przyjechał, zamontował , niewiele skasował i cześć :wink: :lol: .

Ogłasza się na allegro , masz tu link do aukcji

http://www.allegro.pl/item543554512_super_okazja_wyprzedaz_drzwi_classen_b.html

Co do schodów - życzę powodzenia.... mnie się nie udało znaleźć człowieka który zrobi mi drewniane schody w normalnej cenie (dlatego mam w gresie). Sąsiedzi mają schody z drenianymi trepami , już nie pamiętam ceny - ale wiem, ze kiedy usłyszałam - scenka mi opadła .... pomyślałam se: cholera , trza fach zmieniać i majątku się w krótkim czasie dodrapać :wink: :lol: .... drożyzna, drożyzna i jeszcze raz drożyzna :evil: .

Ale szukaj ...ponoć kto szuka ten znajdzie :roll: :wink: .

dzieki Dagmara

z tymi stolarzami to tak jest

miałem u siebie znanego z naszych okolic wszystko ok tylko pozadawał mi tyle przeróbek otworów pod jego drzwi że go zapytałem czy on jest stolarzem czy tylko sprzedaje standardowe drzwi

dla mnie drzwi na wymiar to drzwi na wymiar a nie doklejanie ścian pod drzwi standardowych, dlatego mu podziękowałem

• 4 months później...
  • 3 months później...

Kriss,

moje schody sie co prawda dopiero robia....ale do tej pory wspolpraca super (probki schodow, malowane na rozne kolory bejcy zebym mogla wybrac ten, ktory na zywo, na materiale mi najbardziej odpowiada, duzy wybor schodow do zobaczenia w salonie...wykonawca nie naciaga na najdrozsze rozwiazania (a moglby bo i tacy juz u nas byli)...

http://www.schodex.com, P. Alfred Nowak