bitter 03.02.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wybór kolorów okien połaciowych jest mocno ograniczony (piszę o standardowym zamówieniu) Jak to wygląda jak okno połaciowe jest w kolorze naturalnej sosny a standardowe okna w tym samym pomieszczeniu są powiedzmy w kolorze orzecha. Ma ktoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 03.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 tak w jednym pokoju. Nawet o tym szczególnie nie myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 03.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Czyli dramatu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 i ja nawet o tym nie pomyślałem a mam std okna fakro sosna a ścienne białe pcv prawdziwa tragedia luzik, urządzisz wnętrza, zapomnisz... a moze nawet wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 okna sosna (jasne) "normalne okna dąb............. od dwóch lat są a dopiero to w zasadzie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 04.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja też mam inne kolory okien-zlewam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 okna połaciowe jak u wszystkich jakieś jasne drewno a normalne to złoty dąb. Nic nie przeszkadza, bo w zasadzie te okna nie są tuż koło siebie. Więc olej to. A jak Ci będzie bardzo przeszkadzać, to zawsze możesz przelakierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts