DorciaIQ 09.02.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gratki - w kooooońcu jest Twój dziennik! Kenijska czerwień przemawia silnie do mojej wyobraźni (i akurat WYJĄTKOWO nie mam na myśli rozmiarów tylko własne wspomnienia z najwspanialszych wakacji, jakie miałam mmmmm... ) - masz już wycenę tego M-H? Poślesz mi na privka? A rzuty jakieś tego Twojego projektu to dzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Tralalala - otworzyłam 2-gą stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 i ja przyszłam obejrzeć gdy zaczynaliście budowę, mój syn skończył 5 latek też uwielbiamy 13 miłego i szybkiego budowania życzę Zapraszam częściej i dzięki za życzenia To twój syn jest rówieśnikiem mojego ... ja i moja córka też urodziłyśmy się 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dorcia cieszę się, że i Ty do mnie zajrzałaś ... w końcu Twój domek i mój to jakby z jednej rodziny I mam drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 i ja przyszłam obejrzeć gdy zaczynaliście budowę, mój syn skończył 5 latek też uwielbiamy 13 miłego i szybkiego budowania życzę Zapraszam częściej i dzięki za życzenia To twój syn jest rówieśnikiem mojego ... ja i moja córka też urodziłyśmy się 13 no to rówieśniki się spotkały, szkoda że nie z 13 i Twój pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 noooo nareszcie.... mam Cię... a ja chcialam sie pochwalić, że ja tam już byłam.... dziewczyna mieć będzie cudny dom pośród szumiącego iglastego lasu.... marzenie.... A jako że byłam i widziałam to powiem Wam, że koleżankę trzeba letko przymusić do wklejania fotek, bo ona już więżbę mocuje, a nam tu jakieś nam foty fundamentów daje.... nu nu nu Kruelcia... Ty w moich stronach jesteś to ja Ci nie odpuszczę ps. kiedy idziemy macać parkiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jestem i ja Kruelciu - bardzomiło było mi Cię poznać i dziękuję za podwózkę do domu Przejrzałam na szybko fotki w dzienniku - dzałeczka cudnej urody jest czekam na resztę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dziewczyny mam nadzieję, że już zostaniecie u mnie. Nitu sprawdzę jak oni pracują i się w ciągu dnia do się nich wprosimy ... tych parkietów rzecz jasna Maluszku mnie również było bardzo miło i Cię poznać i podwieźć zdjęcia będą, będą ... już za chwileczkę już za momencik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jakich parkietów??? Ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 chcemy zobaczyć, czy te podłogi są coś warte http://www.drewex.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gratuluje dziennika i komentarzy , bo mysle , ze jesli sa komentarze to znajde i dziennik Od razu poprosze o zdjecia inwentarza proszę na dobry początek moją wspólniczkę z avatarka http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/IMG_0326.jpg a seniora muszę pięknie sfotografować i również załączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 śliczna kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kotka młodziutka jest ma 9 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zupełnie niezauważenie dla mnie zostałam STAŁYM BYWALCEM FORUM ... nigdy bym się nie podejrzewała o to, że będę miała tyle postów, a także że poznam tyle wspaniałych dziewczyn budujących i jednego faceta ... to dzięki Wam się otwieram i zapraszam do uczestnictwa w mojej budowie ... dziękuję i stawiam Wszystkim http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/drink_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ladna diabliczka .AnSi ma takie 2 sztuki . A kiedy bedzie ON ? Pieknie dom rosnie , pospiesz sie Tak mi sie dzialka podoba , ze nie moge przestac zagladac do dziennika i podziwiac Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 rrmi może na żywca trzeba zajrzeć ? ... zaproszenie masz otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kruelko Na pewno dotre z rewizyta w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kruelko Na pewno dotre z rewizyta w swoim czasie mam nadzieję, że wiesz, że zawsze jesteś bardzo mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A to senior w wersji bardzo grzecznej http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/Partek.jpg oraz ojciec wyżej przedstawionej kociczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zaraz to tu w koncu stwiaja czy psem szczują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts