Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

Chwal , Kruelka chwal ile wlezie :oops:

Na powaznie jesli potrzebuj Nativa to wal smialo , On mobilny , konkretny ,uczyl w British School w Piasecznie , mozna sprawdzic .Moze gadac z amerykanskim i brytyjskim akcentem w kazdym temacie :wink:

No a jak mieliby sie ku sobie :roll: :oops:

Boshe , jak by to zobaczyl to by mnie chyba zabil :roll:

no coś Ty mamusię ;)

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chwal , Kruelka chwal ile wlezie :oops:

Na powaznie jesli potrzebuj Nativa to wal smialo , On mobilny , konkretny ,uczyl w British School w Piasecznie , mozna sprawdzic .Moze gadac z amerykanskim i brytyjskim akcentem w kazdym temacie :wink:

No a jak mieliby sie ku sobie :roll: :oops:

Boshe , jak by to zobaczyl to by mnie chyba zabil :roll:

się nie przyznamy, i mam nadzieję, że się nie wyda bo byłyby dwa trupy i dwóch rodzicobójców :o

Nic nie bylo , geba na klodke , ot klientka na korki i tyle .Kolezanki Corka i takie tam

Mam kluczyk , przekrece sobie i nie otworze sie w temacie.

To do wiosny :D :wink:

Odzywaj sie

Kruelko

Tak jakos wyszlo ,ze u Ciebie , no ale Ty swojaczka to wybaczysz te swaty :D

Dachowka dobrze umowiona , w polowie marca wpadam na inspekcje .

My na calym domu we troje kladlismy ze 2 tygodnie niecale z obrobkami , dach 450 m2 :D

No jakie tam zaraz strszawe :o Moj sie jeszcze przytula :roll:

Ja się bardzo cieszę, że u mnie te swaty nastąpiły ... a poza tym to o co chodzi? ;)

Nasz dach ma 455, to taki jak Twój :lol: ... ale ja tak dzielna nie jestem, aby go położyć ;) ... jesteśmy zatem umówione na marzec :) na inspekcję SSO :lol:

Mój syn ma 6 lat i przytula się wtedy kiedy on chce :( , za to moja starsza baba jest przytulasem :)

Gosiek

Ty sie do Rasi wybierasz ? Ja raczej nie dam rady , no ale do mnie masz bisko to zajedz na omowiny kiedy masz ochote :wink:

Zawsze jestem w domu .

Wiek 6 lat do okolo 15 jest taki wlasnie , pozniej to sie zmienia i juz nie wstyd sie z Mama pocalowac na do widzenia :D

Wiedzialam , ze zrozumiesz sytuacje :wink:

Wiem, jak to jest jak pracuje się w domu :( Mój mąż kilka lat ciągle był w pracy, w domu obecny nieprzytomny :(

Spróbujcie przyjechać do rasi :) rrmi miło by było znowu się z Tobą spotkać :) Gosiek a Ciebie poznać :)

Właśnie skończyłam robić śledzika :) ma stać tydzień, ale nigdy tego tygodnia nie doczekał :-?

Ale tu swaty odchodzą :lol: To może ja się do Kruelci na zaś uśmiechnę - Twój synek ma 6 lat , moja prawie 3.Trzy lata różnicy będzie jak znalazł :wink: 8)

Nie ma sprawy :) ... a my siostrzyczko zostaniemy teściowymi :wink: :lol:

Swoją drogą , ciekawe , czy jest tu jakaś para skojarzona na FM :lol: Może byliby pierwsi :wink:

Ale tu swaty odchodzą :lol: To może ja się do Kruelci na zaś uśmiechnę - Twój synek ma 6 lat , moja prawie 3.Trzy lata różnicy będzie jak znalazł :wink: 8)

Nie ma sprawy :) ... a my siostrzyczko zostaniemy teściowymi :wink: :lol:

Swoją drogą , ciekawe , czy jest tu jakaś para skojarzona na FM :lol: Może byliby pierwsi :wink:

Chyba, że dzieci rrmi i Gosi się dogadają to nasze wyprzedzą :wink: :lol: :wink:

Chyba bylaby to pierwsza para .Sama probowalam kojarzyc kolege z jedna z forumowiczek .

Tak milej i naprawde super dziewczyny na wydaniu dawno nie spotkalam .No ale kolega wtedy myslal , ze jednak d Polski nie wroci i nie chcial Jej glowy zawracac .

A niech glupi zaluje , bo ma naprawde czego :D

Kruleciu

Ja na raz jestem ok , pozniej juz niekoniecznie , wiec wole mile wrazenie zostawic .

Jedna Nefcia ze mna wytrzymuje dluzej :D Pewnie zaprawiona w boju :wink:

Fajna tesciowa to naprawde wazne jest :D

No a nie ? :roll:

rrmisia pierwsze wrażenie opanowałas do perfekcji :lol: Tez Ci za grosz nie wierzę , uważam,że dalej może być tylko lepiej 8)

to już jest nas dwie, a znalazłybyśmy jeszcze kilka dziewczyn, które mają takie samo zdanie na ten temat ;) ... i proszę nie ściemniać ;)