Kruela 10.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Chwal , Kruelka chwal ile wlezie Na powaznie jesli potrzebuj Nativa to wal smialo , On mobilny , konkretny ,uczyl w British School w Piasecznie , mozna sprawdzic .Moze gadac z amerykanskim i brytyjskim akcentem w kazdym temacie No a jak mieliby sie ku sobie Boshe , jak by to zobaczyl to by mnie chyba zabil no coś Ty mamusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Chwal , Kruelka chwal ile wlezie Na powaznie jesli potrzebuj Nativa to wal smialo , On mobilny , konkretny ,uczyl w British School w Piasecznie , mozna sprawdzic .Moze gadac z amerykanskim i brytyjskim akcentem w kazdym temacie No a jak mieliby sie ku sobie Boshe , jak by to zobaczyl to by mnie chyba zabil się nie przyznamy, i mam nadzieję, że się nie wyda bo byłyby dwa trupy i dwóch rodzicobójców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A co tam, niech matki w podzięce pod nogi podejmą Swoją drogą to starszawe dzieci już mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nic nie bylo , geba na klodke , ot klientka na korki i tyle .Kolezanki Corka i takie tam Mam kluczyk , przekrece sobie i nie otworze sie w temacie. To do wiosny Odzywaj sie Kruelko Tak jakos wyszlo ,ze u Ciebie , no ale Ty swojaczka to wybaczysz te swaty Dachowka dobrze umowiona , w polowie marca wpadam na inspekcje . My na calym domu we troje kladlismy ze 2 tygodnie niecale z obrobkami , dach 450 m2 No jakie tam zaraz strszawe Moj sie jeszcze przytula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To dla zmyłki takie tajnie spotkania mamy. A moja też bardzo przytulaśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja się bardzo cieszę, że u mnie te swaty nastąpiły ... a poza tym to o co chodzi? Nasz dach ma 455, to taki jak Twój ... ale ja tak dzielna nie jestem, aby go położyć ... jesteśmy zatem umówione na marzec na inspekcję SSO Mój syn ma 6 lat i przytula się wtedy kiedy on chce , za to moja starsza baba jest przytulasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gosiek Ty sie do Rasi wybierasz ? Ja raczej nie dam rady , no ale do mnie masz bisko to zajedz na omowiny kiedy masz ochote Zawsze jestem w domu . Wiek 6 lat do okolo 15 jest taki wlasnie , pozniej to sie zmienia i juz nie wstyd sie z Mama pocalowac na do widzenia Wiedzialam , ze zrozumiesz sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mam nadmiar roboty i nie bardzo mogę się ruszyć. Nawet w sobotę i niedzielę (tak to jest gdy pracuje się w domu ) Ale gdy będzie już trochę wiosenniej przepchnę trochę papierzysk i może się namówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wiem, jak to jest jak pracuje się w domu Mój mąż kilka lat ciągle był w pracy, w domu obecny nieprzytomny Spróbujcie przyjechać do rasi rrmi miło by było znowu się z Tobą spotkać Gosiek a Ciebie poznać Właśnie skończyłam robić śledzika ma stać tydzień, ale nigdy tego tygodnia nie doczekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale tu swaty odchodzą To może ja się do Kruelci na zaś uśmiechnę - Twój synek ma 6 lat , moja prawie 3.Trzy lata różnicy będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale tu swaty odchodzą To może ja się do Kruelci na zaś uśmiechnę - Twój synek ma 6 lat , moja prawie 3.Trzy lata różnicy będzie jak znalazł Nie ma sprawy ... a my siostrzyczko zostaniemy teściowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale tu swaty odchodzą To może ja się do Kruelci na zaś uśmiechnę - Twój synek ma 6 lat , moja prawie 3.Trzy lata różnicy będzie jak znalazł Nie ma sprawy ... a my siostrzyczko zostaniemy teściowymi Swoją drogą , ciekawe , czy jest tu jakaś para skojarzona na FM Może byliby pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale tu swaty odchodzą To może ja się do Kruelci na zaś uśmiechnę - Twój synek ma 6 lat , moja prawie 3.Trzy lata różnicy będzie jak znalazł Nie ma sprawy ... a my siostrzyczko zostaniemy teściowymi Swoją drogą , ciekawe , czy jest tu jakaś para skojarzona na FM Może byliby pierwsi Chyba, że dzieci rrmi i Gosi się dogadają to nasze wyprzedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Chyba bylaby to pierwsza para .Sama probowalam kojarzyc kolege z jedna z forumowiczek . Tak milej i naprawde super dziewczyny na wydaniu dawno nie spotkalam .No ale kolega wtedy myslal , ze jednak d Polski nie wroci i nie chcial Jej glowy zawracac . A niech glupi zaluje , bo ma naprawde czego Kruleciu Ja na raz jestem ok , pozniej juz niekoniecznie , wiec wole mile wrazenie zostawic . Jedna Nefcia ze mna wytrzymuje dluzej Pewnie zaprawiona w boju Fajna tesciowa to naprawde wazne jest No a nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 bardzo ważne, w razie co to dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kruleciu Ja na raz jestem ok , pozniej juz niekoniecznie , wiec wole mile wrazenie zostawic jakoś Ci nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 rrmisia pierwsze wrażenie opanowałas do perfekcji Tez Ci za grosz nie wierzę , uważam,że dalej może być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 rrmisia pierwsze wrażenie opanowałas do perfekcji Tez Ci za grosz nie wierzę , uważam,że dalej może być tylko lepiej to już jest nas dwie, a znalazłybyśmy jeszcze kilka dziewczyn, które mają takie samo zdanie na ten temat ... i proszę nie ściemniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kurelcia, działeczka zarąbiasta i domek również O i swaty widzę tutaj za plecami zainteresowanych odchodzą To może i ja pomyślę o swataniu mojej córy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a Twoja ile wiosen liczy? Nie ma jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts