Kruela 11.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jak nic swatalnia się u mnie zrobiła jeszcze zostanę swatką forumową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Oj tam zaraz , ja tylko mowie , ze Mlody moze angielskiego uczyc , to jakie to niby swatanie jest Jak raz sie uczennica trafia to trzeba pomoc , zeby matura lepiej poszla , a nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ależ ja o moim synu i córce Dobrosi pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ależ ja o moim synu i córce Dobrosi pomyślałam Tak , tak , jak najbardziej A kiedy Ty planujesz zaczac wykonczeniowke ? Tak pytam , bo doczytalam nowy wpis w dzienniku ? To najfajniejsza czes budowy jest w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a Twoja ile wiosen liczy? Nie ma jeszcze trochę czasu ma 5, więc jeszcze trochę czasu ma przynajmniej do 25 roku życia musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ależ ja o moim synu i córce Dobrosi pomyślałam Tak , tak , jak najbardziej A kiedy Ty planujesz zaczac wykonczeniowke ? Tak pytam , bo doczytalam nowy wpis w dzienniku ? To najfajniejsza czes budowy jest w sumie Myślałam żeby poczekać z pół roku, niech się chałupina usadzi i zadomowi aby mi nogi nie dała ... potem powolutku zacząć gdzieś sierpień/wrzesień. Taki mam plan na dzisiaj Masz rację, że teraz jest najfajniejszy etap, bo wszystko migiem rośnie i te zmiany są z dnia na dzień olbrzymie a potem już wolniej rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a Twoja ile wiosen liczy? Nie ma jeszcze trochę czasu ma 5, więc jeszcze trochę czasu ma przynajmniej do 25 roku życia musi poczekać Hmmm to wygląda na to, że szykuje się następna kandydatka dla mojego syna ... jaka ja obrotna mamusia jestem i już chłopakowi narzeczonej szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a Twoja ile wiosen liczy? Nie ma jeszcze trochę czasu ma 5, więc jeszcze trochę czasu ma przynajmniej do 25 roku życia musi poczekać no taaaa i Ty w to wierzysz, tak?v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a Twoja ile wiosen liczy? Nie ma jeszcze trochę czasu ma 5, więc jeszcze trochę czasu ma przynajmniej do 25 roku życia musi poczekać no taaaa i Ty w to wierzysz, tak?v w coś kochana trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Oj tam zaraz , ja tylko mowie , ze Mlody moze angielskiego uczyc , to jakie to niby swatanie jest Jak raz sie uczennica trafia to trzeba pomoc , zeby matura lepiej poszla , a nie ? A wiesz, że dziś dzień dobroci dla rodzicielki chyba nastał, bo propozycja skorzystania z nativa przyjęta została nad wyraz spokojnie Jestem w szoku, padło tylko pytanie czy on młody jest I tu zaczyna się Ale ogólnie chyba przychylność zyskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Gosiek A jaki On tam mlody , 20 lat na karku to juz druga mlodosc chyba I ja Jemu powiedzialam , ze jedna Pani z Forum szuka dla Corki kogos do konwersacji Bedziemy se zgadywac , daj znac kiedy bedziecie gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Super, tylko muszę z moja księżniczką termin uzgodnić to się odezwę w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No i opic trzeba Coby my targu dobrze dobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 jasne, tyla, że ja słabo trunkowa ale kielonek naleweczki wiśniowej być może Od świąt wysączyliśmy butelkę. Czas w nową się zaopatrzyć Czy to czasem nie handel żywym towarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Czy to czasem nie handel żywym towarem No ja nie wiem czym Ty tam handluesz , myslalam , ze szukasz po prostu nativa No to ja proponuje , cos jeszcze , czy ktos cos widzial , slyszal , czytal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Gosiek - bierz młodego rrmisi bez zastanowienia Super chłopak - mówię Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No co ty, ja babcią jego też mogłabym być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Czy to czasem nie handel żywym towarem No ja nie wiem czym Ty tam handluesz , myslalam , ze szukasz po prostu nativa No to ja proponuje , cos jeszcze , czy ktos cos widzial , slyszal , czytal ? nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kruelcia , maluszek jedzie swoim brumem , ja swoim ...Zabierasz się do mojego , czy też sama przyjeżdżasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No co ty, ja babcią jego też mogłabym być jak go zobaczysz to zmienisz zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts