Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ ja o moim synu i córce Dobrosi pomyślałam ;) :lol:
Tak , tak , jak najbardziej :D

A kiedy Ty planujesz zaczac wykonczeniowke ?

Tak pytam , bo doczytalam nowy wpis w dzienniku ?

To najfajniejsza czes budowy jest w sumie :D

Myślałam żeby poczekać z pół roku, niech się chałupina usadzi i zadomowi ;) aby mi nogi nie dała :) ... potem powolutku zacząć gdzieś sierpień/wrzesień. Taki mam plan na dzisiaj :)

Masz rację, że teraz jest najfajniejszy etap, bo wszystko migiem rośnie i te zmiany są z dnia na dzień olbrzymie :) a potem już wolniej rośnie ;) :roll:

a Twoja ile wiosen liczy? Nie ma jeszcze trochę czasu :roll:

ma 5, więc jeszcze trochę czasu ma :wink: :lol: :lol: :lol: przynajmniej do 25 roku życia musi poczekać :lol: :lol: :wink:

Hmmm to wygląda na to, że szykuje się następna kandydatka dla mojego syna ;) :lol: ... jaka ja obrotna mamusia jestem ;) i już chłopakowi narzeczonej szukam ;)

Oj tam zaraz , ja tylko mowie , ze Mlody moze angielskiego uczyc , to jakie to niby swatanie jest :roll: :wink:

Jak raz sie uczennica trafia to trzeba pomoc , zeby matura lepiej poszla , a nie ? :D

A wiesz, że dziś dzień dobroci dla rodzicielki chyba nastał, bo propozycja skorzystania z nativa przyjęta została nad wyraz spokojnie :o Jestem w szoku, padło tylko pytanie czy on młody jest :wink: I tu zaczyna się :oops: :oops: :oops: Ale ogólnie chyba przychylność zyskał :roll: :wink: