aasienkaaa 13.02.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie Obecnie jestem na etapie wyboru projektu domku i zastanawiam się nad rododendronkiem 7. Jeśli jest ktoś na FM, kto buduje lub już wybudował ten właśnie domek, bardzo proszę wrzućcie fotki z realizacji tego projektu, lub podsuncie jakieś linki dzienników budowy tego domku. Pozdrawiam cieplutko Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy00 01.04.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 nie robiłem żadnych przeróbek poza tym zlikwidowałem wykusz, jak również balkon i drzwi balkonowe zamienione na okno z tejże strony. Obecnie mam wyciągnięty poziom 0 tak więc fotki nic tu raczej nie pomogą . Pozdrawiam brać budującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poontos 24.01.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Cześć.W najbliższym czasie z żoną planuję budowę. Na chwilę obecną jesteśmy na etapie wyboru projektu. Zainteresował nas projekt Archonu: Dom w rododendronach 7 http://archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-rododendronach-7-m44c1e5880b7c7Według Archonu wybudowanie tego domu wynosi ok 300 tyś. Zakładam, że trzeba mieć jeszcze jakiś margines. Mamy z żoną 400 tyś. i mam pytanie do Was. Myślicie że za kwotę którą posiadamy, można wybudować taki dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.01.2016 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 wyceny archonu sa netto - dolicz 23% VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts