eopas 17.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ma ktoś pomysł na ciekawą ściankę działową między małą klatką schodową a małym przedpokojem? Nie chcę żeby to była zwykła murowana ściana z jakimś malunkiem, czy wzorem, bo przedpokój jest mały( 1,5mx2m) i nie chcę go optycznie jeszcze bardziej zmniejszać. myślałam raczej o przeszkleniu, luksferach- sama nie wiem co ciekawego można wymyślić. Przedpokój pełni rolę wiatrołapu, więc owa ścianka ma być pełna żadna pół-ścianka nie wchodzi raczej w grę). Dajcie jakiś fajny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witraż na całą ścianę.Zwykła scianka z wbudowanym okienkiem na klatkę schodową. W jakim to ma być stylu? Nowocześnie, klasycznie, dworkowo?Jakieś zdjęcia, rzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts