Redakcja 03.11.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Czy znacie odpowiedź? Nie wątpimy, że każdy ma swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.11.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Dlaczego życie jest piękne? Bo po prostu jest i trwa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 03.11.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Nie jestem ekstremalnym pesymistą, ale moim zdaniem słowa pewnej piosenki zawierają w sobie głęboką mądrość:"w życiu piękne są tylko chwile"cała sztuka w tym, aby tych chwil uzbierać jak najwięcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 03.11.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 "Piękne są tylko chwile". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 03.11.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Dlaczego życie jest piękne? Bo po prostu jest i trwa..... Szkoda tylko, że niestety kończy się - i niekiedy za szybko - ale cóż takie właśnie jest życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 03.11.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Zgadzam się z Wowką - bo po prostu JEST. Odpowiedzi na najważniejsze pytania są najczęściej najbanalniejsze na świecie: - Dlaczego życie jest piękne?- Bo JEST- Na czym polega sens życia?- Na ŻYCIU- Dlaczego....?- Bo Cię kocham Pozdrawiam,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 03.11.2003 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Bo nie ma wyjścia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 03.11.2003 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Bo niesie radość przeplataną smutkiem, miłość czasami z odrobiną goryczy. I chociaż czasami wali nam się na głowę cały świat, życie niesie ze sobą również NADZIEJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.11.2003 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 03.11.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Życie jest piękne, bo:* stale mnie zaskakuje - babcina drożdżówka za każdym razem lepiej smakuje, każda kolejna jesień cudniej pachnie, morze jest piękne o każdej porze dnia i nocy...* mam dom, w którym czuję się dobrze i bezpiecznie* po upadkach wstaję i czuję się silniejsza* nie jestem idealna - kiedy coś zgrzeszę, jest mi to wybaczone* jest miłość...* każdy jest inny i wszystko jest różne* gdy obcuję ze Sztuką to mnie zatyka* nigdy nie dogonię króliczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 03.11.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 bo nawet jak czasem jest pod gorke, to potem bedzie z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.11.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 04.11.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Życie jest piękne, a to głównie za sprawą LUDZI, którzy nas otaczają i tworzą wspaniałe rzeczy od poezji do budowy własnego domu. To właśnie LUDZIE swoim sercem i talentem tworzą taki świat, który kochamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 04.11.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 To właśnie LUDZIE swoim sercem i talentem tworzą taki świat, który kochamy. Tu nalezy dodac, ze najczesciej sa to ci sami ludzie, ktorzy nas wkurzaja, zalaza nam za skore i ktorym chetnie bysmy leb ukrecili jeszcze piec minut temu... Tak tak, jestesmy tak zmienni, ale moze to wlasnie dzieki temu jestesmy w stanie dostrzec zmiany i piekno tego swiata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 04.11.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Dawno temu na ławce szkolnej przeczytałam: "Życie jest piękne, tylko ludzie są do dupy" I chyba coś w tym jest, bo sami nawzajem się krzywdzimy. Ale i tak WARTO ŻYĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 04.11.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Ale i tak WARTO ŻYĆ! a czy to nie jest aby tak, ze zyjemy ot tak sobie z przyzwyczajenia, nie zastanawiajac sie nad tym czy warto, czy tez moze nie? Czy nie bywa tak, ze zyjemy z obawy przed smiercia? albo dlatego, ze bez nas inni mogliby miec klopot? Zycie jest piekne, ale czasem bywa mniej, a czasem bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 04.11.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Dla kochających swoją pracę, dla której też warto żyć: Zgubiony poemat Dr. Seuss`a Ja Kocham Swoją Pracę! Ja kocham swoją robotę, zarobek kocham też! Ja kocham je coraz mocniej, czy słońce jest, czy deszcz. Ja kocham mego szefa ,on przecież jest wspaniały. Kocham też jego szefów - i wszystkich pozostałych. Ja kocham swoje biuro i jego pochodzenie, Na urlopowy wyjazd go nigdy nie zamienię. Kocham biurowych mebli ponury szary kolor I sterty dokumentów rosnące wciąż na nowo. Wydajność mojej pracy wzrasta wręcz nadzwyczajnie I nie znam innych przyczyn, by było mi tak fajnie. Ja kocham też obecność moich współpracowników, Pełną złośliwych uwag, uśmiechów, wykrzykników. Ja kocham mój komputer, kocham jego programy. Przytulam je do siebie, chociaż nie bez obawy. Ja kocham każdy program i wszystkie jego pliki Zwłaszcza jeśli ich praca przynosi mi wyniki. Szczęśliwy jestem tutaj! Tu źródło mej radości, Niewolnik swojej Firmy-to pełnia szczęśliwości! Ja kocham tę robotę. Ja kocham swe zadania. I kocham tych nudziarzy, co ględzą na zebraniach. Ja kocham swoją pracę, być może was to nudzi. I również bardzo kocham przybyłych właśnie ludzi. Tych dwu przyjaznych ludzi, wcale nie żadnych głupków, Co w śnieżnobiałym kitlu wywiozło mnie do "czubków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Bo jest zapowiedzą piękniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2003 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Kasia Klich - Calvados Nie ten ty nie ta ja Kelner też nie ten sam Tylko Łuk Tryumfalny Ciągle stoi tak jak stałNie mam nic do powiedzenia I ty też chyba nie Po co więc każdego roku Tutaj spotykamy się Calvadosu cierpki smak znowu w ustach mam Obiecaj mi że widzę cię ostatni raz... Nie ten ty nie ta ja Kelner też nie ten sam Tylko Łuk Tryumfalny Ciągle stoi tak jak stałPrzecież ty kogoś masz I ja też kogoś mam Widać tak miało być Drugi raz nie wyjdzie nam Calvadosu cierpki smak znowu w ustach mam Obiecaj mi że widzę cię ostatni raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 12.11.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Życie jest piękne, bo nas stale zaskakuje swoją nie przewidywalnością.A gdy czasem jest ciężko i źle to tylko po to, aby widzieć jak może być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts