Kasiorek 18.09.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj Kasiu! Czy masz może wizje urządzenia pokoju córki?Głupie pytanie -na pewno masz.A czy możesz uchylić rąbka tajemnicy ,co szykujesz na ściany? No pewnie że mam Będzie baardzo klasycznie, kolor na ścianach już jest, szaro-zielony. W weekend obfocę ściany. Będzie fototapeta, juz niestey oklepana ale niebyłabym sobą gdybym jej nie przerobiła , więc jak tylko zawiśnie na ścianie ja przystąpię do dzieła http://www.okay.intarnet.pl/remal/produkty/8-510.jpg meble białe , drewniane, polskiej firmy http://www.moebelguenstiger.de/images/product_images/popup_images/298_1.jpg były już omawiane na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Czesc Kasiorku. Troszke zmieniło Ci się w domu, hmmm, w zasadzie to bardzo dużo się zmieniło i widzę apetyczne szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Moja córcia też domaga się tapet .Mnie chodzi po głowie połączenie dwóch .Od dołu -paski ,dalej-do sufitu kwiatki. Jakoś zakodowałam sobie efekt boazerii Kasiu potrzebuje pomocy w zagospodarowaniu wejścia nad portykiem od strony holu.Na 90 % jestem zdecydowana na okno z witrażem .Może podpowiesz mi ,bo kompletnie nie mam pojęcia jaki wzór wybrać ,aby nie było wsi i aby promienie słońca wpadały do holu przez to małe okrągłe okienko .Jak będziesz miała chwile to zerknij do mnie do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.09.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Taki rodzaj układu tapety już przerobiłam u córy w pokoju a teraz też chciałam tapety w paski ale nie mogłam znaleźć odpowiedniego koloru więc decyzja podła na farbę tu zaraz po wprowadzeniu sie do mieszkania http://foto2.m.onet.pl/_m/4181565a8a5af18aa7d86e5768e6b14a,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 18.09.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hehe, jaki fajny pan robotnik a pomysly na kafelki jak zwykle wspaniale, nie moge doczekac sie efektu! przy okazji - nie macie podlogowki? mojej mamy plany niestety poszly w leb gdy okazalo sie ze jej wymarzony uklad nie idzie w parze z dylatacja (?) niestety i pomysl musial sie drastycznie zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kasiu ,fotkę wkleiłam w komentach .Zerknij i pogłówkuj .Znając Ciebie to na pewno dużo czasu Ci to nie zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 19.09.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Wspaniale, ze odkrylam Twoj dziennik. Tak, to nie jest chatka z cebula u powaly Pozdr i bédé tu zagládac, chociaz chyba nie po inspiracje, bo moj domek malutki, oj malutki, a wlasciwie , to nawet nie wyszedl jeszcze z ziemi. Ale pozwolenie juz mam i moze podpowiesz mi cos w przyszlosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Kasiorku tkanian leżakowa, podobnie jak surówka to moje ulubione Fajnie będzie pokój wygladął z takimi zasłonami. A tapeta do córci pokoju moze i opatrzona ale ja jej.... nie widziałam (chyba) Podoba mi się i już! Co do min malarzy to ja pamietam miny moich chłopaków od elewacji jak im o paseczkach powiedziałam. Dobrze że mnie w domu nie było jak oni pracowali bo wolałam tego nie słyszeć Zwoje taśmy świadczyły o włożonym trudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Wnetrza, mimo, że nie w moim stylu, oglądam ze szczerym podziwem. A cena płytek zwaliła mnie z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 A ja to się tak zastanawiam czy ‘to coś” co Ty masz Kasiu, czy tego da się nauczyć? Patrzę na te wnętrza i myślę sobie, że Ty tez musisz być osoba inna niż wszystkie. Przyznam, że nie rozumiem tego wszystkiego, domu, wnętrz i nawet Ciebie. Patrzę tylko na to wszystko i stoję jak skrzat przed goliatem i nie mogę zrozumieć, że tak można. Będę zaglądać w nadziei, że udzieli mi się choć trochę tej niezwykłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.09.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Zeljko kochana a skąd takie mysli u Ciebie Zapewniam cie ze osóbka ze mnie normalna tylko kreatywna Pomysły po prostu nagle mi przychodzą do głowy i nie boję się ich realizować. A dom na razie bardzo spokojnie wygląda, tylko może nieco ciemniejsze kolory na ścianach zastosowałam niz przeciętny forumowicz Powiedz mi kochana który to element nasunął takie przemyślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.09.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 I zapraszam serdecznie do komentarzy bo tak wszyscy po cichu tu wpadają Ponieważ przyjdą, wyoglądają i mowę im odbiera mowę to może nie, ale stukot w palcach to napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 20.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Właściwie to aż już chyba nudno na tych komentarzach.. Pięknie , nietuzinkowo i w ogóle mam Kasiu Twój dziennik w "ulubionych,"więc klikam co kilka dni i patrzę co przybyło.Chciałam podkreślić niesamowitą konsekwencję w Twoim domu.Cały jest w jednym charakterze-poczynając od wiatrołapu a kończąc na pokoju córki.Baaardzo mi się to podoba i bardzo chciałabym aby taki efekt w moim bliźniaczku udało się osiągnąć.Wiele domów które widziałam ,nie miały takiej konsekwencj.Salon nowoczesny , kuchnia powiedzmy też ale już np stylowa łazienka a pokoje dzieci oderwane od wszystkiego .Baardzo to piękne u Ciebie i dziękuję że pokazujesz swoje wnętrza , swoją pracę.To świetna lekcja poglądowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ściana w karo r e w e l a c j a. Kasiorku, podzwi masz mój ogromny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ściany i owszem ,ale dla mnie N0 1- to bezapelacyjnie podloga w kuchni! Brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Powiedz mi kochana który to element nasunął takie przemyślenia? Element??!! Dobre sobie! Całokształt Kasiorku, całokształt. To znaczy, bardzo dobrze świadczy o Tobie fakt, ze uważasz się za normalna, ale musze Cię rozczarować. Ja należę do normalnych i wiem jedno, w tym świecie Ciebie nie ma. Żartuję trochę, ale całkiem poważnie ludzi jak Ty uważam za „obdarzonych darem twórczego piękna”. Wam Pan Bóg podarował więcej z cząstki samego siebie bo w odróżnieniu od większości z nas, ludzi zwyczajnych, którzy mamy dar dostrzegania piękna i czasami możliwość (lepszego, lub gorszego) kopiowania go, to Wam dane jest tworzenie piękna. A to już Boska cecha jest. I to widać w Twoim domu, w Twoich pracach. Ty tworzysz, nie kopiujesz. Dlatego ja pisałam, że nie rozumiem. Bo w głowie mi się nie mieści, ze tyle Boskiego może być w człowieku. Ale cieszę się, ze tak się dzieje, że są tacy ludzie jak Ty, bo dzięki Wam Życie nie jest „szare”. To jest Wasz Dar, ale trochę też i nasz. Bo Wam dany jest Dar a Wy dany jesteście nam, Światu. Przez to, ze możemy doświadczać piękno które tworzycie, tez stajemy się lepsi. I za to Wam, Boskim iskierkom na tym świecie należy się podziękowanie. Więc ja dziękuję i znikam już, bo nie każdy lubi tyle gadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.09.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Zeljka dziękuję Ci chyba się wzruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Zeljka, tez się wzruszyłam chociaż to nie do mnie...ale pięknie napisałaś o Kasiorku A Ty Zeljka jesteś SUPER a nie normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.09.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 kasiorku, mozesz zdradzic gdzie zamawialas te oktogonalne biale plytki i ile te cudenka kosztuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts