Wirecki 11.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jako ze zona nie daje mi spokoju byc moze jednak bede zmuszony stworzyc te pustke. Co sadzicie o opcji zeby "uciac" 2 pokoje 15 i 17 mniej wiecej wzdluz linii garderoby robiac pustke nad salonem i jadalnia. Dodam ze likwidujemy podcien od ogrodu powiekszajac jadalnie pzdrSam chcesz to robić? Może zapytaj o opinię konstruktora czy się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 11.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Mam absolutnie taki zamiar, pytam jak WY byscie widzieli taka "fanaberie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 11.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Mam absolutnie taki zamiar, pytam jak WY byscie widzieli taka "fanaberie" Zapewne kupę zmian w projekcie. Lepiej poszukac jakiegoś gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 21.03.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Nie wiem czy mogę mieć głupie pytanie w temacie - ale skąd się biorą zaparowane szyby? Czy ma to coś wspólnego z rodzajem ogrzewania i konwekcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.03.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Budujący kupują sobie okna. Kompletne. Z szybami.Potem te okna ekipa wstawia w zostawione w murach otwory....Potem woda w zamkniętych tak pomieszczeniach paruje z murów i wylewek...Potem działa fizyka.Na chłodnych szybach przekraczany jest PUNKT ROSY i okna płaczą...Stąd się biorą ZAPAROWANE SZYBY. Szyby kupuje się zwykle suche...Bierze się je od wytwórcy okien lub z hurtowni.A woda?W hydrosferze żyjemy. Jest wszędzie. W nas do 80 parę%.... To problem wentylacji. Trochę też konwekcji...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts