jarkotowa 28.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 28.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 prawda? ale po wielu latach niestety moja na płocie kisiła się ze trzy, cztery lata zanim ruszyła, ale jak ruszyła to można chlastać bez oporów, a takie chol...o że nie odczepisz, przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacqueline 05.04.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A jakie pnącze mogę posadzić na 10 m ścianie południowej? w necie wyszukałam milin amerykański, ale czy proponujecie coś jeszcze innego? Ściana osłonięta od wiatru, bardzo nasłoneczniona, wysoka i długa - ok 10 m. Bardzo przeszkadza mi ta szara ścina - garaż sąsiada , zależy mi na pnączu szybko rosnącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 05.04.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mymyk, jeśli się polecasz, to Cię wykorzystam Jestem gapcio dopiero dziś zauważyłam Twój post.. Spróbuję napisać coś konstruktywnego wieczorkiem - jak tylko uda mi się Młodego odholowac do spania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Bardzo przeszkadza mi ta szara ścina - garaż sąsiada , zależy mi na pnączu szybko rosnącym. Winobluszcz - o ile sąsiad się zgodzi na puszczenie pnącza po jego ścianie. Milin będzie wymagał konstrukcji do wspinania się. Posadzić również można wisterię, winorośl japońską, dławisz, cytryniec (jeśli to cieplejszy region Polski), rdest Auberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 08.04.2009 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Mymyk, poczekam cierpliwie, mam czas do jesieni . Aby nie zaśmiecać pnączy, założę zaraz temat " Przedogródek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts