jarkotowa 06.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nie dotyczy to mnie tylko mojej przyjaciółki.Co zrobić z 8 letnią dziewczynką, która nałogowo zjada cukier. Do tego stopnia, że koleżanka, również 8 lat, kupiła jej za swoje kieszonkowe kg cukru, który zamieszkał w tornistrze i stamtąd po kryjomu był wyjadany.Dziewczynka jada słodycze, jak każde dziecko, wiec nie tędy droga.Generalniej jest koszmarnym niejadkiem i na palcach jednej ręki można policzyć to co lubi i je. Wiecznie ma z tego tytułu kiepskie badania (morfologia=anemia).Możecie poradzić od czego zacząć, poza rozmową z dzieckiem? Bo sytuacja trochę nas zaskoczyła.Dodam, że dziewczynka od zawsze próbowała wyjadać cukier z cukiernicy. Mama ją goniła i na tym się skończyło. Nikt nie przypuszczał, że to się rozwinie.Czekam na jakieś ciekawe uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 06.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Morfologia=anemia, a moze i cos innego,moze odmiana cukrzycy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 06.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Przechodziłam przez to sama osobiście. Silna potrzeba zjedzenia łyżeczki cukru. Widocznie organizm czegoś potrzebował i co ciekawe słodycze mnie nie pociagały czasem czekolada lub cukierek. Melduję ze przeszło.Ale do lekarzy mama ze mną nie chodziła , widocznie nie wpadła na to że mogę mieć braki w organiźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 06.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Czekam na jakieś ciekawe uwagi. sorry, ale może tak dosypywać po kryjomu do tej jednej cukierniczki trochę soli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 06.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nie pomaga ,przetestowane również na mnie, potem podejżliwie spogladałam do kazdej cukierniczki. Myślę że nie ma co z tym walczyć. Dopóki nie są to jakieś straszne ilości można przymknąć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 06.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 to może cukier brązowy, trzcinowy, jest podobno zdrowszy, a tak samo słodki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 przede wszystkim trzeba dziecku sprawdzić poziom cukru w organizmiesyn mojej znajomej też tak nałogowo wyjadał cukier, okazało się, że jest chory na cukrzycę młodzieńcząbył w podobnym wieku do córki Twojej koleżankiniestety do końca życia pozostanie na insulinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Zrobic badania na obecność grzybów i robaków w organizmie . (Grzyb lubi cukier).Sprawdzic I jaki poziom Si we krwi. I troche lektury na przewlekłe choroby.Kuracja dr.Gersona ,film na yutube. ,lub ksiazka,,Przełom"-MMs Warto obejżec i poczytać . Pomózmy Sobie Sami Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 07.08.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 zgadzam się z Włodkiem, zrobić badania na grzyby a na pewno na candidę, robale i lamblie tez warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 .... ale nie w laboratorium ..... bo nic nie wyjdzie.Aparatem mora. Będzie wydruk ze wszystkimi zarazami. Od razu też wybijają te zarazy.Wyniki z moczu, krwi i śliny też robią i są od razu. Komputer drukuje wszystko.Tylko trzeba do dobrego fachowca iść, bo nieuków jest dużo i nie umieją interpretowac wyników albo co gorsza nie mają wgranych wszystkich programów w komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 09.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Są badania bardzo obszerne z kropli krwi. To film o robakach brr tu jest przyczyna chorób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Są badania bardzo obszerne z kropli krwi. To film o robakach brr tu jest przyczyna chorób. dokładnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Są badania bardzo obszerne z kropli krwi. To film o robakach brr tu jest przyczyna chorób. dokładnie ! Taa, polecam przeczytac to: http://blogdebart.pl/2009/09/25/jak-pije-sie-nafte/ tylko do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 11.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 polecam przeczytac to: http://blogdebart.pl/2009/09/25/jak-pije-sie-nafte/ tylko do konca a ja polecam oglądnąć to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 12.10.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Będąc dzieckiem też wyjadałam z cukiernicy cukier i to dość długo. Cukrzycy ani robaków nie miałam. Ale moja mama też była bardzo zaniepokojona moim zachowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Robaki po tych filmach na ytube .brrr. to sobie siedza cichutktko w organizmie .przez wiele lat. To moze grzyb ,tez moze byc po kuracjach antybiotykowych. Dopuki organizm mocny to nic sie nie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Są badania bardzo obszerne z kropli krwi. To film o robakach brr tu jest przyczyna chorób. dokładnie ! Taa, polecam przeczytac to: http://blogdebart.pl/2009/09/25/jak-pije-sie-nafte/ tylko do konca dokładnie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.10.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Są badania bardzo obszerne z kropli krwi. To film o robakach brr tu jest przyczyna chorób. dokładnie ! Taa, polecam przeczytac to: http://blogdebart.pl/2009/09/25/jak-pije-sie-nafte/ tylko do konca boskie i straszne jednocześnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 to sobie siedza cichutktko w organizmie .przez wiele lat. To moze grzyb ,tez moze byc po kuracjach antybiotykowych. Dopuki organizm mocny to nic sie nie dzieje . jak nie tępisz, to przez całe życie masz cichych lokatorów a grzyb jest wszedzie, wewnatrz i na skorze, tylko w malych ilosciach nie dokucza .... a jak sie namnoży to trzeba tępić cholerstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.10.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Grzyb jak ma warunki to nazywa sie RAK tylko nie mówi sie o tym, bo my mamy chorowac i płacic jeszcze za to . Nie ma jak cenzura http://orwell.blog.pl/# Lata człowiek po necie i czasami cos wpadnie w oko. warto poczytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts