Gość 10.07.2002 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 On 2002-04-05 16:21, opal wrote: "w konwaliach" archonu.prosty i naprawde spelniający nasze oczekiwania. poza spizarnią. Też wybrałem ten projekt i niedługo ruszamy z budową, a spiżarnię da się wygospodarować w kotłowni. S.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2002 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 SG Z zalem stwierdzam,ze jednak nie konwalie tylko zawilce (nie sa złe-taka skurczona wersja konwalii)u nas nie wchodziło w gre w kotłowni, bo tam bylaby...kotłownia pozdrawiam o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2002 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Witam !!!Udało mi sie wywalczyć wnekę miedzy kuchnia a kotłownią.Faceci raczej nie maja pojecia do czego słuzy spiżarka.Teraz mam problem z szafami,mąz w ogóle by ich nie montował !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 14.11.2002 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Miałam okazję mieszkać w domu ze spiżarką i w mieszkaniu bez takiego udogodnienia. Bez piżarki da się żyć ale jeżeli jest to super się przydaje. Datego jeżeli macie macie możliwość to warto pomyśleć o takim udogodnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 15.11.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Czy w spiżarni powinno byc okno (małe) czy może być ciemna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 15.11.2002 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2002 Powinna być bez okna ale koniecznie z wentylacją. Jeżeli docelowo chcesz podłączyć agregat chłodzący to okno ( a właściwe promienie słoneczne ) będzie przeszkadzać. Ja mam spiżarnię bez okna. Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 16.11.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2002 dzięki, Peter! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.11.2002 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2002 I chyba najlepiej jak jest od południowej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 24.12.2002 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2002 Myślę, że spiżarnia w domu powinna być, bo prędzej, czy później juz mieszkając zacznie nam jej brakować, tak jak np. pom. gospodarczego, drugiego wyjścia z domu, podwójnego garażu itp. keśli wcześniej o tym nie pomyśleliśmy. Chyba to jest tak, że nawet jak się nam teraz wydaje, że bez spiżarni da się żyć to miszkanie w domu zweryfikuje taką opinię. Niech odezwą się już mieszkający i napiszą "spiżarnie NIE". Wątpię. W moim domu będzie ciemna spiżarnia obok kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.12.2002 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2002 A u mnie jest schowek pod schodami (zabiegowymi) i pewnie jak już znikną z niego resztki fliz(kafelków), farb, paneli i innych pozostałości po wykańczaniu parteru to właśnie tam będzie spiżarka. Wprawdzie odległość od dzrwi kuchenych to ok. 3 metry, ale (jak właśnie sprawdziłem) moja żoneczka już tam trzyma ziemniaki w siatce. To znaczy że inaugurację spiżarki mamy już za sobą. Hurrrrrrraaaaaaaaa!!!!!!!!!!)D)D)D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woreczek 07.01.2003 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2003 Jak ktoś ma dużą kuchnię to sobie może postawić lekką ściankę i po kłopocie. Żona mnie przekonała. Zresztą gdzie trzymałbym napój bogów - piwo.Tylko spiżarka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 17.02.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Gdyby nie to, ze widzialem kiedys spizarnie u kogos w domu, powiedzialbym, ze nie jest potrzebna. Od czego piwnica? Nie ma piwnicy? Od czego katy i schowki, ktore latwo przerobic na szafy... Na sile kroic spizarnie? Duza kuchnia zalatwia podstawowe potrzeby... no, chyba, ze ktos lubi robic zakupy raz na miesiac (b. praktyczne i ekonomiczne!). Nic na sile, nic na sile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maria_n 20.02.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Spiżarka - bezwzględnie konieczna. Niech ktoś spróbuje przekonać moją drugą połowę o rezygnacji z niej. Ja sam jastem również za, tuż przy kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 21.02.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Spizarnia i garderoba to dwa najpotrzebniejsze pomieszczenia w domu. Koniecznie z drzwiami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 da sie zyc tez i bez spizarni.. :smile: i zapasów nie ma:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 21.02.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 jak juz bedziesz miec te zapasy, to docenisz. Ja chwilowo mam zapasy, nie mam spizarni, ale jak juz bede miec.... A tak serio, to zawsze potrzebne sa w domu/mieszkaniu takie miejsca, w ktorych mozna schowac nie tylko porzadnie poustawiane sloiki z przetworami, zgrzewki wody czy zapasowe torebki maki, ale np. skrzynki z zakupami przyniesione bezposrednio przed rodzinnym obiadkiem albo pojemniki z rzeczami do prasowania i zelazko, gdy niespodziewani goscie dzwonia do drzwi.Jestem zdecydowanie za spizarnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 21.02.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Zgadza się, bez spiżarni ani rusz. Podobnie jak bez kotłowni. Po prostu na wszystko musi być właściwe miejsce, żeby było wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sąsiad 21.02.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 bez spiżarni da się, ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 25.02.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 My "wygospodarowaliśmy" spiżarnię pod schodami. Miały być ażurowe i piękne ale wygoda wygrała. Musi być schowek na soki, mleko jakieś puszki. Co ważne temperatura tam będzie trochę niższa więc może ziemniaki to nie bardzo ale jabłuszka, piwko...Mój mąż stwierdził, spiżarnia musi być i basta. Ma większe doświadczenie bo całe życie mieszkał w domku a nie w mieszkaniu w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 25.02.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 My "wygospodarowaliśmy" spiżarnię pod schodami. Miały być ażurowe i piękne ale wygoda wygrała. Musi być schowek na soki, mleko jakieś puszki. Co ważne temperatura tam będzie trochę niższa więc może ziemniaki to nie bardzo ale jabłuszka, piwko...Mój mąż stwierdził, spiżarnia musi być i basta. Ma większe doświadczenie bo całe życie mieszkał w domku a nie w mieszkaniu w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts