Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 181
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 7 months później...
Można nakleić,dobrze położona nie powinna odpadać,ale tego nikt na 100% nie powie. Osobiście także preferuję fototapetę,to nowoczesne rozwiązanie nawet do kuchni oraz łazienki.
Czy ktos moze mi podpowiedziec jak wykonac/polozyc fototapete na scianie na ktorej sa dwie pary drzwi - oczywiscie planuje ze tapeta bedzie rowniez polozona na tych drzwiach, moze przekierujecie mnie na jakas strone lub link na forum
No generalnie rzecz biorąc jeżeli jest podwójna para drzwi to może być różnie,dlatego nie wiem jak to wyjdzie powiedzmy na takim: nierównym podłożu. Najlepiej jeżeli wypowie się ktoś kto kładł już na drzwi,ciekawe czy po jakimś czasie odchodzi.

MHK, zerknij na strony Dekoratornii i Pana i Pani House - oni tam czasami kładą fototapetę na dzrwi :yes:

Domele - trollujesz...

• 4 months później...

Witam.Kochani szukam fajnej i niedrogiej fototapety, nie wiem jak to fachowo się nazywa ale chciałam ją umieścić na 2 skrzydłach.Co nieco przeglądałam w google ale wyświetlały mi się propozycje po 800-1000 zł.I nic nie przykuło mojej uwagi.

Potrzebuję do szafy,bowiem chcę zmienić jej charakter. Szafa składa się 4 skrzydeł.2 środkowe stanowią lustra a zewnętrzne to pełne płyty kolor olcha. Interesuje mnie jakiś rustykalny wzór.Bo to przedpokój w którym są drewniane schody,i mebelki raczej rustykalny charakter.Mam wrażenie że szafa nie wpisuje się w całość i chcę to zmienić.Za każdy namiar podpowiedź będę wdzięczna.Pozdrawiam

Dziękuję za pomoc .Mam nadzieję,że coś wybiorę.Martwi mnie trochę wymiar moich drzwi bo wynoszą 2,18 m wysokości x 0,56 m szerokość.Na dodatek wzór będzie przedzielony 2 środkowymi drzwiami lustra.Ale ważne że podłoże jest gładkie.

Witam

Przejrzałem już wiele sklepów z fototapetami, ale nigdzie nie trafiłem na obraz, który mnie interesuje.

Być może ktoś z Was trafił na tego typu obraz fototapety w sieci i mógłby się podzielić linkiem. Chodzi o most wiszący we mgle. Mniej więcej tak, jak na zdjęciu

obrazek na fototapete.jpg

To jest zdjęcie, nie fototapeta: http://www.artlimited.net/image/en/291164

Zapewne możesz kupić w dużym rozmiarze i wydrukować jako fototapetę.

Jeśli chodzi o zdjęcia na fototapetę to jego jakość jest ważna ale to jak zostanie przeskalowane jest ważniejsze. Skalowanie w Photoshopie ze złe dobraną rozdzielczością może w rezultacie dać widoczne pixele.

Tu była reklama - moderowano.

Edytowane przez joliska
  • 5 weeks później...