Bluecanvas.pl 30.03.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dzień dobry, Ciekaw jestem Państwa doświadczeń w przypadku zamawiania fototapet na ścianę o dużym rozmiarze. Powiedzmy min 10m2. Czy jakość druku była satysfakcjonująca? Domyślam się, że grafiki wektorowe miały dobrą jakość, ale co Państwo możecie napisać na temat fototapet na bazie zdjęcia? Z góry dziękuję za komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystianer78 01.08.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich majsterkowiczów:) Moja żona wymarzyła sobie by w naszym salonie zrobić fototapetę na całej ścianie. Przeglądałem wiele realizacji jak i firm, które mogę mi dostarczyć taką fototapetę w wymiarze 2,3m x 3m i natrafiłem właśnie na tą firmę SPAM] moja żona jest oczarowana tym motywem i nie mam co z nią dyskutować i teraz pytanie do Was. Czy taka fototapeta to jest jak zwykła tapeta, którą wystarczy wykleić czy jakoś specjalnie trzeba przygotować podkład pod jej wyklejenie. Miał ktoś już doświadczenie w aplikacji na ścianę takiego cuda? PozdrawiamKrystian Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts