bialazz 17.07.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 nie trzeba kupowac zdjec ani szukac na flikrze etc... w PIXERS.pl masz 8 mln zdjec i mozesz znich zamowic fototapety, obrazy ( pleksi np. do kuchni) i teraz tez naklejki ( scienne, na ladowke , szafy komandor) etc Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 18.07.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 A u mojej pociechy na ścianie ( niebieskiej) pojawi się coś takiego http://www.twojefototapety.pl/?108,fototapeta-motor-szer-206-cm-x-wys-270-cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOCIAK 26.07.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ja własnie jestem przed klejeniem fototapety w pokoju syna. Zajmuje całą ścianę. Widok Nowego Jorku nocą (tapeta KOMAR). Na razie pracujemy nad gładzią na ścianach. Mam nadzieję , że efekt końcowy będzie zadowalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonak 29.07.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Hej dziewczyny (i chłopaki), Połknęłam bakcyla i fototapety na stałe zagościły u mnie w mieszkaniu, teraz planuję kolejny zakup.Co byście proponowały dla sześciolatka, który ma za dużo energii - coś bardziej co uspokaja, jak to: - pejzaż - z uspokajającą zielenią czy może, coś co kręci młodych chłopaków, czyli: - sport, piłka nożna, motory Co myślicie - w końcu dziecko spędza w swoim pokoju wiele godzin dziennie i pytanie czy np. taka sportowa fototapeta nie będzie zbyt mocno nakręcała już nadzwyczaj dużego temperamentu syna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 29.07.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A może poszukaj jakiejś sportowej tapety w błękicie i zieleni - będzie wilk syty i owca cała. Myślę, że piłkarz na takim tle nie nakręci za bardzo temperamentu. A pejzaż byłby nudnyPrzykładypiłkarzboiskostadionpiłka i bramkaWidziałam też gdzieś w necie fajny pokój piłkarza - niebiesko zielony. Poszukaj w guglu i w pokojach dziecięcych na fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monimak 29.07.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam!Poszukuję nowoczesnej czarno-białej fototapety. Widziałam na tym formum taką fototapetę z twarzami ludzi, była dość ciekawa, niestety nie mogę jej znaleźć. Myślę także o czymś w stylu retro. Czy ktoś może wie, gdzie mogę znależć taką fototapetę? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 29.07.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 (edytowane) To na pewno tapeta Fornasetti, niestety dosyć droga pozdr Edytowane 29 Lipca 2010 przez grazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonak 30.07.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Hej, Dzięki Helism - w sumie pomysł trafny, jednak kupię na http://www.fototapeta24.pl/ bo tam jest taniej, niż pod linkami gdzie podałeś. Monimak - na http://www.fototapeta24.pl/ możesz z kilku milionów zdjęć wybrać te które Ci pasuje i przy konfiguracji wymiarów masz do wyboru efekt - czarno biały - także automatycznie każde zdjęcie możesz zamówić w takiej tonacji. Oprócz tego możesz dowolnie je kadrować - co dla mnie było decydujące przy zakupie. Pozdrówka i dzięki za odpowiedź raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spejsi 06.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam, pierwsze naklejenie fototapety skończyło się fiaskiem - w miejscu łączenia szpalt tam gdzie ścierano nadmiar kleju mokrą szmatką, mam jasne pasy - instrukcja klejenia fototapety wyraźnie mówiła, że można tak robić, ale efekt jest opłakany.Będę musiał chyba nakleić nową fototapetę - czy można nakleić tapetę na tapetę czy trzeba starą zdzierać? pzdrSP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 06.09.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 ciekawe fototapety http://www.mamita.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 mam fototapete na papierze i na flizelinie. zdecydowanie polecam tą drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 16.09.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 mam fototapete na papierze i na flizelinie. zdecydowanie polecam tą drugą. W sensie winyl na flizelinie? Jeśli o tym mówimy to chyba najlepsza z możliwych obecnie. Lepszych nie uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 16.09.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 http://www.newmedia-art.pl/shop,list,040 Polecam tę stronę, ale co do fototapety, to naszą musieliśmy ratować klejem z włóknem szklanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 26.09.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 ja mam fototapetę na klatce schodowej ..przy wyborze kierowałam się kolorem , a że mam brzoskwiniowy hall i drewniane schody -ztoy dąb to tapeta musiała być dopasowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 29.09.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) Mam tapetę na fizelinie, laminowaną, gramatura 350. Jest przyklejona w kuchni i dobrze spełnia swoją funkcję.http://images36.fotosik.pl/205/363a10fe2b665e8emed.jpg W salonie mam zwykłą papierową tapetę i też jestem z niej zadowolona.http://images41.fotosik.pl/342/9b9ca16a063be0c4med.jpg Polecam zrobienie kilku wycen. Tapetę na fizelinie w innym punkcie wycenili mi o 50% drożej (przy tym samym zdjęciu, gramaturze, laminowaniu i wymiarach). Edytowane 29 Września 2010 przez MAGZIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 magziem to napisz gdzie było taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 29.09.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) Miałam wycenę z art.widi.pl oraz z newmedia-art.pl. W tym drugim było taniej. Edytowane 29 Września 2010 przez MAGZIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 29.09.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ja mam czerwoną kuchnię, białe ściany, podłogę w czarno-białą szachownicę i czarne blaty i zamiast płytek między blatem a szafkami wybrałam czarno-białą fototapetę. Osobiście zakochałam się w mostach- np. Brooklyn Bridge. Na necie można zamówić plakat pod wymiar. Plakat umieściłam za plexi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 cześć pidraf tego typu reklama jest niedozwolona na forum. BTW drukowałam właśnie u Was i jestem bardzo zadowolona przy okazji potwierdzam - wszystko co napisałeś jest prawdą oprócz tego najtaniej bo po prostu nie mam porównania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikx20 19.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam Nie wiem czy temat już był, jeżeli tak to proszę Was o naprowadzenie na niego Planuję remont pokoju. Chciałabym wykorzystać jakąś fototapetę. Kolory jakie mam zamiar użyć to czerwony i żółty - ale intensywne, nie stłumione. Proszę Was o podpowiedzi - jest tyyyyyyle ofert, że już sama nie wiem która! Interesuje mnie temat MIASTA, albo KWIATY - z reguły w tych kolorach odpowiednie są maki lub tulipany. Chciałabym, żeby obraz zawierał więcej żółci niż czerwieni. Bardzo ciągnie mnie to motywu miasta i przede wszystkim w skali odcieni szarości z jakimś kolorowym (czerwonym lub żółtym) motywem (tylko nie "nowojorksa" taksówka) Dodam też, że planuję tą fototapetę podświetlić DZIĘKUJĘ za pomoc - bo ja się już zgubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts