Kasiołek 02.05.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Z głebią owszem - tak żeby chciało się tam wejść, ale też uważam, że lepiej będzie wyglądać sepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.05.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Nie wiem, jakiego wymiaru szukasz, ale zerknij np. tu: http://www.plotowanie.com/print/fototapeta.htmlhttp://www.motip.com.pl/http://www.artemiso.pl/index.php/Produkty/wielkiformat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 02.05.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Dzięki joliska! Bardzo mi pomogłaś, firma z pierwszego linku robi pod wymiar plakaty w świetnych cenach! I mają olbrzymią bazę obrazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coin 03.05.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 (edytowane) Podczepię się pod temat. Mamy sypialnię gdzie na ścianie 460cm jest jedno małe okno bardziej z lewej strony. Dla równowagi, myśleliśmy o zrobieniu fototapety na tej samej ścianie z prawej strony... przedstawiającej okno. Myśleliśmy jednak, by było to okno z widokiem na jakieś morze i kawałek plaży - za cholerę nie mogę znaleźć fototapety z oknem... Dla wyjaśnienia dodam, że chodzi o zamknięte okno z białą framugą no i przez szybę ma być widoczek. Spotkaliście się może z czymś takim? A może lepiej znaleźć interesujące mnie zdjęcie w internecie i zrobić z niego tapetę? Prosiłbym o poradę. Edytowane 3 Maja 2011 przez Coin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.05.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 O wiele łatwiej znadziejsz zdjęcie, niż gotowa fototapetę. Każda firma, robiąca wydruki wielkoforamtowe, ci to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coin 04.05.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 no wlasnie, ale na co powinienem zwrocic uwage? Czy kazda firma robiaca wydruki pod fototapety zrobi to na odpowiendim materiale, ktory sie latwo przyklei i nie bedzie po roku odchodzil na rogach? I czy lepiej kupic fototapete 'od gory do dolu a w srodku okno' czy raczej wydrukowac jedynie samo okno, ktore przez to bedzie takim jakby plakatem przyklejonym na srodku sciany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dean 04.05.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 co prawda to prawda najlepiej mieć własne zdjęcie bo do dużych rozmiarów fototapety cieżko znaleść odpowiednia jakość zdjęcia na necie, a niestety za słaba może zepsuć cały pomysł, przechodziłęm przez to robiąc kuchnie, mam zdjęcia na frontach szafek kuchennych. polecam efekt super:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 05.05.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Mi powiedziano, że fototapeta może być za bardzo wykadrowana przy szerokości trzech metrów (taka mi pasuje). nie wiem co to w praktyce oznacza, ale robią zdjęcia poglądowe zanim zaakceptuje się zamówienie, więc zobaczę co z tym fantem począć.Co do materiału - miałam kupić zwykły plakat na papierze, bo i tak chciałam umieścić go za szkłem hartowanym, ale doradzono mi zakup fototapety, którą klei się na klej do tapet i tak też zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dean 05.05.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam, napewno jest to tańsze rozwiązanie ale na duższą mete bedzie sie bardzo niszczyć , poilecam po przyklejeniu od razu fototapete dobrze zalakierować .co do samej wizualizacji to radził bym bardzo ostrożnie do tego podchodzić, sklep zawsze chce sprzedać a My chcemy mieć jak najlepiej wiec polecam sprawdzic wymagania pliku graficznego do takich rozmiarów:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetek8 19.09.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witam. Podobno można zamówić fototapety na wymiar, w których można określić również kard lub dodać efekt. Można je również drukować nawet na folii samoprzylepnej lub szkle. Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Czy to praktyczne? Jakie są tego koszty? wydaje mi się że taka fototapeta na szkle byłby rozwiązaniem dla mojej łazienki, gdzie na razie wisi winylowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baila_Morena 19.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Widziałam takie tapety w programie dekoratornia i tam prowadzące bardzo to zachwalały jako praktyczne rozwiązanie. Jeśli chodzi o koszty to musisz sobie wygooglować jakiś dobry sklep z tapetami na wymiar i tam poprosić o ofertę. Ale jak coś to ja sama jestem ciekawa i chętnie posłucham opinii użytkowników takiej tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 zetek - google nie masz? Wszystkie odpowiedzi, może poza wrażeniami "praktyczności" znajdziesz w wyszukiwarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anog 27.09.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja też jestem za molo lub mostem. Most podoba mi sie bardziej ale molo jest lepsze kolorystycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 27.09.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 A ja jestem za kwiatkiem Wrażenie głębi mi nie odpowiada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.09.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zetek - jak twoja wypowiedź ma się do tej:"obrazy, fototapety i reprodukcje od lat kupuje w jednym miejscu i jestem bardzo zadowolony: http://tutaj adres sklepu internetowego Bardzo polecam"Reklama na forum jest płatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetek8 04.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Drogi Adminie czy ja coś reklamuje? zadałem pytanie, a Ty drogi Adminie chcialbyś wyciągnąć parę złotych na reklamę, której nie potrzebuje bo nie jestem przedsiębiorcą. Jestem w trakcie budowy domu i intersuje sie różnymi sprawami, dlatego pytam. nie chcesz odpowiadać, to nie odpowiadaj, ale nie wciskaj mi na siłę usługi, której nie potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.10.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 zetek - po co w takim razie potrzebna ci opinia o fototapetach, skoro "od lat" kupujesz je w konkretnym sklepie internetowym? Nie ściemniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalla 05.10.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Posiadamt fototapetę u córki w pokoju, ale nie powiem gdzie kupiłam, bo nie chcę narazić się adminowi (tak naprawdę, nawet nie wiem, mąż i córka wybierali). Według mnie jest świetna (jakieś kolorowe kwiatki), pokój nie jest taki stonowany. Fototapeta położona jest na najdłuższej ścianie, a pozostałe zostały pomalowane w podobny kolor do tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetek8 05.10.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 bo pytam o coś co jest dla mnie novum... nie pytam o papierowe tylko taki najnowsze... eh wódki z Tobą nie piłem, więc nie zyczę sobie tych spouchwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.10.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 spouchwałości. spoufałości - od ufać, poufne, poufność, spoufalać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts