j-j 09.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 K.u.r.w.a niech ktoś coś zrobi z tą wyszukiwarką forumową(!!!), czy to taki PROBLEM???!!! Nic nie mozna znaleźć co się chce a na pewno to jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/nowa-wyszukiwarka-forumowa-100-ze-znajdziesz,t104718.htm pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.03.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no jest tam sposób, ale jakoby na około, skoro jest już ta szukajka to też uważam że powinna chodzić poprawnie, jeśli ma być tak jak obecnie to proponuję adminom po "Szukaj" zalinkować google z instrukcją wyszukiwania albo zalinkować temat podany powyżej przez przedmówcę a tak to się wszyscy na nowych forumowiczach wyżywają, że zamiast poszukać pytają 1000-krotnie o to samo, ale cóż tu się dziwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no jest tam sposób, ale jakoby na około, skoro jest już ta szukajka to też uważam że powinna chodzić poprawnie, jeśli ma być tak jak obecnie to proponuję adminom po "Szukaj" zalinkować google z instrukcją wyszukiwania albo zalinkować temat podany powyżej przez przedmówcę a tak to się wszyscy na nowych forumowiczach wyżywają, że zamiast poszukać pytają 1000-krotnie o to samo, ale cóż tu się dziwić... oczywiście, ze tylko tak. google znajdzie migiem i faktycznie wszystko. Wyszukiwarka nie widzi poiłowy tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 oczywiście, ze tylko tak. google znajdzie migiem i faktycznie wszystko. Wyszukiwarka nie widzi poiłowy tematów. albo widzi 20 razy więcej niewyszukiwanych tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 z wyszukiwarką jest chyba podobnie jak z ze zmianą czasu na forum wszyscy postulują aby to robic co poł roku dla wszyskich /hurtem/odpowiedź jest mniej wiecej taka - a jak ktos nie zechce ... a latka lecą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 09.03.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Tylko jak w googlach na muratorze znaleźć fragment mojego autorstwa gdzie w szukanym fragmnencie ma być wyrażenie np. koszt*?Choć tyle chciałbym a dalej se wyszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 09.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Już dawno chciałam napisać taki post. Siedzę na wielu forach ale tylko tu spotkałam się z tak kiepską wyszukiwarką - koszmar. Forum jest fajne ale znalezienie na nim czegoś graniczy z cudem. Na szczęście sa google O zmianie czasu już nie wspomnę. Są tu w ogóle jacyś zarządzający???[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.03.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Tylko jak w googlach na muratorze znaleźć fragment mojego autorstwa gdzie w szukanym fragmnencie ma być wyrażenie np. koszt*? Choć tyle chciałbym a dalej se wyszukam. pośrednio możesz wyszukać wpisując swój nick i koszt powinno coś znaleźć - niestety zajdzie wszystkie wątki z twoimi wypowiedziami i słowem koszt niekoniecznie z twoich wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 09.03.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kuwa szok znalazłem nareszcie po tak długich męczarniach, dzięki Ci google. Ale apeluję niech to ktoś na tym najlepszym wg mnie Forum to POPRAWI!!! pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 09.03.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Tylko jak w googlach na muratorze znaleźć fragment mojego autorstwa gdzie w szukanym fragmnencie ma być wyrażenie np. koszt*? Choć tyle chciałbym a dalej se wyszukam. Lepszej drogi nie znam, co nie znaczy, że nie ma Wpisz to w google: j-j koszt site:forum.muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kuwa szok znalazłem nareszcie po tak długich męczarniach, dzięki Ci google. Ale apeluję niech to ktoś na tym najlepszym wg mnie Forum to POPRAWI!!! pozdr! przecie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekokamil 09.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Bardzo mi się podoba ze J-J w temacie napisał ... z taka a nie inna "silą wyrazu" Bo po dobroci to się chyba nic nie zdziała U mnie zazwyczaj reakcja wygląda tak: " ... o nieee... znowu... dlaczego?? " Pozdrawiam wszystkich poszukujących i przylaczam sie do apelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.03.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no i jak zwykle interwencja admina czy redakcji czy jak to tam zwał ograniczyła się do wywalenia tematu z najpoczytniejszego działu do śmietnika jakiegoś...no cóż, cenzura wiecznie żywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 09.03.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no i jak zwykle interwencja admina czy redakcji czy jak to tam zwał ograniczyła się do wywalenia tematu z najpoczytniejszego działu do śmietnika jakiegoś... no cóż, cenzura wiecznie żywa... A wyszukiwarka dalej do bani pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.05.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Juz bylo o tym kilak watkow i ciagle nic. JA piwerwszy raz zglosilem chyba ponad pol roku temu. Lipa na maksa. Czemu taki zlew idzie od strony adminow ??Jak wpsize pewnego dnia w wyszukiwarce "zielona górka" i zaznacze "wszystkie wyrazy"i cos pokaze to uznam, ze zaczelo dzialac wyszukwianie Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 06.06.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 06.06.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 ja proponowałbym również żeby była też możliwość wyszukiwania tylko w tytułach tematów - teraz wyniki są często zbyt liczne... PHPBB ma chyba taką opcję? a może trzeba uaktualnić skrypt? tak czy owak radzę przebudować bazy search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts