Edyta M 18.01.2011 03:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 powinnismy otworzyc kawiarenkę z tymi naszymi wypiekami Domowa jestem ZA !!!!! kuchnia to moj zywiol ......... kiedys myslalam o otwarciu cukierni / piekarni ..... nic straconego trzeba realizowac marzenia wiec moze kiedys ..... A nastepny wypiek to paczuszki z Twojego przepisu Poinformuje jak sie udaly ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Cześć Edycia, ja jak już zajrzę to zawsze na coś pysznego trafiam:)Zabieram się za doczytywanie co w stylusiu się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 18.01.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Zostało też coś dla mnie tych pysznościhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.01.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ojjjjj mniammmm mniammm te faworki i kawusia z mleczkiem ojejku.... Ale wy sobie dziewczynki dogadzacie no no. Ja to od samego patrzenia już przytyłam coraz grubsza jestem. Niedługo avatarek z gepardzika na słonia będę musiała zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.01.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Edyta witam się i wpraszam się na pyszności. Sąsiadkę chyba zaprosisz na swoje smakołyki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 18.01.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Domowa jestem ZA !!!!! kuchnia to moj zywiol ......... kiedys myslalam o otwarciu cukierni / piekarni ..... nic straconego trzeba realizowac marzenia wiec moze kiedys ..... A nastepny wypiek to paczuszki z Twojego przepisu Poinformuje jak sie udaly ....... Ja tez sie zastanawiałam nad otwarciem cukierni razem z kawiarenką do tego, wszystko jeszcze przed nami, chodź teraz tyle tego się narobiło, że nie wiadomo czy by się to utrzymało, chociaż kto wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.01.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 No widzę że idziesz do przodu jak ja nie cierpię przestojów lub jak mało się dzieje jak mój mąż 2 dni układał grzybki i stelaż to nerwica mnie brała (jeden ) jak długo można jednego grzybka tak długo wkręcać ,ale on wszystko musi mieć równo sprawdzone poziomicą .A na wcześniejszą stronę nie wchodzę bo smaka dostane a mam zamiar iść na dietę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.01.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 I ja nie wpraszam się na słodkości, bo ostatnio (jak tylko mdłości przeszły) to wcinam wszystko jak szalona I gratuluję postępów, bo niby nic się nie dzieje, a gaz już u ciebie w domku bardzo się cieszę! buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.01.2011 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Edytko, czytam że doprowadzają Ci do domku gaz. U nas dzieci, w swoich mieszkankach na piętrze nie chciały mieć gazu w kuchniach, więc mają elektryczne. Ale myśmy z M doprowadzili jednak gaz do naszej kuchni na parter (i tak szedł do kotłów) i gdy zdarza się wyłączenie prądu, zawsze wtedy zachciewa się nam wszystkim kawy lub herbaty. I gdzie ją pijemy? U nas na dole, oczywiście na wodzie zagotowanej na kuchence gazowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 02:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Cześć Edycia, ja jak już zajrzę to zawsze na coś pysznego trafiam:) Zabieram się za doczytywanie co w stylusiu się dzieje. Czestuj sie Kochana ...... A w Stylku cos " drgnelo " ....... kurde boje sie tego roku ..... duzo wiecej spraw musze ogarnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 02:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Zostało też coś dla mnie tych pysznościhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Zostalo , zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 02:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ojjjjj mniammmm mniammm te faworki i kawusia z mleczkiem ojejku.... Ale wy sobie dziewczynki dogadzacie no no. Ja to od samego patrzenia już przytyłam coraz grubsza jestem. Niedługo avatarek z gepardzika na słonia będę musiała zamienić W najblizszy weekend robie kulki z dodatkiem brendy ..... wpadaj gepardziku i ani mi sie waz zmieniac avatarka na slonia ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 02:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Edyta witam się i wpraszam się na pyszności. Sąsiadkę chyba zaprosisz na swoje smakołyki??? Sasiadeczko Zapraszam serdecznie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 02:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ja tez sie zastanawiałam nad otwarciem cukierni razem z kawiarenką do tego, wszystko jeszcze przed nami, chodź teraz tyle tego się narobiło, że nie wiadomo czy by się to utrzymało, chociaż kto wie.. Domowa jak bedzie to poziom gourmet to sie utrzymamy ... trzeba stawiac na jakosc a nie na ilosc ..... a prawdziwi koneserzy pysznosci zaczna do nas zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 03:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No widzę że idziesz do przodu jak ja nie cierpię przestojów lub jak mało się dzieje jak mój mąż 2 dni układał grzybki i stelaż to nerwica mnie brała (jeden ) jak długo można jednego grzybka tak długo wkręcać ,ale on wszystko musi mieć równo sprawdzone poziomicą .A na wcześniejszą stronę nie wchodzę bo smaka dostane a mam zamiar iść na dietę . Renatko popieram Twojego meza ..... sorrki , ale tez lubie jak wszystko GRA ( tylko , ze tempo pracy u mnie szybsze tak jak pewnie jak i u Ciebie ) ale wiesz my Kobitki tak juz mamy ...... Bo jakbys sie tak Kochana zastanawiala za dlugo to na te swoje dzieciaczki ( sliczne jak malowane ) czekalabys i czekalabys i czekalabys :lol2:. Wiec dobrze , ze Twoj maz ma taka fajna i zaradna Babke . A tak miedzy nami ( i paroma tysiacami uzyt. FM ) to mnie normalnie jasna k...... ka trafia jak cos sie slimarczy , ja to taka energiczna jestem ze prad mozna odemnie ciagnac , nie jedna elektrownia wysiada ....... Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 03:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 I ja nie wpraszam się na słodkości, bo ostatnio (jak tylko mdłości przeszły) to wcinam wszystko jak szalona I gratuluję postępów, bo niby nic się nie dzieje, a gaz już u ciebie w domku bardzo się cieszę! buziaki! Zaraz dorobie extra porcje ....... i przesylam .... paczka lotnicza dotrze w 10 dni wiec troszke " chrupkie " te fawory beda , ale skoro jak piszesz i tak wcinasz wszystko jak leci to nie bedzie Ci to przeszkadzalo Martunia ???!!! . Buziaki Kochana i nie szalej na tej budowie .... czytalam , ze drzwi juz Pan montuje u Ciebie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 03:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Renatko popieram Twojego meza ..... sorrki , ale tez lubie jak wszystko GRA ( tylko , ze tempo pracy u mnie szybsze tak jak pewnie jak i u Ciebie ) ale wiesz my Kobitki tak juz mamy ...... Bo jakbys sie tak Kochana zastanawiala za dlugo to na te swoje dzieciaczki ( sliczne jak malowane ) czekalabys i czekalabys i czekalabys :lol2:. Wiec dobrze , ze Twoj maz ma taka fajna i zaradna Babke . A tak miedzy nami ( i paroma tysiacami uzyt. FM ) to mnie normalnie jasna k...... ka trafia jak cos sie slimarczy , ja to taka energiczna jestem ze prad mozna odemnie ciagnac , nie jedna elektrownia wysiada ....... Buziaczki A z drugiej strony jak sie tak zastanowic ....... to te Twoje Dzieciaczki dlatego takie Cudne , ze masz meza dokladnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 03:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Edytko, czytam że doprowadzają Ci do domku gaz. U nas dzieci, w swoich mieszkankach na piętrze nie chciały mieć gazu w kuchniach, więc mają elektryczne. Ale myśmy z M doprowadzili jednak gaz do naszej kuchni na parter (i tak szedł do kotłów) i gdy zdarza się wyłączenie prądu, zawsze wtedy zachciewa się nam wszystkim kawy lub herbaty. I gdzie ją pijemy? U nas na dole, oczywiście na wodzie zagotowanej na kuchence gazowej Sloneczko te Twoje dzieciaki to szczescie maja ....... u mnie Mamy na parterze nie bedzie , ale ............ za to agregacik pradotworczy jest zaplanowany . Decyzja o tym zeby nie doprowadzac gazu do kuchni wynika z tego , ze od lat w stanach korzystam z kuchenki elektrycznej i widze roznice np. w sprzataniu kuchni , nie mam tego " kleju " na szafkach kuchennych , a pamietam jak u mojej Mamy w Polsce zawsze walczylam ze scieraniem - doczyszczaniem mebli kuchennych . ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A to dla tych ktorzy sie " odchudzaja " ... Wlasnie zrobilam galaretke drobiowa ........ http://img815.imageshack.us/img815/7917/img0262n.jpg Uploaded with ImageShack.us Prosze sie czestowac , ale dobra bedzie za kilka godzin dopiero jak stezeje Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.01.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A z drugiej strony jak sie tak zastanowic ....... to te Twoje Dzieciaczki dlatego takie Cudne , ze masz meza dokladnego Nawet mu tego nie powiem bo w pióra obrośnie .Ostatnio znajomi ,w tym chrzestny mojego najmłodszego pyta się to co niedługo popracujecie ,wiosna się zbliża (moja 2 jest z grudnia) ja oczy wystawiłam o co mu biega ,mówię cały czas pracujemy ,ocieplamy poddasze ,to się pospieszcie bo nowy domek ,nowy potomek .Moja odpowiedź oj Nie ale dzieciaki szczególnie córa by chciała siostrę .Teraz to już za duża różnica najmłodszy w grudniu skończył 7 lat ja i rodzeństwo jesteśmy z takiej różnicy wieku i jakoś słabe więzie między nami,a moje dzieciaki chodź się czubią to są za sobą nawet do kibla chodzą za sobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts