Edyta M 17.04.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 MWP Po przeciwnej stronie BRUKBET - u .... kurcze , ale jak sie nazywaja .... .... znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 17.04.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Edyta no co Ty??!! żartujesz??!! Byłam ostatnio w Brukbecie i nie zauważyłam... Gdzie ja mam oczy... Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.04.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Lepszy material tam maja i ceny ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 17.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Acha - ok. Dzięki. Tak kontrolnie tylko - masz na myśli ul. Mroźną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.04.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ... jak nie znajdziesz to wieczorem poszperam w archiwum ( w glowie mojego Braciaka - bo On tam byl ) i dokladnie napisze co to za firma ... teraz zmykam do mycia bo za 15 min. do pracy wychodze ... Buzka ... jak cos to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 17.04.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ok będę baaaaaaaaaaardzo wdzięczna. Miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.04.2012 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Brat mi podpowiada , ze kamien znajduje sie przed BRUKBET-em na wprost FRITARu ..... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 18.04.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Edytka dzięki bardzo!! Mój kolega małżonek twierdzi, że wie gdzie to jest, zatem teraz tylko trzeba tam podjechać... Tylko... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.04.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Wiem o czym piszesz " TYLKO " dlatego ja robie zakupy przez internet ......... N I E znosze chodzenia po sklepach . Teraz cala armature wybralam internetowo nawet nie widzialam towaru ..... Powodzenia w wyborach:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 19.04.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Edytka ja to bym może i zniosła, ale niestety czasu jakoś brak... Nie ma kiedy... Wczoraj po przedszkolu z dzieciakami musieliśmy podjechaliśmy oglądać kamienie i się pogoda coś popsuła - tak nas wywiało, że tylko czekać, jak się dzieciaki zakatarzą. A poza tym - to siku, to auta oglądać na drodze, to miliony pytań... i nie ma jak pogadać ze sprzedawcą hihihi. No ale cóż - dzieci będą mieszkać z nami, więc niech uczestniczą w wybieraniu... Tylko jakoś z nimi dziwnie długo to trwa... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Edytka - napisz jak po spotkaniu z alarmowcami Bylismy dzis z nimi w T u mojego m w firmie (tez będa mu robić) i wiem, że zaraz potem mieli pędzic do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.04.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Edytka ja to bym może i zniosła, ale niestety czasu jakoś brak... Nie ma kiedy... Wczoraj po przedszkolu z dzieciakami musieliśmy podjechaliśmy oglądać kamienie i się pogoda coś popsuła - tak nas wywiało, że tylko czekać, jak się dzieciaki zakatarzą. A poza tym - to siku, to auta oglądać na drodze, to miliony pytań... i nie ma jak pogadać ze sprzedawcą hihihi. No ale cóż - dzieci będą mieszkać z nami, więc niech uczestniczą w wybieraniu... Tylko jakoś z nimi dziwnie długo to trwa... :) mwp dzieci do Babci , a do domu z probkami ....i niech wybieraja szkraby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.04.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Edytka - napisz jak po spotkaniu z alarmowcami Bylismy dzis z nimi w T u mojego m w firmie (tez będa mu robić) i wiem, że zaraz potem mieli pędzic do Ciebie Hejka Byli , byli wieczorkiem .... poogladali , policzyli teraz czekam na wyceny ... maja byc 3 szt !!! . Dlaczego nie przyjechalas do mnie ???? jak bylas w poblizu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.04.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Hejka Byli , byli wieczorkiem .... poogladali , policzyli teraz czekam na wyceny ... maja byc 3 szt !!! . Dlaczego nie przyjechalas do mnie ???? jak bylas w poblizu ? bo bylismy z młodą a to była jej pora spania i marudziła straszliwie. Poza tym Ciebie chyba nie ma w kraju?? Przyjadę kiedy indziej, na pewno Co sie odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.04.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 bo bylismy z młodą a to była jej pora spania i marudziła straszliwie. Poza tym Ciebie chyba nie ma w kraju?? Przyjadę kiedy indziej, na pewno Co sie odwlecze... Hejka Od wczoraj pracuje u mnie Pan Mariusz ..... i pewnie dzisiaj zakonczylby zabudowe kominka , ale musielismy dograc jeszcze pare rzeczy i ma wrocic w nastepnym tygodniu w sobote jak juz sie ZASTANOWIE . Bardzo mily czlowiek ( cierpliwy ) ... wiesz ja niby decyduje sie od razu , ale jakos tak temat kominka troche zaniedbalam , a teraz czepiam sie . Na szczescie Braciak z Panem Mariuszem dzisiaj pomogli podjac mi decyzje ( Brat wymalowal projekciki ..... ) przed chwilka otwarlam maila ...... i naprawde propozycja jest super !!! . Moze uda mi sie pod wielkanocnym zajacem wreszcie jakies foty umiescic ..... . Zaproszenie otwarte dla Ciebie .... nawet jak mnie nie ma w kraju mozesz wpasc z wizyta ( Brat zawsze jest na posterunku ) .... Jeszcze raz dziekuje za namiar na Pana Mariusza ... mam nadzieje , ze chlopaki od alarmow tez znajda u mnie zatrudnienie ... jaka to ulga moc zatrudnic osoby z polecenia ktore znaja sie na swojej pracy ... Oszczedzilas mi Kochana kilku nieprzespanych nocy w poszukiwaniach fachowcow ... nalezy sie Tobie jakis " galicyjski grzaniec " . Dzieki jeszcze raz i biegne wklejac foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.04.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Edytko, ciesze się bardzo że mogłam pomóc. Pan Mariusz cały nastepny tydzień popołudniami będzie pracował u moich bliskich znajomych bo tez go poleciłam. A u nich nie kominkowa robota a poprawa gładzi, na które kolega sam sie szarpnął . Pan Mariusz przyszedł mi do głowy jak zadzwonili prosic o pomoc. Bo przeciez nasz kominek obudował KG i ładnie wyszpachlował. No i zgodził sie bo to bardzo uczciwy człowiek To on mi powinien tego grzańca postawić Chyba sie upomnę Co do alarmowców to skoro maja przedstawić 3 wyceny to może którąś zaakceptujesz Nie wiem czy Ci pisałam - moj II etap kosztował 7tys (w zasadzie bez robocizny bo niby po znajomości) a mam zamontowany 1 szyfrator i chyba 10 czujek oraz 2 syreny. A własnie - znajdź sobie juz teraz miejsce na syrenę wewnętrzną. Ja tego nie dopilnowałam i powiesili mi ją centralnie na głównej ścianie w wiatrołapie - na tej, na której teraz jest cegła Było trochę zamieszania bo zgłosiłam stanowcze veto i musieli ją przenosić. Udało mi sie wynegocjować ukrycie jej w zabudowie rur Reku tak wiec nie widac jej wcale a słychac wystarczająco dobrze Ustal to z nimi od razu wskazując im odpowiednie miejsce. Pewnie tez w wiatrołapie.... Na rozmieszczenie czujek nie masz juz duzego wpływu bo oni mierza jakies kąty i ustalaja optymalne połozenie kazdej czujki. Daj koniecznie znac jakie wycen Ci przedstawili. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.04.2012 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kingus U mnie bedzie kilka szyfratorow ( sama wymyslilam ) .. miejsce na syrene wewnetrzna Braciak juz z alarmowcami ustalil ... A wyceny beda 3 poniewaz ja etapami planuje zalozyc " oczujkowanie " ... pierwszy etap podstawowy , drugi etap " sredniowypasiony " no a trzeci to juz HO HO :rotfl:zebym sie tylko polapala w tych ustroistwach . Jak to moj poprzedni Pan Pstryczek mowil " z calym szacunkiem , ale sie Pani nie zna .... :no:" no coz pewnie sie i nie znam wiec dlatego Pana zatrudniam i za to place prawda ?. Wazne zeby " Twoje chlopaki " byly terminowe ..... Dzisiaj odwiedzili moja budowe Panowie od ogrodzenia , niestety pracuja 6 dni w tygodniu i tylko w niedziele maja czas na ogladanie i wycene pracy ... dobrze rokuja wiec pewnie ich zatrudnie . Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.04.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Edzia: projekt kominka nr 2 bardzo fajny, tylko się pytam, czemu wykonany z KG, a nie np. z płyt krzemianowo-wapniowych? Teraz taka moda panuje Od KG i wełny kominkowej się odchodzi Masz jakiś projekt koncepcyjny tego swojego systemu że hoho ? :> Planujesz monitoring kamerowy, cy cuś? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 23.04.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Hejka Edytko, kominki zapowiadają się naprawdę fajnie - piszę w liczbie mnogiej, bo obydwa są OK. Brązowe kafle świetnie ocieplą szarości. Biały montaż wybrałaś bardzo ładny, zaraz lecę pooglądać baterie firmy, którą wytypowałaś, bo na tapecie właśnie mamy wszelkiej maści sanitariaty. Idziemy z budową w podobnym tempie. U Ciebie już częściowo zamontowane płytki a alarm w drodze, a u nas płytki lada dzień zaczną "się robić", ale alarmy już mamy.Nawet przeboje z wanną mamy podobne - my też będziemy robić fiku-miku z podejściem do wody, bo zamierzamy zrobić między ściana a wanną półkę, której wcześniej nie było w planach. Ślicznie już u Ciebie. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.04.2012 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Marti dzieki Bogu jestes .... mialam juz Rutkowskiego zatrudniac .... moja Mama wlasnie w niedziele stwierdzila rozmawiajac ze mna na skypie " Martinezia cos dawno nie bylo w Twoich Komentarzach " ...... no Kochany jak Ty mi bedziesz znikal na tyle dni to ja musze z Twoja prywatna Zonka porozmawiac . Jesli chodzi o zabudowe kominka to nie umiem odpowiedziec na Twoje pytanie ..... mysle , ze pewnie dlatego sa plyty g-k i welna , ze po pierwsze Pan Mariusz na takim materiale pracuje , a po drugie na kominku bede chciala zrobic imitacje betonow a te kladzie sie na plytach g-k ... nie wiem czy mozna polozyc beton na krzemianowo - wapniowych . System " HO HO " to bedzie wlasnie to cy cus o ktorym wspomniales najgorsze jest to , ze musze wdrozyc sie w to ustroistwo , a cholera nie mam czasu !!!!!!! niestety jak chce sie cos kupic i zainstalowac w domu to trzeba przynajmiej miec podstawowe wiadomosci na ten temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts