Edyta M 06.06.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 No no zaszalalas jak Ola z betonami-baaaaaaaardzo mi sie podoba Edytko a jak jest z ich "czyszczeniem"? Pisalas ze maja byc tez na kominku-nie bedzie sie to wycieralo gdybys chciala przemyc sciane kominkowa? Kakus .... betony pokryte beda lakierem wiec z tego co wiem to mozna odkurzyc i przetrzec ..... daje rowniez beton na zewnatrz ..... pod daszkiem nad wejsciem . Jeszcze nie ogladalam dzisiejszych fotek , ale zaraz biegne oblukac co i jak i wklejam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.06.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 chyba nie dam rady juz doczekać padam Jutro z rana przylecę http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.06.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 U Oli tez jest lakier??(nie widac tego) . Szkoda ze gosc nie maluje Ci tego jakies 3 tyg pozniej bo bym go do siebie zwerbowala zeby mi scianke machnal a tak nie bedzie mu sie oplacalo przyjezdzac do 6 m kw Edytko Jutro zagladne zobaczyc nowe fotosy bo dzisiaj juz na mnie pora do wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Przybiegłam zobaczyć betony Widzę ,że podział już jest, to teraz pójdzie z górki :yes:U mnie przy tym zeszło najdłużej ,bo wymyślałam Nie wystrasz się jak dostaniesz fotki mokrej ,pierwszej warstwy ,bo wygląda to ooooooookropnie .Ja prawie dostałam zawału ,jak to zobaczyłam ,ale później będzie już tylko piękniej i piękniej Buziaki Olu zobaczylam pierwsza warstwe ..... eeeeeeeee wszystko mi sie podoba , ja to jakas dziwna jestem ....... zaraz wkleje foty dzisiaj wiecej !!!!!!!! Panowie od 9 rano do 18:30 pracowali w srode ..... musza zageszczac ruchy bo tylko do niedzieli maja czas , a pozniej na nastepne prace maja zamowienie i frrrrrrrrr do innego inwestorka zmykaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Edi - widziałam przygotówkę pod betony. Zapowiada się fajowo Wpadnę dziś wieczorkiem to moze juz cos nowego wkleisz... chyba nie dam rady juz doczekać padam Jutro z rana przylecę http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_witch.gif Sorrki Kinia , ale ta roznica czasu no i ja niedawno z pracy wrocilam ........ dobrej nocki i czekam na Twoja opinie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) U Oli tez jest lakier??(nie widac tego) . Szkoda ze gosc nie maluje Ci tego jakies 3 tyg pozniej bo bym go do siebie zwerbowala zeby mi scianke machnal a tak nie bedzie mu sie oplacalo przyjezdzac do 6 m kw Edytko Jutro zagladne zobaczyc nowe fotosy bo dzisiaj juz na mnie pora do wyrka Szkoda Kaka , ze nie powiedzialas .... to ja jakos dostosowalabym sie do Ciebie .. u mnie robia cos ok. 70m2 i spoko podjechaliby przy okazji do Ciebie .... ej TY TY ..... ale zawsze mozesz zapytac czy gdzies w Twoich okolicach nie maja prac w najblizszym czasie ... Zapraszam jutro Kochana i oczywiscie chwal......... nie obraze sie Buzka Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.06.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 hej betanki widać już dobrze ale togo duuuuuużo ładnie to wychodzi ale najbardziej podoba mi się ta ściana z Twoją betonową wariacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.06.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Edi - no superowo to wygląda Będzie czadersko No i wariacje trapezowe też mi sie podobają . I Ty im tak na odległość wszystko wyrysowałaś czy zdałaś sie na nich ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.06.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Edytko Super to wszystko bedzie wygladac zwlaszcza ta sciana przy schodach Ja to sobie tak tylko glosni myslalam o tym malowaniu wiec sie nie przejmuj na razie i tak nie mam na to funduszy.Jak przyjdzie pora i bede zdecydowana upomne sie o namiar bo kiedys mi Olka podawala ale chyba go juz gdzies posialam (albo byl w jej komentach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2012 01:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 U mnie też jest ,tzw.lazura .Na szczęście nie każdy lakier ,wygląda jak lakier Edytko ,ale masz tych betonów ,prawie 3 razy tyle co u mnie (ja mam 25m2) Na tych fotkach ,to i tak już dobrze wygląda ,najwidoczniej już trochę podeschło .Jak u mnie zaczęli nakładać pierwszą warstwę ,to byłam akurat u fryzjera.Jak wróciłam ,to zobaczyłam na ścianach ciemną jednolitą maź ,wpadającą w zielony ,minę miałam taką .Panowie też zobaczyli moje zdziwienie ,bo od razu zaczęli mi tłumaczyć ,co teraz będą z tym robić,żeby wyglądało jak beton .W ogóle ,to p.Rafał jest bezproblemowy ,w dogadywaniu się .Ja miło wspominam naszą współpracę Olu no tak troche zaszalalam z betonami .... wczesniej pomysl na sciane za schodami byl na kamien lub klinkier lub cegle ...... wszystko to jednak zajeloby wiecej miejsca w korytarzu ... o betonach nawet nie myslalam ( wiesz u mnie to takie spontany ) wiec pewnego dnia pomyslalam sobie a moze betony !!!!!! no to betony i decyzja w 5 minut ..... nie wiem czy to dobrze czy zle , ale ja zwykle za dlugo sie nie zastanawiam i jak jestem przekonana do pomyslu w 100% to go realizuje . Telefon do Pana Rafala .... kilka minut rozmowy i pytanie KIEDY MOZE PAN PRZYJECHAC ??? . Pozniej to juz tylko dogranie bardzo istotnych detali typu odpowiednie przygotowanie scian ...... telefon do Pana Stasia ( kochany Pan Stanislaw od elewacji ) i prosba zeby przyjechal " zrobil " sciane za schodami w tynku + polozyl plyte g-k + siatka na laczeniach + narozniki itp. pozniej doszly sciany w jadalni i nad antresola .... jak zwykle ekipa Pana Stanislawa na 6 + . Olu najbardziej to brakuje mi kontaktu z wykonawcami , niestety tylko maile i telefony pozostaja ... a tylu fajnych ludzi zlozylo sie na Stylka . Rafala tez nie poznam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2012 01:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 hej betanki widać już dobrze ale togo duuuuuużo ładnie to wychodzi ale najbardziej podoba mi się ta ściana z Twoją betonową wariacją Dzieki Aniu na dzisiejszych fotkach lepiej widac wariacje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2012 02:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Edi - no superowo to wygląda Będzie czadersko No i wariacje trapezowe też mi sie podobają . I Ty im tak na odległość wszystko wyrysowałaś czy zdałaś sie na nich ?? Kinia no ja mysle , ze bedzie czadersko ..... sie ma te wyobraznie :popcorn:.... No jasne , ze malowalam trapezowki i Pan Rafal wedlug schematu z linijka jechal po scianach , jeszcze krzyczalam zeby wszystko tak jak na rysunku technicznym bylo bo jak nie TO !!!!! NO !!!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2012 02:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Edytko Super to wszystko bedzie wygladac zwlaszcza ta sciana przy schodach Ja to sobie tak tylko glosni myslalam o tym malowaniu wiec sie nie przejmuj na razie i tak nie mam na to funduszy.Jak przyjdzie pora i bede zdecydowana upomne sie o namiar bo kiedys mi Olka podawala ale chyba go juz gdzies posialam (albo byl w jej komentach ) Kaka jesli chodzi o sciane przy schodach to jeszcze w zanadrzu mam niespodzianke dla Was .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 08.06.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Witaj Edytka.Super te Twoje betony. Prawie takie, jak my planujemy. Tyle, że u nas mają być kwadraty. A na kominku prostokąty.Powiedz mi tylko proszę, bo nie doczytałam - czy u Ciebie panowie nakładają beton, czy mają gotowe płyty, które mocują? I jaką dali cenę za metr kw.? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.06.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 no fakt widać już więcej ładnie, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Też jestem bardzo ciekawa efektu końcowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2012 02:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Witaj Edytka. Super te Twoje betony. Prawie takie, jak my planujemy. Tyle, że u nas mają być kwadraty. A na kominku prostokąty. Powiedz mi tylko proszę, bo nie doczytałam - czy u Ciebie panowie nakładają beton, czy mają gotowe płyty, które mocują? I jaką dali cenę za metr kw.? Pozdr. Tak u mnie betony sa nakladane na plyty g-k .... wszystko leciutkie jak piorko .... obawialam sie tych ciezarow , jedynie pozwolilam sobie na ciezar w postaci cegly klinkierowej na kominach . Co do ceny to dopiero bede w niedziele rozliczala sie z Panem Rafalem jak zakonczy prace ... jak to moj Brat powiedzial to sa ARTYSCI , a nie tylko wykonawcy wiec prosze Pania z takimi osobami inaczej sie rozmawia , Pan Rafal jest absolwentem warszawskiej ASP ( wydzial malarstwa ) ..... to jest sztuka , a ta ponoc nie ma ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2012 02:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Betony jak betony ,ale jakie Ty masz piękne fotki .Ja moich ,do tej pory ,tak ładnie nie uchwyciłam ;)Zrobiłam fotki z daleka i byłam wielce z siebie zadowolona ,a jak widać cały urok naszych betonków ,pokazują fotki z bliska Olu Braciak foci wszystko jak nalezy .... ale jak wiesz cala moja budowa od poczatku byla fotografowana rowniez przez moja Pania Pelnomocnik dziennie dostawalam dziesiatki zdjec :) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2012 02:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 no fakt widać już więcej ładnie, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy Tez jestem ciekawa w sobote kominek do roboty i daszek nad wejsciem ..... a pozniej jak Panowie powiedzieli to juz tylko kilka godzin dopieszczania ( Olu teraz dopiero zrozumialam Twoja wypowiedz o tym jacy to fajni sa Panowie od betonikow ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2012 02:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Też jestem bardzo ciekawa efektu końcowego... Osiu za dwa dni zobaczysz na wlasne kopytka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts