Martinezio 13.11.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No i o to chodzi, aby był konkret Ja tam się za bardzo nie znam na klejeniu drewna do KG, ale może jest to jakaś metoda... A propos wody - wczoraj właśnie wymieniałem bakterię kuchenną u się, bo się wylewka popsuła i lała się woda pod szafki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.11.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Marti Jesuuuuuuu u Ciebie tez ???? . W Stylku instaluje takie oto ustrojstwo .... w kuchni , lazienkach i w kotlowni FD-1CZUJKA ZALANIAWŁAŚCIWOŚCIwykrywanie obecności wody w pomieszczeniachzagrożonych zalaniemzewnętrzny, łatwy w montażu sensorDANE TECHNICZNEZnamionowe napięcie zasilania 12 V DC (±15%)Pobór prądu w stanie gotowości 2,5 mAMaksymalny pobór prądu 4 mADługość przewodu sondy 3 mKlasa środowiskowa IIZakres temperatur pracy -10 °C...+55 °CWymiary obudowy 24 x 110 x 27 mmMasa 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.11.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 A wyglada to tak ....... http://img651.imageshack.us/img651/3153/czujnikzalania.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 13.11.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 E, bez przesady. W mieszkaniu w bloku to może i jest problem, ale w domu jednorodzinnym już mniejszy. Owszem, jest z tym kłopot, ale jak rura jaka pierdyknie w ścianie, lub podłodze. Wtedy się leje równo i trzeba ryć, aby naprawić. U mnie pękł wąż łączący wyciąganą wylewkę z baterią i po wężu lało się za szafki. Nic strasznego. Przy zakręconej wodzie było spoko. Niestety - dodatkowy koszt, bo trzeba kupić nowe części, ale tak to jest - dom to skarbonka bez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.11.2012 03:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Marti dobrze wiesz , ze u mnie to wody nie moze byc nawet kropelki w domu na podlogach !!!!!Kanaly do ogrzewania przeca mam .... wiec prosze sobie nie lekcewazyc mojej przezornosci ..... Swoja droga co to za wezyki masz ????? moze do urologa czas sie wybrac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.11.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Wężyk, jak wężyk - taki, jaki był dostarczony z baterią. A że była z tych tańszych, to i krótko wytrzymała Niestety, nie stać mnie na żadne Deante, czy inne Kludi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.11.2012 04:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Czasem warto zainwestowac .... ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.11.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No wiem... Tylko przy permanentnym braku gotówki nie ma z czego inwestować Spoko - nie ma tragedii... Tam, gdzie najważniejsze, to starałem się dawać lepsze materiały A że trochę gdzieś czasami pokapie - trudno. Się wytrze, a przy okazji umyje podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 15.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Marti, ja kupiłam baterie ze średniej półki i też z 2 tyg. temu mieliśmy przeprawę, bo pękł przy gwincie wężyk i zalało nam sufit w salonie. Teraz jak już wysechł strop będzie trzeba zlikwidować zaciek... Nie ma reguły - czasem i najdroższe nawalą... Edytka, jestem fanką Twojej Mamy Jej teksty są genialne, a tym o mrożonej kostce rybnej przed panierowaniem, to mnie powaliła na 4 łopatki, mimo, że mam dwie... Pozdrów, proszę, swoją Autorkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Lidka, a moze po prostu wężyk był za mocno dokręcony? Wiesz, wężyki są jak my, faceci. Jak za mocno się nam śrubę wkręci, to pękamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.11.2012 03:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A że trochę gdzieś czasami pokapie - trudno. Się wytrze, a przy okazji umyje podłogę Ty to masz dowcip ....... Wiesz, wężyki są jak my, faceci. Jak za mocno się nam śrubę wkręci, to pękamy Jak sie srube podkreci .... to chodzicie jak w zegarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.11.2012 03:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Edytka, jestem fanką Twojej Mamy Jej teksty są genialne, a tym o mrożonej kostce rybnej przed panierowaniem, to mnie powaliła na 4 łopatki, mimo, że mam dwie... Pozdrów, proszę, swoją Autorkę. No BA !!!!!!!!! MOJA KREW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 17.11.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jak sie srube podkreci .... to chodzicie jak w zegarku Zależy jaki model się trafi Gwarantuję, że większość pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.11.2012 03:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Marti jak sie nie ma co sie lubi to ........ trzeba zadowolic sie i takim MODELEM http://img805.imageshack.us/img805/1248/smieszne1e.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 18.11.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam. Wszystkich Forumowiczów, dzięki mojej kochanej córci (EDYTA.M) dorobiłam się konta na Forum. Dziękuje bardzo za pozdrowienia. Jestem na bieżąco z Forum i sprawą pomocy rodzinie Nelli. Cieszę się że tyle osób śledzi dziennik budowy Stylka. Niestety zamieszczone zdjęcia nie oddają tego jak wygląda na żywo STYLEK. Braciak Edytki, a mój syn jak widać bardzo się stara i nawet mu to wychodzi (samouk). Jestem dumna z moich dzieci. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.11.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam Podglądam sobie Twój dziennik od czasu do czasu i gratuluję - pięknych filetów oops znaczy się płytek na podłodze a tak na poważnie to szczególnie przy betonach wyglądają zarąbiście. I oczywiście jestem fanką tych przepięknych, grafitowych płytek przed wejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.11.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam. Wszystkich Forumowiczów, dzięki mojej kochanej córci (EDYTA.M) dorobiłam się konta na Forum. Dziękuje bardzo za pozdrowienia. Jestem na bieżąco z Forum i sprawą pomocy rodzinie Nelli. Cieszę się że tyle osób śledzi dziennik budowy Stylka. Niestety zamieszczone zdjęcia nie oddają tego jak wygląda na żywo STYLEK. Braciak Edytki, a mój syn jak widać bardzo się stara i nawet mu to wychodzi (samouk). Jestem dumna z moich dzieci. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:bye: Mamus witaj ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.11.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam Podglądam sobie Twój dziennik od czasu do czasu i gratuluję - pięknych filetów oops znaczy się płytek na podłodze a tak na poważnie to szczególnie przy betonach wyglądają zarąbiście. I oczywiście jestem fanką tych przepięknych, grafitowych płytek przed wejściem. Tutli_putli ..... Dzieki za odwiedziny ...... tez uwazam , ze plytki przy betonach wygladaja zarabiscie .... zobaczymy jak beda prezentowaly sie przy tej scianie ze schodami tam sa w troche innym odcieniu ( " wariacje betonowe " ) i formie ..... Braciak musi bardziej sie starac poniewaz nie bedzie tam listwy przypodlogowej wiec kazda niedorobka bedzie widoczna jak na dloni ..... moze jakies cwiercwalki przy podlodze zobaczymy . Grafitowe plytki na zewnatrz to pewnie bedzie WYZWANIE jesli chodzi o utrzymanie porzadku ..... ...... niby taka praktyczna jestem , a zafundowalam sobie sprzatanie kazdego dnia .... cos za cos . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 18.11.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Edytko znając twoją pomysłowość i gust jeśli chodzi o STYLKA i nie tylko:rolleyes: dasz rade i z płytkami, coś wymyślisz.,Spoko wierze w Ciebie,całuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.11.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witamy serdecznie Panią Mamę na forum No i gratulacje sprytnych i zaradnych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts