Martinezio 15.02.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Arek OGARNIA temat nadzwyczaj dobrze ( chyba sam jest tym faktem zaskoczony ) A co tu dziwnego? Dobre farby, dobre podłoże, dobre narzędzia... O dobrym fachowcu nie ma się co rozpisywać, bo to już daaaawno stwierdzone To co, Edyś... Coraz bliżej powrotu z rubieży hamerykańskich? Czy jeszcze posiedzisz i pozarabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.02.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A co tu dziwnego? Dobre farby, dobre podłoże, dobre narzędzia... O dobrym fachowcu nie ma się co rozpisywać, bo to już daaaawno stwierdzone To co, Edyś... Coraz bliżej powrotu z rubieży hamerykańskich? Czy jeszcze posiedzisz i pozarabiasz? Fakt Arek stwierdzil , ze farby same maluja .... No to ja stwierdzilam , ze musze stawke zmniejszyc ..... Powrot ( nie spieszy mi sie ) ... zwlaszcza , ze ciagle jakies nowe " dziury trzeba latac " ... wlasnie wczoraj z Tira spadl mi na samochod grad kamieni i ponacinal przednia szybe , jest kilka wyraznych rys ktore z biegiem czasu sie powieksza i szyba do wymiany . W poprzednim samochodzie tez tak mialam .... tylko wtedy auto wymienilam na nowe , a teraz moja RAV 4 ma dopiero 2 ( zwykle zmieniam auta co 4 bo duuuuuuzo jezdze ) wiec musi poczekac ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.02.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Tak tylko podpytam a propos fotek malarskich - te taśmy to Arek zrywa od razu po pomalowaniu, oczywiście? Mam nadzieję, że ich nie zostawia na dłużej... One lubią się zwulkanizować z farbą, do której są przyklejane... Co prawda to taśma dobrej jakości (Blue Dolphin?), ale mimo wszystko lepiej ją usunąć zaraz po pomalowaniu. Czekam na detaliczny projekt ogrodzenia :> Może coś zgapię na przyszłość... Bo też mam front działki dłuuuuuugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.02.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Hejka Marti ... nie nie zrywa tasm to dopiero pierwsze malowanie , zerwie po drugim .... .... wlasnie wczoraj na skypie rozmawialismy o tym i zadalam to samo pytanie . Zobaczymy jak sie je bedzie zrywac .... experyment jest ostatecznym kryterium prawdy ....... ..... sprawdze te dobra opinie o delfinkach , czy faktycznie sa takie dobre Edytowane 18 Lutego 2013 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.02.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 No poniekąd Niby te delfinki dobre i oby nie trzeba było poprawiać Kiedy to drugie malowańsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.02.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 experyment jest ostatecznym kryterium prawdy ...... Pod warunkiem, że jest powtarzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.02.2013 03:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No poniekąd Niby te delfinki dobre i oby nie trzeba było poprawiać Kiedy to drugie malowańsko? Marti Braciak sprawdzal ... tasma spoko odchodzi od sciany .... ( farba zostaje na scianie ) w tym tygodniu troche nam sie nazbieralo , a mianowicie w poniedzialek pojawili sie Panowie z Polskiego Komfortu .. wymienili czesc urzadzen , dowiezli pozostale ..... pojawia sie jeszcze w okolicach maja min. na montaz i uruchomienie pompy ciepla ( pompa jest sliczna ... stoi juz u mnie w garazu ) zastanowil mnie jej nieco inny kolor ( jest bezowa ) pompy ktore znam sa w szarych kolorach .... sprawdzilam i wiem juz , ze te konkretne pompy Carrier exportuje do Europy dlatego nie zobacze ich w stanach .... Swoja droga dlaczego nie interesuja mnie ciuchy czy inne zbedne duperele ... za to od A-Z sprawdzam np. karty katalogowe produktu przed jego zakupem .... gladz , klinkier , dachowka itp. ..... Panowie z PK wyjechali w srode ... w czwartek Arek mial przymusowa przerwe w pracy spowodowana naprawa fotela kierowcy w swoim autku .... w piatek rano przyjezdzaja drzwi wewnetrzne do Stylka ( mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. ) ..... jak widzisz malowanie troche nam sie ODROCZYLO .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.02.2013 03:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Pod warunkiem, że jest powtarzalny Sprawdzimy to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.02.2013 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 W piatek 22 lutego moj GENERAL CONTRACTOR .... ma urodziny .... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-185786.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-185786.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-185786.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-185786.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-185786.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-185786.gif Sto lat .... sto lat ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.02.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No, nazbierało się trochę I jeszcze do tego impreza Się przyłączam do życzeń, jeśli można Sto i więcej latek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.02.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Marti drzwi wlasnie dojechaly .... ...... podobno sliczne sa ..... odhaczone zaplacone Faktura z PK za sprzet tez dotarla czas zrobic przelew .... Zamawiam jeszcze gladz szpachlowa bezpylowa MasterPremium do zacierania na mokro .... doszlam do wniosku , ze na parterze jednak musze wyrownac sciany http://mastermas.pl/pl/katalog_produktow/gladzie_szpachlowe/101,master_premium.html wczesniej po prostu zostawilam tynk cementowo - wapienny ... liczylam na to , ze strukture da sie na tym polozyc bez potrzeby gladzenia scian .... NIE DA SIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KzP 22.02.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dziękuje bardzo za życzenia Poniżej setki nie schodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 25.02.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Kzp: obowiązkowo Liczymy na to Edzia: a nie uważasz, że to jakaś paranoja, żeby gładzić ściany, aby za chwilę krzywić je znowu? Rozumiem, że strukturę chcesz delikatną, nakładaną wałkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.02.2013 04:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dziękuje bardzo za życzenia Poniżej setki nie schodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.02.2013 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Kzp: obowiązkowo Liczymy na to Edzia: a nie uważasz, że to jakaś paranoja, żeby gładzić ściany, aby za chwilę krzywić je znowu? Rozumiem, że strukturę chcesz delikatną, nakładaną wałkiem? Marti obowiazkowo , obowiazkowo .... zwlaszcza , ze nim wykoncze tego Stylka to moze Braciakowi stowa stuknac jak nic Pewnie , ze paranoja .... dlatego nie chcialam klasc gladzi i ja " niszczyc " struktura .... no coz w zwiazku z tym bedzie gladz i ladniutkie sciany normalnie pomalowane nie bedzie tynku dekoracyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.02.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Edyś, z mojego chłopskiego punktu widzenia, to ta niższa listwa jest ładniejsza Ta wyższa ma ten taki gzyms, który wg mnie za mocno wystaje Poza tym widzę, że będzie wchodzić na parapet przy tym oknie, co na zdjęciu. Reszta bez uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 27.02.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Przyszłam się przywitać i pogratulować tak pięknego wykańczania Twojego domku. Prześliczne kolorki, drzwi, wszystko robisz tak pięknie, każda rzecz jest przemyślana oraz starannie i z gustem dobierana - rewelacja. I tak trzymać. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 27.02.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 :hug::wave:No jestem pełna podziwu dla moich zdolnych dzieci, córci i syna., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.03.2013 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Edyś, z mojego chłopskiego punktu widzenia, to ta niższa listwa jest ładniejsza Ta wyższa ma ten taki gzyms, który wg mnie za mocno wystaje Poza tym widzę, że będzie wchodzić na parapet przy tym oknie, co na zdjęciu. Reszta bez uwag Marti podobnie jak Ty mialam " wizje " tej wezszej listwy .... i taka tez bedzie .... jesli chodzi o wchodzenie pod parapet to masz racje ... kombinuje jak z tego wybrnac ( nie chce nizszych listw ) myslalam , zeby moze podciac ja na tym odcinku pod trapezowka ... zwlaszcza , ze to jedyne miejsce i przeszkoda na poddaszu . Sprzedam Tobie ciekawostke ... wydajnosc farby PARA jaka producent podaje na opakowaniu to 12 m2 z litra ... uwierzysz , ze Arek zrobil 21 m2 !!!!!!! teraz musze zmienic troche koncepcje kolorystyczna parteru poniewaz zostalo mi ciemniejszej farby i trzeba ja gdzies " wcisnac " a raczej " wmalnac " ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.03.2013 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Przyszłam się przywitać i pogratulować tak pięknego wykańczania Twojego domku. Prześliczne kolorki, drzwi, wszystko robisz tak pięknie, każda rzecz jest przemyślana oraz starannie i z gustem dobierana - rewelacja. I tak trzymać. Pozdrawiam serdecznie Beatko co u Ciebie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts