dorkaS 07.03.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) veni, vidi Nie jestem w stanie zobaczyć różnicy w gładkości przy moim monitorku Te poprzednie zbiliżenia z 'piaskiem' bardziej ukazywały strukturę. Ale zainstalowane framugi zmieniają wszystko na bardzo domowe, a nie tylko budowlane. Pochodziłam sobie po poddaszu z dużą przyjemnością. PS> Przyszło mi na myśl, że może te tynki teraz są tak gładkie, że dlatego nic nie widzę Edytowane 7 Marca 2013 przez dorkaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.03.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Edytka: ale chyba mnie nie zrozumiałaś - mi się bardziej widzą te niższe listwy Poza tym ta niższa nie zachodzi na parapet i nic nie musisz obcinać. Ew. szczelinkę między parapetem a listwą idzie zamaskować np. akrylem i pomalować na kolor listwy (niemalowany akryl ciemnieje szybko). Framugi wyglądają zajefajnie Classen, czy coś inszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 08.03.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Wszystkiego najlepszego z okazji dnia KOBIET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.03.2013 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 veni, vidi Nie jestem w stanie zobaczyć różnicy w gładkości przy moim monitorku Te poprzednie zbiliżenia z 'piaskiem' bardziej ukazywały strukturę. Ale zainstalowane framugi zmieniają wszystko na bardzo domowe, a nie tylko budowlane. Pochodziłam sobie po poddaszu z dużą przyjemnością. PS> Przyszło mi na myśl, że może te tynki teraz są tak gładkie, że dlatego nic nie widzę Zobacz teraz Dorotko w Chomiczowce ... po drugiej warstwie sciany wygladaja tak , ze nie trzeba ich nawet malowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.03.2013 04:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Edytka: ale chyba mnie nie zrozumiałaś - mi się bardziej widzą te niższe listwy Poza tym ta niższa nie zachodzi na parapet i nic nie musisz obcinać. Ew. szczelinkę między parapetem a listwą idzie zamaskować np. akrylem i pomalować na kolor listwy (niemalowany akryl ciemnieje szybko). Framugi wyglądają zajefajnie Classen, czy coś inszego? Marti my to sie rozumiemy bez slow wiec jakie mi tutaj .... " nie zrozumialas " .... Pewnie , ze zrozumialam to Ty mnie nie rozumiesz ..... ta listwa ktora Tobie wydaje sie , ze mnie sie wydaje jest wyzsza to wlasnie jest ta nizsza , ale ta nizsza i tak jest za wysoka pod parapecik NO !!!! Teraz o framugach i ogolnie o drzwiach ... Zamowilam takie : Drzwi wewnętrzne bezfelcowe BERGAMO 2 - gr. skrzydła 40 mm. - rama skrzydła wykonana z klejonki drewna sosnowego -skrzydło oklejone fornirem dębowym - ościeżnica regulowana wykonana z Mdf oklejana fornirem dębowym - listwa opaskowa profil –kant szerokość 8 cm - drzwi bez progu - zamek magnetyczny - zawias chowany POLSOFT 2 szt. (standard) - kolor RAL 9002 (półmat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.03.2013 04:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Wszystkiego najlepszego z okazji dnia KOBIET Arku dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 11.03.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Hmm... A wydawało mi się, że listwa wchodzi ładnie pod parapet :/ Jednak mam breszczate to oko Gładź jednak pomaluj nie będziesz kradła ścian za każdym razem, jak się przypadkiem zachce oprzeć o nią Z resztą i tak wiem, że pomalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mer.pl 12.03.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Witam, gratuluję domku, mam pytanie odnośnie drzwi, jaka to firma?Dziekuję, pozdrawiam. Edytowane 12 Marca 2013 przez mer.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.03.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Edytko, wiem czego brakuje w Twoim dzienniku! --- szczegółowego spisu treści Idę kopać za parapetami Jakiś kwadrans później - parapety wewnętrzne zaczynają się od postu #1613 (gdyby ktoś tej informacji potrzebował ) Edytowane 17 Marca 2013 przez dorkaS parapety odnalezione w dzienniku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.03.2013 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Hmm... A wydawało mi się, że listwa wchodzi ładnie pod parapet :/ Jednak mam breszczate to oko Gładź jednak pomaluj nie będziesz kradła ścian za każdym razem, jak się przypadkiem zachce oprzeć o nią Z resztą i tak wiem, że pomalujesz Hejka Marti Probka listwy na zdjeciu to 14 cm. ..... zamowilam wlasnie listwy o wymiarach 19/180mm ( troszke wyzsze ) i cwiercwalki wklesle 19/19 ... zobaczymy jak beda sie prezentowaly w Stylku . Gladz oczywiscie zostanie pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.03.2013 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam, gratuluję domku, mam pytanie odnośnie drzwi, jaka to firma? Dziekuję, pozdrawiam. mer.pl Drzwi kupilam w firmie PARMAX Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.03.2013 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Edytko, wiem czego brakuje w Twoim dzienniku! --- szczegółowego spisu treści Idę kopać za parapetami Jakiś kwadrans później - parapety wewnętrzne zaczynają się od postu #1613 (gdyby ktoś tej informacji potrzebował ) Dorotko trzeba bylo zapytac .... nie musialabys kopac .... ( nie pamietam numeru postow , ale pamietam kiedy w Stylku robione byly poszczegolne prace ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bahitius 19.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Sliczny piecyk zajal swoje miejsce w domu ... http://img560.imageshack.us/img560/1637/img3154x.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img716.imageshack.us/img716/6787/img3155gh.jpg Uploaded with ImageShack.us Witaj Powiedz mi proszę Edyta, czy to jest Carrier 59TN6A080V17-14 piec gazowy 14-22KW ? Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.03.2013 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Marcin ..... nie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bahitius 20.03.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Marcin ..... nie;). Wow dzięki za info... Proszę... napisz coś więcej. Podaj choć symbol modelu. Jeszcze jedno, czy pamiętasz dane techniczne rekuperatora. Chodzi mi o wydatek powietrza m3/h oraz jego sprawność odzysku ciepła? Pozdrawiam Edytowane 20 Marca 2013 przez Bahitius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.03.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Edytka, na przytulaski przyszłam.:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Edyta, pokaż projekt schodów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.03.2013 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Wow dzięki za info... Proszę... napisz coś więcej. Podaj choć symbol modelu. Jeszcze jedno, czy pamiętasz dane techniczne rekuperatora. Chodzi mi o wydatek powietrza m3/h oraz jego sprawność odzysku ciepła? Pozdrawiam Marcin napisze w weekend ......... teraz jestem strasznie zabiegana ... tego pieca nie ma na stronie PK .... jak w lutym montowany byl u mnie to podobno byl to ich drugi montaz tego modelu ( pierwszy u Prezesa firmy ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.03.2013 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Edytka, na przytulaski przyszłam.:hug: Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.03.2013 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Edyta, pokaż projekt schodów;) Emilko specjalnie dla Ciebie wrzucam do Chomiczowki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts