atija 22.05.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Hejka Amerykanko (i tym sposobem zmieniłyśmy Ci nick ) Tak sobie myślę, że wśród sąsiadów każda nowa budowa budzi jakąś ciekawość. Ludzie zastanawiają się kto buduje i jaki jest, jak będzie się mieszkało. Ale Twoja osoba musi wśród sąsiadów budzić ogrooomne emocje. Budująca kobieta zza wielkiego oceanu, której nikt nie widział na oczy. Nooo to musi być interesujące. A jak jeszcze budujesz na jakiejś wsi gdzie wszyscy się znają to już w ogóle sensacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.05.2010 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125816-obrzyd%C5%82a-mi-ojczyzna-%28/page7 może Ty też wtrącisz kilka słów, co sądzisz na ten temat Hejka Anulka :hug:chyba juz kiedys trafilam na ten post , ale " odswieze " szare komory i poczytam . Z tego co pamietam to wkurzaly mnie wypowiedzi niektorych osob ktore " za chlebem " wyjechaly z Kraju i tak zzyly sie mocno z obecnym miejscem zamieszkania , ze postanowily dokladnie opluwac Ojczyzne w ktorej sie wychowaly . Moze jednak lepiej zebym nie komentowala bo co niektorym moge dac popalic . :mad:........ tylko czy sie powstrzymam :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.05.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 jeszcze jedno trzymam kciuki za słoneczko :) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.05.2010 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 czee Amerykanko;) co słychać? Wlasnie przed kilkoma minutami wrocilam z pracy ( jest sobota 6 PM ) , zrobilam sobie pyszna kawke ( orzechowa ) , wzielam prysznic wskoczylam w wygodne dresiaczki i usiadlam przed kompem zeby sprawdzic jakie mile niespodzianki zszykowal mi los ..... za chwile sprawdze foty ktore dostalam po sobotniej pracy moich Panow na budowie ........... mam nadzieje , ze wszystko mi sie spodoba . Dostaje foty rowniez od Kierownika Budowy i zabawna rzecz odkrylam .... :lol2:Kierownik od jakiegos czasu zaczal robic selekcje zdjec ktore moze mi wyslac ...... a dlaczego ????? no bo jak przeslal mi foty z pierwszego rzutu jak rozpoczelo sie budowanie to czegos sie tam dopatrzylam i zadalam pytanie , a pozniej troche sie wkurzylam ( bron Boze nie byla to zadna wina Kierownika ) . Teraz postanowil przesylac mi tylko takie fotki z ogladania ktorych bede 100 % zadowolona . Nie jest to do konca prawda oczywiscie , ale widze ze stara sie mnie uspokajac na ile moze . Mam fajnego Kierownika Budowy bardzo jest zaangazowany mysle , ze dodatkowym stresem dla Niego jest to , ze nie ma mnie na miejscu , a On czuje sie zobligowany do tego zeby wszystkiego dopilnowac na 200 % . Jak juz ogladne te foty to czesc wkleje do Dziennika ( te fajniejsze ) . A tak prywatnie Karollinka zapraszam jutro na obiad ( rosol + ziemniaczki zapiekane + piers z kurczaczka + suroweczka ) oczywiscie wszystko sama robie , a na deser kawka + cannoli ( nie amerykanskie , ale z sycylijskiej cukierni ) . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.05.2010 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 A dla zainteresowanych CANNOLI wyglada tak ..... http://en.wikipedia.org/wiki/File:Cannolo_siciliano_with_chocolate_squares.jpg swietnie smakuje podgrzane w mikrofali ( 12 sec. ) na zewnatrz kruche ciacho a wewnatrz ser+ kawalki czekolady .... podgrzane roztapiaja sie i zlewaja z pysznym serem ............ Wyjasniam , ze ja wydlubuje je przed podgrzaniem ( liczymy kalorie dziewczyny ... w pewnym wieku niestety trzeba ;) ) Troche jednak oszukuje i 2 albo 3 zostawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.05.2010 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Hejka Amerykanko (i tym sposobem zmieniłyśmy Ci nick ) Tak sobie myślę, że wśród sąsiadów każda nowa budowa budzi jakąś ciekawość. Ludzie zastanawiają się kto buduje i jaki jest, jak będzie się mieszkało. Ale Twoja osoba musi wśród sąsiadów budzić ogrooomne emocje. Budująca kobieta zza wielkiego oceanu, której nikt nie widział na oczy. Nooo to musi być interesujące. A jak jeszcze budujesz na jakiejś wsi gdzie wszyscy się znają to już w ogóle sensacja. Siostra , siostra grabisz sobie Kochana oj grabisz !!!!! Sasiadke mam jedna i zeby bylo zabawnie tez ma na imie EDYTA , a zeby jeszcze bylo barwniej to rowniez M i co Ty na to ???? Zbieg okolicznosci , czy jakies duszki maczaly w tym swoje paluszki . Ci inni sasiedzi ( THE OTHERS .... wtracilam zeby bylo bardziej amerykansko ) mieszkaja troszke dalllllllllllllej . Buduje sie w miescie .... ale i tak sensacje wzbudza dom i ilosc osob ktore w nim zamieszka dziwne , ze to wlasnie ( czyli ile osob bedzie mieszkalo w domu ) najbardziej interesowalo goscia ktory pierwszy robil mi wycene za prace na dachu ( tzw. dekarz ) . Jakby od tego zalezala cena , albo ilosc potrzebnego materialu na dach !!!! . Ale , ze gosc nie byl z miasta to pewnie jak zreszta slusznie zauwazylas weszyl sensacje . Kobieta powinna byc troche tajemnicza nie uwazasz ????? Trzymaj sie Siostra i kciuki za slonko tez trzymaj bo cholera nie skoncze tej budowy i sasiedzi nigdy sie nie dowiedza jak to faktycznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Trzymam kciuki za słonko , oj trzymam i nawet świeci ale fala powodziowa nic sobie z tego nie robi i pędzi w moją stronę. Woda na Wiśle w Kiezmarku prawie równo z wałami a gdzie jeszcze fala kulminacyjna?. Powiem Ci , że zaczynam się bać. Nie mam pojęcia dlaczego ilość osób, które zamieszkają w Twoim domu ma takie znaczenie dla fachowców:eek:Masz racje kobieta musi być tajemnicza, ale Ty chyba bijesz na głowę wszystkie . Podziwiam Cię za to budowanie na AŻ taką odległość. Musisz bardzo ufać przyjaciółce,cieszę się, że masz taką osobę . A kiedy będzie ten wielki dzień kiedy Inwestorka na własne oczy zobaczy co buduje? Pewnie nie możesz się doczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Cześć Siostra:hug: hihihi mam Siostrę Amerykankę (to żeby tak odróżnić od 2 pozostałych Sióstr) Właśnie też chciałam zapytać, kiedy planujesz wpaść na swoją budowę?? Czy to jeszcze będzie budowa, czy już dom?? Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 hm..... bez porównania jest dużo lepiej no no Edytko I Twój domek zacznie rosnąć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Trzymam kciuki za słonko , oj trzymam i nawet świeci ale fala powodziowa nic sobie z tego nie robi i pędzi w moją stronę. Woda na Wiśle w Kiezmarku prawie równo z wałami a gdzie jeszcze fala kulminacyjna?. Powiem Ci , że zaczynam się bać. Nie mam pojęcia dlaczego ilość osób, które zamieszkają w Twoim domu ma takie znaczenie dla fachowców:eek: Masz racje kobieta musi być tajemnicza, ale Ty chyba bijesz na głowę wszystkie . Podziwiam Cię za to budowanie na AŻ taką odległość. Musisz bardzo ufać przyjaciółce,cieszę się, że masz taką osobę . A kiedy będzie ten wielki dzień kiedy Inwestorka na własne oczy zobaczy co buduje? Pewnie nie możesz się doczekać? Siostra witam Trzymam kciuki , aby ta cholerna woda ominela Ciebie ... w koncu lato za rogiem wiec moze to Sloneczko zacznie szybciej cieplem operowac i uda sie .. przetrwac to co najgorsze . A jesli chodzi o to dlaczego tak niektorych fachowcow interesuje kto zamieszka w moim domku ...... mysle , ze to zwykla ludzka ciekawosc zwlaszcza , ze ja figuruje w papierach jako inwestor wiec to ludzi zastanawia , a budowy raczej nie zobacze tylko domek . Moja pelnomocniczka faktycznie jest bardzo uczciwa osoba razem ze swoim mezem pomagaja mi w tym budowaniu ..... wolalabym sama wszystkiego dogladac bo jak to mowia " Panskie oko konia tuczy ", ale nie zawsze sie tak da jakby sie chcialo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Cześć Siostra:hug: hihihi mam Siostrę Amerykankę (to żeby tak odróżnić od 2 pozostałych Sióstr) Właśnie też chciałam zapytać, kiedy planujesz wpaść na swoją budowę?? Czy to jeszcze będzie budowa, czy już dom?? Buziaki:hug: Yuka witaj W planach mam zobaczyc juz gotowy domek , a jak to wszystko sie ulozy to trudno powiedziec , widzisz jak teraz sie porobilo rozpoczelysmy nasze budowy a tu taka " niespodzianka " deszcz , woda , fala , powodz ................... cieszmy sie z tego co mamy Kochana :hug:i budujmy nasze domki wymieniajac sie pomyslami ........ Juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne wklejac cos oprocz BETONU i zalanych fundamentow . Mysle , ze materialy tez pojda znacznie w gore !? Cholercia takie to nasze szczescie Wazne zeby zdrowie bylo to jakos pojdzie ....... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 hm..... bez porównania jest dużo lepiej no no Edytko I Twój domek zacznie rosnąć pozdrawiam Hejka Siostra W poniedzialek chlopaki maja cos robic na budowie :lol2: W R E S Z C I E bo juz chce chociaz kawalek muru zobaczyc .................... Buziaki i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.05.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Edytko, a te śliczności z Twojego dziennika, to kto: http://img337.imageshack.us/img337/3731/kotekr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam Sloneczko Niestety nie moja ta KOCINA ...... to taki moj prywatny pocieszacz ( odkrylam Go albo Ja kiedys przeszukujac neta ) te oczka piekne mnie urzekly ....... i postanowilam " zagrabic " Kociaka w postaci fotki do moich prywatnych fotograficznych zbiorow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.05.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 No tak, pocieszacz póki mały Jest przesłodki! Wygląda na młodą, czarną pumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.05.2010 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Mam jeszcze takie dwie pocieszaczki ( tez " zagrabione " z neta ) .......... http://img175.imageshack.us/img175/9492/gigaigata.jpg Uploaded with ImageShack.us Te dziewczyny sa juz bardziej cywilizowane ....... zawsze marzylam o owczarku dlugowlosym ..... moze jak domek juz stanie ???? Wiem nawet z ktorej Hodowli w Polsce chcialabym miec takie cudne PRZYTULACZE ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.05.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Amerykańska Edytko ( mogę tak?) Przytulacze przepiękne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 O Siostrzyczka już na necie?? Dzień dobry!!! Która to u Ciebie godzinka jest teraz??:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.05.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 A dzisiaj zrobilam sobie troche laby .... co nalezy sie !!! U mnie 15 : 15 ( o ile zegarynka dobrze pokazuje ) do stomatologa ide i musialam wczesniej sie zerwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 26.05.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 "wcześniej się zerwać" tio widzę ,że my bardziej podobne są do siebie niż sądziłam Edytuś "zagrabiona" kocina przefajna, ale te piesiulki- łoooooooosz przepikne:D Cieplutko pozdrawiam no i ten wierzę, że wizyta Stomatologiczna pozytywna buźki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts