yuka 19.09.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Edytka, powiem tylko WOW!!!! Super wszystko: i drzwi (wszystkie;)) i robota braciaka, i pana Stasia... Super, że wszystko po Twojej myśli idzie:yes: Buziaki zostawiam i zmykam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.09.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Edytka co tam nowego w Stylusiu? Jak podbitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.09.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Edytka, powiem tylko WOW!!!! Super wszystko: i drzwi (wszystkie;)) i robota braciaka, i pana Stasia... Super, że wszystko po Twojej myśli idzie:yes: Buziaki zostawiam i zmykam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.09.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Edytka co tam nowego w Stylusiu? Jak podbitka? Martusia duzo sie dzieje ....... we wtorek dowiezli parapety Pan Stasiu z chlopakami osadzili je ( piekne sa ) , domek juz zaciagniety klejem i siatka ..... na drugi tydzien zaczynamy klasc tynk , podbitka w trakcie - stelaze zamocowane , w srode chlopaki od klinkieru przyszli robia sciany w domku gospodarczym .... Pan elektryk zawital rowniez dozbraja skrzynki i montuje alarm ,bedziemy robic tez kanalizacje deszczowa ( moj Braciak jako wykonawca ) w tej chwili dyskutujemy nad materialem i opracowywujemy strategie . Fotki wkleje dostalam chyba 200 szt . od Braciaka ... z kazdej strony Stylek ma " ujecie " ...... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.09.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Edytka Stylus wyglada pieknie, drzwi , śliczne! Nie ma co cieplutko bedziesz miala. Masz juz zakupione/upatrzone materiały na poddasze, na co się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.09.2011 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Hejka Emilka .... Dzieki za odwiedziny i komplementy . Poddasze bede ocieplala prawdopodobnie pianka .... SEALECTION 500 ..... http://img148.imageshack.us/img148/7901/pianka1ii.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img405.imageshack.us/img405/4857/pianka2s.jpg Uploaded with ImageShack.us Zebrane zalety piany SEALECTION 500: • znaczne podniesienie sprawności energetycznej budynków, dostrzegalne w comiesięcznych niższych kosztach utrzymania obiektu • zmniejszenie obciążenia konstrukcji dachów i ścian • szybkość instalacji (jednokrotny natrysk do 300 m2 dziennie, z czasem zastygnięcia 15 s.) • szczelność (brak mostków termicznych) eliminująca straty ciepła spowodowane konwekcją • brak ograniczeń instalacyjnych w konstrukcjach o skomplikowanych kształtach • brak ostrego zapachu przy natrysku i bezwonność w czasie użytkowania budynku • zatrzymanie w budynku ciepła z jednoczesnym efektem ,,oddychania” • znakomite wygłuszenie • usztywnienie konstrukcji budynku • ekologia (najbardziej przyjazny produkt tej gałęzi na rynku światowym, stworzony na bazie wody i oleju sojowego) • trwałość – właściwości fizyczne i parametry nie zanikają w wyniku utleniania lub czasowego zamoknięcia (spowodowanego np. miejscowym uszkodzeniem dachu) • parametry przeciwwilgociowe 4 razy przewyższające dane najlepszych folii paroizolacyjnych. • zabezpieczenie przed pyłkami i kurzem • brak zawartości substancji atrakcyjnych dla gryzoni i insektów • długoterminowa gwarancja jakości produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.09.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 A więc czekam na fotki buziaki ślemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Hejka Emilka .... Dzieki za odwiedziny i komplementy . Poddasze bede ocieplala prawdopodobnie pianka .... SEALECTION 500 ..... http://img148.imageshack.us/img148/7901/pianka1ii.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img405.imageshack.us/img405/4857/pianka2s.jpg Uploaded with ImageShack.us Zebrane zalety piany SEALECTION 500: • znaczne podniesienie sprawności energetycznej budynków, dostrzegalne w comiesięcznych niższych kosztach utrzymania obiektu • zmniejszenie obciążenia konstrukcji dachów i ścian • szybkość instalacji (jednokrotny natrysk do 300 m2 dziennie, z czasem zastygnięcia 15 s.) • szczelność (brak mostków termicznych) eliminująca straty ciepła spowodowane konwekcją • brak ograniczeń instalacyjnych w konstrukcjach o skomplikowanych kształtach • brak ostrego zapachu przy natrysku i bezwonność w czasie użytkowania budynku • zatrzymanie w budynku ciepła z jednoczesnym efektem ,,oddychania” • znakomite wygłuszenie • usztywnienie konstrukcji budynku • ekologia (najbardziej przyjazny produkt tej gałęzi na rynku światowym, stworzony na bazie wody i oleju sojowego) • trwałość – właściwości fizyczne i parametry nie zanikają w wyniku utleniania lub czasowego zamoknięcia (spowodowanego np. miejscowym uszkodzeniem dachu) • parametry przeciwwilgociowe 4 razy przewyższające dane najlepszych folii paroizolacyjnych. • zabezpieczenie przed pyłkami i kurzem • brak zawartości substancji atrakcyjnych dla gryzoni i insektów • długoterminowa gwarancja jakości produktu ciekawe to co piszesz....nawet nie wiedzialam, że istnieje taka pianka:) gdzie to wyczailas????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.09.2011 02:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A więc czekam na fotki buziaki ślemy!!! Martunia w sobote wkleje ... bo caly ten tydzien tyram od rana do nocy !!!!!!!! a jak wracam to jeszcze milion spraw do zalatwienia mailowo , Stylek nabral juz wygladu .... podbitka bardzo mi sie podoba ( wykonanie ) .... mam juz klinkier na scianach domku gospodarczego ....... Buziaki ..... w sobote wieczorkiem wklejam serie fotek ( zrob sobie kawe i ciacho .... bo ogladanie troche potrwa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.09.2011 02:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ciekawe to co piszesz....nawet nie wiedzialam, że istnieje taka pianka:) gdzie to wyczailas????? Kala firm do wykonania takiego ocieplenia na polskim rynku jest kilka .... sztuka bedzie znalesc te wlasciwa ... a pianka to oczywiscie moje amerykanskie doswiadczenie w tym temacie .... domy szkieletowe idealnie sie takim materialem izoluje w Polsce to stosunkowo nowy material na rynku bo chyba pojawil sie w okolicach 2009 roku wiec pewnie jeszcze ludzie nie nabrali przekonania do niego ... no i druga sprawa nie jest on tani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.09.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Edyta! cóż można innego napisać jak nie, ze jest super, extra, czadowo!!!!! klinkier wygląda pięknie!!! jest idealnie położony, ale co ważniejsze idealnie do domku gospodarczego pasuje!!! i też się marzy takie cudo!!! podbitka, tynk na elewację- brak mi słów! czuję dokładnie to co ty- jestem zachwycona!!!! aaaaaaaaaa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.09.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ale czad :wiggle::wiggle: ślicznie , ślicznie jak Ty wytrzymujesz w tej Ameryce???? Aż się chce na własne , prywatne oczy zobaczyć Stylka, pogładzić klinkier, taki jest pewnie milutki w dotyku, cieplutki, nagrzany słonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Fakt.....klinkier cudnie wygląda wszytko do siebie pięknie pasuje......nalezy sie pochwała !! trzymam kciuki za dalsze posępy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dobrze mówiłam że mnie jeszcze przegonisz z ta elewacja Kilinkier na domku gospodarczym wymiata i chyba przestane do Ciebie przychodzić bo nie chce widzieć co bedzie w środku w Stylku skoro gospodarczy dostał taki wypas (żartowałam ) Najbardziej zazdroszcze podbitki bo u nas cała do wymiany takie porobili fale Dunaju.Czekam na ekipe która robiłą nam dach aby to zdemontowała i położyła od nowa bo nie chce już aby obecna maczała w tym łapy:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.09.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Hejka. Tak wszyscy wychwalają, ale ja mam jedną uwagę krytyczną. Kurcze, wszystko takie super, dograne i wypieszczone, ale pan od podbitki nie postarał się Na zejściu dwóch połaci podbitki w narożniku domu deski powinny się ze sobą zgrać. Jeśli z grubości nie wychodzi dokładnie, to kilka desek można zeszlifować tak, aby się zgrało. Zdejmując z kilku desek po centymetrze nie zauważysz różnicy. Poza tym wszystko inne jest super Tynk i kolorek to już poezja Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Edytka:hug: JEST PIĘKNIE!!! Warto było czekać Klinkierek super, ja nie mogę osobiście na kamień się doczekać a tynk... mniam:D:D:D Bardzo ładnie wszystko (a jak znam życie to podbitkę już pewnie poprawili:p- taka byłam zauroczona, że nie widziałam... Musialam po wpisie Martinezio raz jeszcze wejść, zeby zobaczyć o co kaman) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.09.2011 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 W niedziele moj NET http://emotikona.pl/emotikony/pic/36pc.gifmial cos z Matrixa ...... ale dzisiaj juz lepiej ..... wiec spiesze odpisywac ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.09.2011 01:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Edyta! cóż można innego napisać jak nie, ze jest super, extra, czadowo!!!!! klinkier wygląda pięknie!!! jest idealnie położony, ale co ważniejsze idealnie do domku gospodarczego pasuje!!! i też się marzy takie cudo!!! podbitka, tynk na elewację- brak mi słów! czuję dokładnie to co ty- jestem zachwycona!!!! aaaaaaaaaa :) Martunia dzieki za mile slowa .... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif ...... sie staram no nie ... przeciez mi zapowiedzialas , ze w moim domku gospodarczym chcialabys zamieszkac ..... no to jak nie tak jak tak musi byc czadowo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.09.2011 01:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ale czad :wiggle::wiggle: ślicznie , ślicznie jak Ty wytrzymujesz w tej Ameryce???? Aż się chce na własne , prywatne oczy zobaczyć Stylka, pogładzić klinkier, taki jest pewnie milutki w dotyku, cieplutki, nagrzany słonkiem. Anusia ..... a zebys wiedziala , ze klinkier cieply ...... i milutki .... wlasnie tak go opisal moj Braciak ..... ma chlopak talent ( to po siostrze http://emotikona.pl/emotikony/pic/0kiss3.gif ) moja krew ..... Ja do Niego mowie ... " jestes moim ulubionym Bratem " , a On do mnie " bo jedynym " http://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.09.2011 01:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Fakt.....klinkier cudnie wygląda wszytko do siebie pięknie pasuje......nalezy sie pochwała !! trzymam kciuki za dalsze posępy:) Dziekuje KALA http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif No i jak to teraz jest ..... mowia , ze internet klamie ( przeklamuje ) , a ja wszystko wybieram przez NET..... czyli da sie tak tez budowac jak widac .... dzieki za trzymanie kciukow ..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts