Edyta M 17.10.2011 01:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hej Edyto, Elewacja wygląda super, i kolorek bardzo mi się podoba:yes: Chyba u siebie też wezmę taki sam i bede miała z głowy wybieranie. Napisz mi prosze jaki to numer tynku? Pozdrawiam Emilka sorrki za opoznienia w odpowiedzi ..... Moj kolor tynku to Muskat 18 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2011 02:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hej Edytko. Musiałam się zalogować i Ci pogratulować!!! Przepiękny ten Twój stylek!!!! Elewacja miodzio, klinkier również przecudny, po prostu całość wygląda idealnie i ja dopiero teraz tutaj wchodzę i to wszystko zobaczyłam:bash:!!! Panowie od podbitki również zrobili swoją pracę na 6+. Życzę Ci aby dalej prace tak szły jak ta elewacja, a wykańczanie domku również z takim gustem, z taką klasą, jak na zewnątrz pokazałaś!!! PRZECUDNIE!!! Ps. Wygraj w lotka i wracaj do Polski, bo współczuję Ci, że osobiście nie możesz zobaczyć swojego domku, za którym z całą pewnością tęsknisz, bo jakby inaczej!!! Pozdrawiam serdecznie i całuski za wielką wodę przesyłam PA PA:hug: Beatko witaj ..... Zagladaj czesciej i napisz tez co u Ciebie slychac ..czy mieszkasz juz w swoim slicznym domku ? W totka nie wygram ..... bo nie gram ..... jakos nie wierze w swoje szczescie w grach liczbowych ... za to swietnie umiem organizowac sobie prace , do tego stopnia ze czesto pracuje w niedziele wlasnie przez ostatnie tygodnie zasuwam po 7 dni w tygodniu . Beatko budowanie na odleglosc nie jest zle .... trzeba tylko byc bardziej zdeterminowanym i zdyscyplinowanym . Buziaki przesylam :hug:i zapraszam w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2011 02:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 właśnie byłam w odwiedzinach u Ciebie w dzienniku ohhhh jak ślicznie jest super, co jeszcze planujesz robić w tym roku? już się nie mogę doczekać kiedy my będziemy działać dalej w domku bo jak widzę że się coś dzieje że widać efekty naszej pracy to chociaż wiem po co tu jestem. hmmmmm....... super hm..... napisz co u Ciebie Aniu dzialam , dzialam ..... wlasnie Panowie skonczyli klasc piaskowiec na elewacje , Braciak kladzie rury pod kanalize deszczowa , Pan dekarz zrobil obrobke daszku nad wejsciem do domu i jesli sie uda w tym roku ( pogoda ) to poloze plytki na daszku .... na ten rok przewiduje jeszcze zrobic opaski wokol domu , wkopac " deszczownice " czyli zbiornik na deszczowke .... moze ocieplic " poddaszek " w domku gospodarczym ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2011 02:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Przyszłam zwabiona piaskowcem ,a tu fot niet.Ale chociaż zobaczyłam ,jak pięknie styluś prezentuje się w nowym ,odświętnym ubranku:)Super:cool: Buziaczki przesyłam:hug: Olunia fotki juz sa ..... wkleilam hurtowo ...... dzieki za pochwaly Stylka tej zimy bedzie mial cieplutko Buziaki Kochana i trzymaj kciuki za wkopanie mojej deszczownicy zeby pogoda pozwolila .... bo jak sie rozpada to du.... pa zbita nie wjada chlopaki z HDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2011 02:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witaj Edytko Dawno nie zaglądałam do ciebie a tu proszę, proszę. Piękny kożuszek na domku, a granitowe parapety to jest to. Ja zamówiłam w kolorze Venga, mają byc gotowe po niedzieli. Mam nadzieję, że będą równie dobrze prezentowały się jak w twoim Stylku. Pozdrawiam - Jola http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Jolu hejka Trzymam kciuki za Twoje parapety .... to fakt granit to granit teraz w domu mam blaty z czarnego i nie zamienilabym ich na inne ( no moze na inny kolor ) , ale to juz w Stylku bede " wymyslala " najprawdopodobniej pojde w brazy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2011 02:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Siostra A gdzie Ty????? Taka cisza???? To do Ciebie niepodobne........ Jezdem .... jezdem ....... dozuje emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2011 02:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hej, Edytko Styluś super! Wszystko wygląda pięknie - elewacja, klinkier i podbitka i kanały, które Ci jakaś wielka dżdżownica wokół chaty wyryła. Masz super Brata, że wszystkiego dogląda! Zarabiaj tę kapustę szybciej i wracaj, bo jakoś nieswojo z myślą, że jesteś gdzieś za górami, za lasami, a przecież swoje miejsce na świecie już masz... Lidzia no BAAAAAAAAAA ..... jaka siostra taki Brat ...... sie staram z ta kapucha , ale wiesz jak jest .... zarobie znow cos wymysle , albo samo sie wymysli jak np. potrzeba wkopania " deszczownicy " w dzialke .... jakby bylo mi to potrzebne do szczescia wydac 3200 zl. za kupe betonu + tysiaczek albo wiecej za kopare zeby dziure wyryla pod ten beton i nie jadl nie pil 5 tys. nieplanowane trzeba wdupic w ziemie . :bash:ale jak trza to trza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2011 02:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Edytko nie mów że osiadłaś na laurach-na pewno coś działasz Kaka ja i laury ..... daj spokoj Kochana ... dzialam , dzialam a jak .... jeszcze pogoda pozwala na pewne prace na zewnatrz wiec robimy ile sie da , ale juz " testuje " kolejnych wykonawcow na prace w przyszlym roku .... zima szybko minie i znow od wiosny trzeba zaczac od nowa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 17.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Od nowa? A co Ty jeszcze chcesz tu robić? Poza ogarnięciem terenu i położeniem glazury na schodach zewnętrznych, to już wszystko gotowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.10.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No jeszcze Edytka musi wykopać basen Stylek w okładzinie z piaskowca prezentuje się bardzo dostojnie .Kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że dodatkowe ozdobne elmenty z kamienia lub drewna to jest coś pieknego -Edytko wielkie gratulki bo wyszło świetnie .Szkoda tylko że daszek nad wejściem nie jest ciut szerszy tak aby zgrał się z pionowym pasem piaskowca po prawej stronie-ale to taki drobniutki szczególik Braciak jak zwykle niezawodny a jak jeszzce czytam że on specjalnie bierze na te prace BEZPŁATNY urlop to tylko zazdroszcze takiej rodzinki:) Oj masz u niego niekończący się dług wdzięczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Od nowa? A co Ty jeszcze chcesz tu robić? Poza ogarnięciem terenu i położeniem glazury na schodach zewnętrznych, to już wszystko gotowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No jeszcze Edytka musi wykopać basen Stylek w okładzinie z piaskowca prezentuje się bardzo dostojnie .Kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że dodatkowe ozdobne elmenty z kamienia lub drewna to jest coś pieknego -Edytko wielkie gratulki bo wyszło świetnie .Szkoda tylko że daszek nad wejściem nie jest ciut szerszy tak aby zgrał się z pionowym pasem piaskowca po prawej stronie-ale to taki drobniutki szczególik Braciak jak zwykle niezawodny a jak jeszzce czytam że on specjalnie bierze na te prace BEZPŁATNY urlop to tylko zazdroszcze takiej rodzinki:) Oj masz u niego niekończący się dług wdzięczności Kaka tak jak zauwazylas ... daszek to jest pozostalosc po poprzednim wykonawcy .... tez nad tym ubolewam bo od poczatku mowilam , ze jest za krotki .... po prostu wszyscy widzieli i nikt nie widzial ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 szczena mi opadła kawał dobrej roboty wykonałaś Obejrzałam przelotnie, idę dalej się zachwycać. Martinezio ma rację, na zewnątrz prace prawie już wykonane na cycuś glancuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Edytka:jawdrop: Normalnie bomba!!!Ten piaskowiec nadał takiej, hmm... klasy:yes:Pięknie, pięknie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Edzia graty Ja na Twoim miejscu nie wytrzymałabym tego, że jeno foty do wglądu mam... Ja jestem upierdliwa i muszę na własne oko obziorać, dlatego na budowie jestem 3 razy dziennie... czasem zjeść mnie się uda jeno dwa ale doglądać muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.10.2011 01:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kaka zdopingowalas mnie do rozmowy z moim Panem od daszku ..... szczerze mowiac zamyslem moim bylo zamocowanie rynny z kazdej strony daszku ... a szczegolnie po " urwanej " stronie .... zeby piaskowiec chowal sie jednak pod daszkiem , a nie wystawal tak z boczku .... w sobote chlopaki byli rynne wstawili , ale jak to czasem bywa na linii INWESTORKA - BRAT - PAN DEKARZ byly przesluchy w rezultacie ktorych Panowie nie zrobili rynienki z jednego boku ..... nie pasilo mi to od poczatku jak tylko zobaczylam foty i ........... w najblizsza sobote chlopaki znow przyjada poprawic daszek ... doloza kawalek rynny ( zobaczymy co z tego wyjdzie ). Dzieki Kaka bo pewnie odlozylabym sprawe do przyszlego roku , a tak zalatwimy to po mesku od razu ....... nie moze tak byc , ze przychodzi Kolezanka w odwiedziny do dziennika i cos Jej nie pasi .... wszystko musi grac . Zapraszam po niedzieli i czekam na Twoja ocene . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.10.2011 02:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 szczena mi opadła kawał dobrej roboty wykonałaś Obejrzałam przelotnie, idę dalej się zachwycać. Martinezio ma rację, na zewnątrz prace prawie już wykonane na cycuś glancuś Atijka zawstydzasz mnie ..... do tego piaskowca robilam przymiarke jeszcze w zeszlym roku w sierpniu ... Moja Pelnomocniczka podjechala do wlasciciela Firmy poprosila o probke i przyslala mi do oceny .... w tym roku robiac elewacje doszlam do wniosku , ze taki jasniutki Stylek bedzie troche nudnawy i jakis taki nie pod moj charakter no to trzeba bylo dopasowac dom do " cudownego " charakteru wlascicielki . Wygrzebalam numer telefonu do Pana Piaskowca zadzwonilam na drugi dzien pojawil sie na dzialce ... powiedzial , ze moze zaczac prace za 10 dni ... przyslal wycene ( potargowalam sie troche ) i mozna powiedziec w ostatniej chwili chlopaki polozyli plyty na elewacji ( chodzi mi o pogode ) kilka dni pozniej i trzeba by bylo juz je ukladac pod sprecjalnymi dogrzewanymi kurtynami .... do kazdego metra kwadratowego doliczaja wtedy 50 zl. ... W takiej sytuacji pewnie poczekalabym do wiosny bo na sile tez nie ma co prac wykonywac i bac sie , ze nawet to sztuczne dogrzewanie nie wystarczy .... Na koniec Panowie zostawili ( nie musieli ) mojemu Braciakowi beczke zywicy zeby na wiosne jeszcze przemalowal caly kamien . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.10.2011 02:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Edytka:jawdrop: Normalnie bomba!!! Ten piaskowiec nadał takiej, hmm... klasy:yes: Pięknie, pięknie:wave: Dzieki Siostra Stylkowi do klasy to jeszcze brakuje ciut ciut ..... teraz to jeszcze przedszkolak z niego jest :rotfl:surowa ze mnie inwestorka . A tak powaznie to ciesze sie , ze podoba sie Tobie to " inne " ... szybka decyzja dobra decyzja jak widac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.10.2011 03:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Edzia graty Ja na Twoim miejscu nie wytrzymałabym tego, że jeno foty do wglądu mam... Ja jestem upierdliwa i muszę na własne oko obziorać, dlatego na budowie jestem 3 razy dziennie... czasem zjeść mnie się uda jeno dwa ale doglądać muszę... Osiu to patrz Kochana jaka ja mam silna wole .... buduje nie widzac . Najlepiej jest jak dzwonie do potencjalnego wykonawcy i na koncu rozmowy gosc pyta , a jak tam do Pani dojechac ? i sie zaczyna .... Primo po pierwsze jak gosciowi wytlumacze skoro nawet sama dzialki nie widzialam .... Promo po drugie ( odsylacz do ) primo po pierwsze . Primo po trzecie mowie , ze Brat za chwilke zadzwoni i ...... Wielki Brat dzwoni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Edzia gratuluję Brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts