Edyta M 26.05.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 "wcześniej się zerwać" tio widzę ,że my bardziej podobne są do siebie niż sądziłam Edytuś "zagrabiona" kocina przefajna, ale te piesiulki- łoooooooosz przepikne:D Cieplutko pozdrawiam no i ten wierzę, że wizyta Stomatologiczna pozytywna buźki:hug::hug: Niwusia Hejka " zerwac sie " nie bylo trudno zwlaszcza , ze sama swoim szefem jestem ........ Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.05.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 cześć Laski, co tam w wielkim swiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.05.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Czeee Karollinka w szerokim świecie ponoć świeci słońce, z pracy można się zrywać do woli:) i jeszcze dentyści fajni som:D Ja chcę do tego szerokiego świata i koniec i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Anula, a przecieeż tu Twój domek rośnie, woda poszła w cholerę (mam nadzieję), wszystko wysycha, będzie dobrze:yes:!!! I też fajni dentyści są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.05.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 A może by tak ten szeroki świat do nas zaprosić.? Koniecznie z tym słonkiem. Edytko buduj szybko i wracaj do nas:yes: to prawda tu też jest fajnie;) A już odkąd tyle sióstr mi się namnożyło to już w ogóle jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 oh te fundamenty! tak to już jest najwięcej roboty, kupę kasy i jeszcze nic nie będzie widać........... i precz z tym deszczem! ile może padać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 To może nasz taniec połamaniec na przepędzenie deszczu?:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 to i ja zatańczę tak samo jak Ty żeby podziałało :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Łoooszszszsz Ty Łobuzie Edytko;) Tio Ty tam se sterem i żaglem(czy jakoś tak to było :/) i do sióstr nie wpadniesz, ach Ty pakuj to słońce w wielkie walizy i dawaj tu da Nas Co do deszczu to ja też chętnie potańcuję :wave:, kurna, muzyka by się przydała:, niooom i to mnie się podoba buźki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 01:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 cześć Laski, co tam w wielkim swiecie? Karollinka witaj Kochana Dobrze , ze te moje Siostry zastepuja mnie dzielnie Buziaki Im sie naleza , a co slychac w wielkim swiecie pewnie to samo co w malym .... jak to moja Mamcia mowi " ZALEZY GDZIE UCHO PRZYLOZYSZ " , u mnie ok. zdrowa jestem , ladna podobno tez , skromna , madra , dobra ( kurde tych przymiotnikow wystarczy na dzisiaj chyba ? ). Nie ma to jak czlowiek sam sie " dowartosciowywuje " :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 02:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Łoooszszszsz Ty Łobuzie Edytko;) Tio Ty tam se sterem i żaglem(czy jakoś tak to było :/) i do sióstr nie wpadniesz, ach Ty pakuj to słońce w wielkie walizy i dawaj tu da Nas Co do deszczu to ja też chętnie potańcuję , kurna, muzyka by się przydała:, niooom i to mnie się podoba buźki:hug: Siostry moje PRZEUROCZE ( chyba ? ) i Ty NIWO rownie urocza ( chyba ? ) . No niby tak , ze sama sobie sterem i zaglem ( czy jak tam bylo ) wpadam tutaj na Wasze wezwanie ..... i grzecznie odpowiadam co u mnie slychowac . 1. Slonce - swieci 2. Walizy - nie spakowane ( jeszcze ) 3. Zeby - sa ( swoje w calkiem dobrym stanie ) 4. Wpadac - nie wpadne ( szklanka wody zamiast ) Nastepnym razem prosze o zestaw latwych pytan Buziaczki i Sloneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 02:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 oh te fundamenty! tak to już jest najwięcej roboty, kupę kasy i jeszcze nic nie będzie widać........... i precz z tym deszczem! ile może padać?! No i nie padalo ....... przez kilka godzin , a pozniej ponoc tak nie wiem czy moj piach to wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 02:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 :wave: deszczu sp............... adaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Edytko zajrzałam do dziennika, faktycznie na działce nieład artystyczny:) ale co tam, jak fundamenty juz tak pieknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.05.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 J-j-jja chciałam tylko tiak skromnie powiedzieć Edytko, że Twój działkowy "nieład" jest serio pozytywny i w Mojej działkowej sytuacji pożądany:oops: I jeszcze przeplasiam jeśli któraś z moich wypowiedzi wprowadziła Cię w złość. Baldzio, baldzio przeplasiam i jak siostra za siostrą- zaczynam tęsknić buźki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.05.2010 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 no i jak ładnie piaseczek wsypany ...... ja tez lubię ten Twój nieład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.05.2010 02:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Edytko zajrzałam do dziennika, faktycznie na działce nieład artystyczny:) ale co tam, jak fundamenty juz tak pieknie wyglądają Dzieki Kochana No juz marzy mi sie troche porzadku ........ , ale do tego D A L E K O . Za to Karolcia jakie ja mam pomysly !!!!! Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.05.2010 02:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 J-j-jja chciałam tylko tiak skromnie powiedzieć Edytko, że Twój działkowy "nieład" jest serio pozytywny i w Mojej działkowej sytuacji pożądany:oops: I jeszcze przeplasiam jeśli któraś z moich wypowiedzi wprowadziła Cię w złość. Baldzio, baldzio przeplasiam i jak siostra za siostrą- zaczynam tęsknić buźki :hug: No Niwuska moja Siostro Ty Sloneczko wesolutkie .... Ty mnie w zlosc ...... Ja jestem niespotykanie spokojny czlowiek , a co do budowania to bedziesz miala po dziurki w durszlaku balaganiku , a jak bedzie Ci go brakowalo to wpadaj i ogladaj u mnie te ZWALY ziemi Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.05.2010 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 no i jak ładnie piaseczek wsypany ...... ja tez lubię ten Twój nieład Anula Siostro moja You make my day ..... Buziolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.05.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Czesc Edytko oj nie przejmuj sie za bardzo zobaczysz sama jak zaczną rosnąć mury to ani sie obejrzysz a bedzie domek stał a to jest najszybszy etap budowy ,u nas troszke zeszło nad stropem ale nasz stropik jest bardzo duży jak także zamieniliśmy go na monolityczny a przy takim jest troche babrania ,ale tez i pogoda krzyżowała nam plany i troche jestem na to zła bo domek by juz był pokryty dachem gdyby nie ta wstrętna pogoda a tak to stoimy w miejscu brrrrrrrrrrr i mnie też sie juz płakac chce z bezsilności ,okienka zamówione a panowie czekają juz tylko na pomiar , mam nadzieje ze słoneczko zawita w całym kraju i zostanie z nami na bardzo długo buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts