toomyem 29.12.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Po zalozeniu plyt ..... to jakos wszystko zmniejszylo sie strasznie ..... cholerka te skosy sa do bani .... kto wymyslil taki uklad wiezby .... ach ci architekci .... no ale oni nie mieszkaja w domach ktore " tworza " .... Oj, żebyś wiedziała że mieszkają, mieszkają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 hej kochana ale super rzeczy wybierasz do domku i coraz ładniej się robi u Ciebie ja ostatnio byłam oglądać płytki panele i kuchnie , wprawdzie tu a nie w Polsce ale wow, tak bardzo bym chciała to kupować hm...może znasz 6 numerków w lotto na najbliższe losowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 29.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki za życzenia.Prawie zapomniałem o tym forum,po dwóch latach spędzonych w domu teraz mam ogrom pracy.Widzę,że postępy u Ciebie ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.12.2011 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Oj masz rację Edytka, masz rację... ja po świętach wagę schowałam na strych i zanim nie wrócę na właściwy tor to tam będzie jej miejsce Co do prezentów to czy praktyczne czy nie praktyczne najważniejsze, że cieszą I dziękuję za życzenia na Nowy Rok! przytulamy! pozdrawiamy! Martusia buziaki dla Was i dziekuje za odwiedziny ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.12.2011 01:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Cześć Edytko Ależ u Ciebie postępy. Nie wiem czemu ale ciągle byłam przekonana że bedziesz ocieplała poddasze pianką Te skosy są drażniące, my w jednym pokoju mamy takie i drzwi do końca nie będą sie otwierały, no chyba że przesuwane;) Zyczę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Emilcia fajnie , ze zagladasz do mnie .... masz racje od poczatku bylam przekonana do pianki , ale oczywiscie dokopalam sie " rewelacji " na jej temat i odstapilam od pomyslu . Okazuje sie , ze jest to material latwopalny !!!!!!! , wspolczynnik przenikania ciepla jest owszem bardzo dobry , ale w teorii juz po zmieszaniu i polozeniu nie wyglada to tak rewelacyjnie , kolejny wazny dla mnie argument przemawiajacy na NIE to to , ze domy docieplone pianka trudno ubezpieczyc , towarzystwa ubezpieczeniowe niestety nie chca brac na siebie odpowiedzialnosci w razie " W " ( sprawdzalam - dzwonilam ) ..... a ja az taka ryzykantka nie jestem . W Stanach ten material sprawdza sie rewelacyjnie , przy szkieletowej budowie domow prawie kazda szczeline wypelnia sie piana . Szkoda mi tylko tego , ze stosujac pianke mialam szanse nie obnizac tak sufitow na poddaszu bo zamiast 30 cm. welny wystarczy kilka cm. piany ..... ale cos za cos . Wszystkiego dobrego w Nowym Roku buziaki Edytowane 30 Grudnia 2011 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.12.2011 01:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Edytko wszystkiej NAJ !!!! w Nowym Roku:) Ja od tygodnia siedze w domu i szczeze powiedziawszy zaczynam swirowac.Kiedy latalam do pracy marzyłam o chwili wytchnienia a teraz kiedy mam okazje poleniuchowac zaczynam tesknic za kołowrotkiem Coz nie dogodzisz babie U mnie waga tez wcisnieta w kat i pozwalam sobie na wieksze szalenstwa ale od po Nowym Roku ostro biore sie za siebie bo w kwieetniu czeka mnie kilka imperz i trzeba by bylo wygladac jak czlowiek Ja tez myslalam ze bedziesz ocieplac pianka bo kiedys o tym wspominalas. U nas rowniez troszke skosow i nie wszystko wyszlo tak jak sobie wyobrazalam ale co poradzic.W marcu mam zamiar zaczac gładzie i podwieszane sufity wiec moze i moja budowa zacznie powoli przypominac dom:rolleyes: Jeszcze raz wszystkiego dobrego !!!!!! Pozdrawiam Kaka ja za to tyram za 10 - ciu ..... i chyba bez pracy nie umiem zyc .... odpoczne w Polsce po powrocie ( kiedys ) . U mnie jak widzisz Pan Piotr dziala w temacie docieplenia i zabudowy .... temperatura w domu podskoczyla o kilka stopni , na zewnatrz rowniez pogoda dopisuje wiec tylko cieszyc sie , ze spokojnie moge realizowac swoje pomysly. Teraz zabieram sie za wybor plytek do pralni i suszarni .... Buziaczki Kochana i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.12.2011 01:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Oj, żebyś wiedziała że mieszkają, mieszkają ... Naprawde ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.12.2011 02:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 hej kochana ale super rzeczy wybierasz do domku i coraz ładniej się robi u Ciebie ja ostatnio byłam oglądać płytki panele i kuchnie , wprawdzie tu a nie w Polsce ale wow, tak bardzo bym chciała to kupować hm...może znasz 6 numerków w lotto na najbliższe losowanie? Anuska a wybieram ... bo przez internet latwiej , w sklepie za duzy wybor wiec wole internetowa forme zakupow . Jesli chodzi o LOTTO to nie gram ( nie wierze w latwa kase ) , ale podpytam swoje dobre duszki moze podpowiedza zwycieskie numerki to przesle do Ciebie na priv....... . Aniu wszystkiego dobrego w Nowym Roku i wygranej ( nie musi byc 6 ...... lecz kufereczek stoweczek daj Boze .... jak mowily slowa piosenki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.12.2011 02:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dzięki za życzenia. Prawie zapomniałem o tym forum,po dwóch latach spędzonych w domu teraz mam ogrom pracy. Widzę,że postępy u Ciebie ogromne. Dzieki A co u Ciebie ???? uzupelnij Dziennik ..... pease Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.12.2011 02:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witaj, buduję dom na którym już w najbliższych dniach ma pojawić się dachówka Creaton Domino. Jestem pod wrażaniem dobranej przez Ciebie blachy i rynien. Napisałaś, że wszystko wybierałaś przez internet. Czy możesz przybliżyć mi jaka to blacha i jakie rynny? Z góry dziękuję. Witaj Hadzi Creaton Domino to doskonaly wybor , ja jestem bardzo zadowolona .... mam nadzieje , ze dekarzy masz rownie dobrych jak moi bo ukladac plaska dachowke nie kazdy potrafi .... a wracajac do Twojego pytania moja blacha to RUUKKI - blacha plaska , foliowana kolor 23 mat. rynna GALECO stal 130 3mb. grafit oczywiscie wszelkie laczniki , luki , rury spustowe , kolana, obejmy itp. rowniez z tej samej stajni co rynna . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 30.12.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Hej Edytko. Wpierw dziękuję bardzo za życzenia świąteczne i przepraszam, że ja nie wysłałam życzeń Tobie, niestety u nas w tym roku święta nie były wesołe - niecały tydzień (tj.19-tego) przed świętami umarła mi babcia, więc nie miałam ani chęci wchodzić na komputer, a co dopiero życzenia wysyłać, aczkolwiek sekundkę spędziłam na muratorze. Widzę, że postępy u Ciebie znowu nienaganne jak i zakupy:) Przepięknie wszystko u Ciebie wygląda. Bardzo podoba mi się elewacja (i te kamienie superrrr), ale to już chyba wcześniej pisałam. My powoli też zmierzamy ku końcowi - łazienka górna zakończona, pokoje na górze jak na razie również skończone, kuchnia dobiega ku końcowi, teraz będziemy malowali salon a potem fugujemy (bo już płytki w salonie mąż położył) już niedużo zostało i przeprowadzka. Planowaliśmy już w święta zamieszkać "na swoim" ale śmierć babci trochę zwolniła tempo pracy i daliśmy sobie trochę luzu, teraz mamy czas spokojnie dokończyć. Ty tutaj piszesz o utrzymaniu wagi, a ja coraz więcej tyję i to nieubłagalnie - no ale to efekt 4miesiąca ciąży:) (wiadomo w ciąży się tyje, ale i tak ciężko się z tym pogodzić ) tak nam się udało i oby skończyło wszystko pomyślnie (zawsze chciałam mieć trójkę dzieci i jak na razie jest ok, niestety ta trzecia ciąża daje mi dosyć popalić - problemy zdrowotne straszne, no ale oby tylko do końca wszystko pomyślnie przebiegło - dlatego też tempo prac musieliśmy zwolnić). Edytko Tobie i odwiedzającym Twój dziennik życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku, wiele szczęścia a także powodzenia i pomyślnego wykańczania swojego domku a nie siebie oczywiście. Pozdrawiam serdecznie i całuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.12.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://kartki4u.eu//kartki/271/3/d/3165.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.12.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ja też nie wierze w łatwą kasę, jak nie zarobie to nie będę miała :(hm.... chyba że kredyt ale to trzeba odrobić i to z nawiązka ..........dobrze jest jak jest nie ma co narzekać ale jakby co to pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.12.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://img710.imageshack.us/img710/8161/nowyrok.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.12.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Edyto, dziekuje za zyczenia Swiateczne i zostawiam Noworoczne:)Spelnienia marzen w 2012!! Maja http://2.bp.blogspot.com/-DIIjT_uSrzs/TtczkVDKFtI/AAAAAAAAPdE/xcE0Ryzi8N8/s1600/New+Year+2012+High+Quality+Images+and+Wallpapers-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadzi 30.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Wielkie dzięki za info, jutro biegnę do składu budowlanego oglądać rynny i blachę. Co do dekarzy - to mam takiego co już kład tą dachówkę u koleżanki. Wyszło extra. Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie. A Twój daszek robi wrażenie. Szacun ! Szczęśliwego Nowego Roku i ukończenia budowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.12.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Witam po krótkiej nieobecności. Chciałem złożyć życzenia Szczęśliwego Nowego Roku 2012. Mam nadzieję, że będzie diametralnie lepszy od tego, jak nam się skończył 2011 :/ Jeszcze raz wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 01.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Szampańskiego Nowego ROku!!! przede wszystkim żeby kryzys był tylko w telewizji a nie w naszych kieszeniach!!! Domek tak ogacony że mrozy syberyjskie mu nie straszne hi hi Super fotorelacje robisz - aż miło do Ciebie zaglądać )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.01.2012 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Hej Edytko. Wpierw dziękuję bardzo za życzenia świąteczne i przepraszam, że ja nie wysłałam życzeń Tobie, niestety u nas w tym roku święta nie były wesołe - niecały tydzień (tj.19-tego) przed świętami umarła mi babcia, więc nie miałam ani chęci wchodzić na komputer, a co dopiero życzenia wysyłać, aczkolwiek sekundkę spędziłam na muratorze. Widzę, że postępy u Ciebie znowu nienaganne jak i zakupy:) Przepięknie wszystko u Ciebie wygląda. Bardzo podoba mi się elewacja (i te kamienie superrrr), ale to już chyba wcześniej pisałam. My powoli też zmierzamy ku końcowi - łazienka górna zakończona, pokoje na górze jak na razie również skończone, kuchnia dobiega ku końcowi, teraz będziemy malowali salon a potem fugujemy (bo już płytki w salonie mąż położył) już niedużo zostało i przeprowadzka. Planowaliśmy już w święta zamieszkać "na swoim" ale śmierć babci trochę zwolniła tempo pracy i daliśmy sobie trochę luzu, teraz mamy czas spokojnie dokończyć. Ty tutaj piszesz o utrzymaniu wagi, a ja coraz więcej tyję i to nieubłagalnie - no ale to efekt 4miesiąca ciąży:) (wiadomo w ciąży się tyje, ale i tak ciężko się z tym pogodzić ) tak nam się udało i oby skończyło wszystko pomyślnie (zawsze chciałam mieć trójkę dzieci i jak na razie jest ok, niestety ta trzecia ciąża daje mi dosyć popalić - problemy zdrowotne straszne, no ale oby tylko do końca wszystko pomyślnie przebiegło - dlatego też tempo prac musieliśmy zwolnić). Edytko Tobie i odwiedzającym Twój dziennik życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku, wiele szczęścia a także powodzenia i pomyślnego wykańczania swojego domku a nie siebie oczywiście. Pozdrawiam serdecznie i całuję. Beatko gratulacje trzymam kciuki za przeprowadzke i oczywiscie za malenstwo . Wrzuc fotki Kochana jak nie chcesz w swoim dzienniku to mozesz w moich komentach Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.01.2012 01:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 http://kartki4u.eu//kartki/271/3/d/3165.jpg Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts