Edyta M 13.02.2012 03:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 O!!! Jak miło!!! Witam się Siostro:hug: Miło mi poznać Hejka Siostra Wlasnie skonczylam sie wklejac w Chomiczowce ....... kurcze wycieczka trwala krocej niz wklejanie fotek do dziennika . Dzieki za odwiedziny ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 13.02.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Hejka Arku A jedz na zdrowie .... zawsze moge wiecej w Twojej kuchni upiec ( co Ty na to ? ) wchodze w to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.02.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 To ja już teraz wiem, skąd na odległość budujecie a ja się zastanawiałam, czy Ty po nocy spać nie możesz Swoją drogą to masz szczęście, ile ja bym dała za krany ze Stanów!!!! Na pewno będziecie robić zakupy do domku?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.02.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 wchodze w to ..... Jeszcze musimy Twoja zone zapytac o zgode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.02.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 To ja już teraz wiem, skąd na odległość budujecie a ja się zastanawiałam, czy Ty po nocy spać nie możesz Swoją drogą to masz szczęście, ile ja bym dała za krany ze Stanów!!!! Na pewno będziecie robić zakupy do domku?! Dardurdka ...... tak chce kupic " pare rzeczy " i wyslac do Polski ..... zastanawiam sie nawet nad drewnem na podlogi czy szafkami do kuchni .... lubie indywidualnosc i chce zeby moj dom mial taki styl .... zobaczymy czy mi sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 13.02.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Edytka: no ładna wyprawa Jest czym oko i duszę zachwycić No i fajnie w końcu ujrzeć inwestorkę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 13.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Witam Rogalikiem się poczęstowałam ....pyszne jak mamowe Miło mi poznać A wiesz , że troche jesteśmy podobne ...tylko kolor włosków inny...teraz...ale przedtem ten sam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.02.2012 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Edytka: no ładna wyprawa Jest czym oko i duszę zachwycić No i fajnie w końcu ujrzeć inwestorkę ;P Marti ..... samochody jeszcze piekniejsze w realu .... moje typy to - kolejnosc jest przypadkowa ..... 1. Toyota VENZA 2. COOPER 3. Audi Q7 ( ewentualnie Q5 ) 4. Range Rover 5. Chevrolet Avalanche Sama jestem szczesliwa posiadaczka Toyoty RAV 4 sport .... i nie ma to jak SUV lub truck ( wyjatek stanowi COOPER , ale do tego cacuszka mam sentyment od kiedy to ogladnelam film ITALIAN JOB ( 2003 ) .... A swoja fotke wkleilam juz w 2010 roku w sierpniu kiedy to wizytowalam Ogrod Botaniczny !!!!! ..... O !!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.02.2012 02:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam Rogalikiem się poczęstowałam ....pyszne jak mamowe Miło mi poznać A wiesz , że troche jesteśmy podobne ...tylko kolor włosków inny...teraz...ale przedtem ten sam Pozdrawiam Anawii co to znaczy " troche podobne " ....... wklejaj mi tutaj zaraz swoja fotke to ocenie !!!!! .... nie moze byc przeciez dwoch takich samych edytkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 14.02.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Edytka: no popacz, to ja gupi nie znalazłem wcześniej :/ Ale jak to mówią, co się odwlecze, to zawsze chwila odpoczynku Co do autek, to też lubiem suwać terenówką Z tych ukazanych na fociszczach Twoich to naj mi się widzi RR Lub jaki pikap... Niestety, Polsza to nie hAmeryka i paliwo tu jest 3, albo 4 razy droższe, więc takim Dodżem Ram tu już pobujać się nie łatwo :/ Obecnie uskuteczniam jazdę skromnym Fordzikiem Fjużyn PS: pamiętam, jak do mnie przywieźli płytki. 2 palety, całość ok. 2t. Też wszystko sam taszczyłem do domu. Ponadto sam wciągałem do domu wkład kominkowy, który @#$@^ kurier zostawił mi na drodze dojazdowej przed domem 250 kg i nikogo do pomocy. Dałem radę ale wiem, co to za ból, więc szacun dla Braciaka! Edytowane 14 Lutego 2012 przez Martinezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 14.02.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 nie moze byc przeciez dwoch takich samych edytkow Nie ma, nie ma....ale w pierwszej mojej ocenie, hmm to tak troche...ale sama ocenisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 14.02.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jeszcze musimy Twoja zone zapytac o zgode kurczaki no tak zona hehheheh no nie pozostaje mi nic innego jak tylko popatrzec na rogaliki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.02.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Czeee Siostra:D no, sie przywitałam a teraz lecę do dziennika , a potem dzieciakom naleśniki smażyć buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.02.2012 03:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Edytka: no popacz, to ja gupi nie znalazłem wcześniej :/ Ale jak to mówią, co się odwlecze, to zawsze chwila odpoczynku Co do autek, to też lubiem suwać terenówką Z tych ukazanych na fociszczach Twoich to naj mi się widzi RR Lub jaki pikap... Niestety, Polsza to nie hAmeryka i paliwo tu jest 3, albo 4 razy droższe, więc takim Dodżem Ram tu już pobujać się nie łatwo :/ Obecnie uskuteczniam jazdę skromnym Fordzikiem Fjużyn PS: pamiętam, jak do mnie przywieźli płytki. 2 palety, całość ok. 2t. Też wszystko sam taszczyłem do domu. Ponadto sam wciągałem do domu wkład kominkowy, który @#$@^ kurier zostawił mi na drodze dojazdowej przed domem 250 kg i nikogo do pomocy. Dałem radę ale wiem, co to za ból, więc szacun dla Braciaka! Ja rocznie robie 20 tys. mil ..... jak przyjechalam do stanow to paliwo kosztowalo 0,85 $ za galon ...... teraz 4 $ .... wiem , ze w Polsce ponad 5 zl. za litr .... wiec jesli przywioze ze soba SUV musze sie liczyc ze sporymi wydatkami na paliwo !!!!!!!!!! wiesz , ze ciezko z dobrego na gorsze sie przestawic ... a jak zaczelam jezdzic RAV-ka to juz do sedana nawet sie nie przymierzam .... kilka lat temu zdarzylo mi sie prowadzic Trucki Fordziaki Full - size Van-a ... zima !!!! im wiekszy samochod tym lepsza jazda . ...... a na zimowe podrygi nie ma jak HUMMER moze byc 3 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.02.2012 03:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Nie ma, nie ma....ale w pierwszej mojej ocenie, hmm to tak troche...ale sama ocenisz... Kurcze Anawii .... to nie zarty podobienstwo jest !!!! tylko Ty jestes mlodszy model ..... a jesli chodzi o kolor wlosow to zdecydowanie Twoj obecny jest bardziej twarzowy .... ja musze zostac przy swoim ( burgundy ) .... wiesz jak jest czarny charakter wewnatrz i na zewnatrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.02.2012 03:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 kurczaki no tak zona hehheheh no nie pozostaje mi nic innego jak tylko popatrzec na rogaliki pozdro Arku .... spoko - spoko zone tez poczestujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.02.2012 03:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Czeee Siostra:D no, sie przywitałam a teraz lecę do dziennika , a potem dzieciakom naleśniki smażyć buźka Hejka Siostra Dzieki za odwiedzinki ... dla mnie jeden nalesniczek z polewa jagodowa please !!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 15.02.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kurcze Anawii .... to nie zarty podobienstwo jest !!!! A nie mówiłam , sama sie ździwiłam jak Cie zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.02.2012 02:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A nie mówiłam , sama sie ździwiłam jak Cie zobaczyłam Iwonka nie da sie ukryc .... mam SIOSTRE ( prawie blizniaczke ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 16.02.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ale fajnie, całe życie pragnęłam miec siostre... ...... pa,pa buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts