anawii 16.02.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Odwiedziłam Twoją Chomiczowke:) Jak narazie wszystko jest w moim guście Ale nadal jestem pełana podziwu Twoich zakupów na odległość, nie ma to jak dobre wsparcie w rodzinie...Braciak jest żywm skarbem, też takiego bym chciała....(mam dwóch braciaków, ale rzaden z nich na tym się nie zna.....) Mają inne zdolności.....niebudowlane Kibicować będę do końca, i na parapetówkę się załapię....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.02.2012 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ale fajnie, całe życie pragnęłam miec siostre... ...... pa,pa buziaki Mowisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.02.2012 01:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Odwiedziłam Twoją Chomiczowke:) Jak narazie wszystko jest w moim guście Ale nadal jestem pełana podziwu Twoich zakupów na odległość, nie ma to jak dobre wsparcie w rodzinie...Braciak jest żywm skarbem, też takiego bym chciała....(mam dwóch braciaków, ale rzaden z nich na tym się nie zna.....) Mają inne zdolności.....niebudowlane Kibicować będę do końca, i na parapetówkę się załapię....... Kochana takie zakupy internetowe to frajda ... powinnas sprobowac .... ..... Jesli chodzi o Braciaka to czekalam na Niego 17 lat .... uprosilam mame no i jest .... a Jego zdolnosci .... jak rozmawiamy i pytam Go " a Ty wiesz jak to ma byc zrobione ? " to mi odpowiada " nie wiem czy wiem , ale jak sie za to zabiore to sie przekonamy ........ " wiesz brzmi troche STRASZNIE !!!!! ale generalnie zna sie chlopak na wielu rzeczach np. potrafi rozebrac i zlozyc swoj samochod ( silnik , hamulce itp ..... ) naumial sie z fachowych podrecznikow .... GIENIUSZ wiesz to po siostrze .... . Kochana parapety sa wiec nic nie stoi na przeszkodzie zeby parapetowke robic juz http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif ..... co tam bedziemy czekac do konca budowy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.02.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 piękne te płyteczki, cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.02.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 piękne te płyteczki, cudo Dziekuje :hug:wygladaja jak marmur ..... mam nadzieje , ze jak zobacze je w realu ulozone na podlogach nadal beda mi sie podobaly .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.02.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 piękne te płyteczki, cudo mi też się podobają, bardzo do stylka pasują pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.02.2012 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Hej, Edytko Dawno mnie nie było na forum, ale jak już się pojawiłam, to czym prędzej przeleciałam się po Stylku, bo strasznie byłam ciekawa co się pozmieniało. Wiedziałam, że będzie sporo zmian i nie zawiodłam się. Złoty medal dla Brata - jest genialny! Płytki śliczne, parapety piękne! Dobrze, że pognałaś pana złodziejaszka - trzymam kciuki, żeby to już był ostatni kombinator na Twojej budowie. Największą niespodziankę jednak miałam, gdy Cię zobaczyłam! Piękna z Ciebie dziewczyna! Fajnie móc Cię wreszcie ujrzeć i nie musieć sobie Ciebie wyobrażać - nie wiem czemu, ale myślałam, że jesteś blondynką (i nie ma tu żadnej wycieczki na temat intelektu! ). Z tym czarnym charakterem to masz rację - musi się zgadzać z kolorem włosów - ja tez nie mogłabym być pastelową blondynką z takim charrrakterrrem. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.02.2012 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 mi też się podobają, bardzo do stylka pasują pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.02.2012 01:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Hej, Edytko Dawno mnie nie było na forum, ale jak już się pojawiłam, to czym prędzej przeleciałam się po Stylku, bo strasznie byłam ciekawa co się pozmieniało. Wiedziałam, że będzie sporo zmian i nie zawiodłam się. Złoty medal dla Brata - jest genialny! Płytki śliczne, parapety piękne! Dobrze, że pognałaś pana złodziejaszka - trzymam kciuki, żeby to już był ostatni kombinator na Twojej budowie. Największą niespodziankę jednak miałam, gdy Cię zobaczyłam! Piękna z Ciebie dziewczyna! Fajnie móc Cię wreszcie ujrzeć i nie musieć sobie Ciebie wyobrażać - nie wiem czemu, ale myślałam, że jesteś blondynką (i nie ma tu żadnej wycieczki na temat intelektu! ). Z tym czarnym charakterem to masz rację - musi się zgadzać z kolorem włosów - ja tez nie mogłabym być pastelową blondynką z takim charrrakterrrem. Buziaki Lidzia , ale trafilas ..... wlasnie pisze list do adwokata , wysylam scan pelnomocnictwa i troche mam podly nastroj ( lampka winka powinna postawic mnie na nogi , albo calkiem zwalic z nog ) . .... Fajnie , ze wpadlas z wizyta potrzebuje takich POZYTYWOW ..... w mojej Chomiczowce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.02.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 W takim razie Edytko, trzymam kciuki - walcz z oszustami i opieszałymi głupimi urzędasami! Wspieram Cię z całych sił - jesteś dzielną dziewczyną! Sama to zresztą doskonale wiesz, bo przecież ZBUDOWAŁAŚ DOM NA ODLEGŁOŚĆ!!! Na taki wyczyn nie każdego stać. Poza tym dałaś radę z całą biurokracją i papierologią budowlaną, a to przeskoczyć to naprawdę COŚ! Pykniesz ten temat z palcem w nosie - załatwisz wszystko tak, jakby to był pryszczyk - szkoda tylko, że żeby coś uzyskać, to najpierw trzeba się naszarpać. Nic to, Edytka, co nas nie zabije, to nas wzmocni. Przytulam Cię mocno i dawaj znać, co słychać na placu boju, bo wtedy obierzemy dalszą strategię: czy na mszę dawać, czy szykować bombę domowej roboty i grzać na wroga! Pamiętaj, że my, tu na miejscu to Twoje oczy, uszy a czasem i ręce http://emotikona.pl/emotikony/pic/0Laie_53.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.02.2012 03:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Lidzia podobno ZYCIE TO ZLIZYWANIE MIODU Z CIERNIA .... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif...... no coz wyglada na to ze niektorzy musza sie sporo nalizac w tym swoim zyciu , a inni chca tylko z miodu skorzystac . Dzieki Kochana za wsparcie jakos moze dam rade z tym problemem http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif ( wino sie skonczylo trzeba na trzezwo ) Buziaki http://emotikona.pl/emotikony/pic/0kiss3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 26.02.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Edytko żczę miłej niedzieli - pozdrawiam - Jol@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.02.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Edytko życzę miłej niedzieli - pozdrawiam - Jol@ Dzieki Jolunia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.02.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Hejka :> A na kogóż tam znowu adwokata napuszczasz, hę? Wciąż walczysz o te zezwolenie na ciężki sprzęt na drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.02.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Marti to nie ja nasylam tylko na mnie naslali ...... ja musze sie tylko bronic http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.02.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Marti jeszcze jedno ..... Twoj piesio ( Reksio ) zajebisty jest ..... ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aaa... To rozumiem Adwokatem poszczuć, żeby i skarpetki z atakującego zerwał Pisz, jak efekty i o co kaman, jeśli nie jest to coś osobistego Może komuś się przyda takie info we własnym casusie, co robić, a czego nie, żeby było git Cieszę się, że Reksio się podoba A upierdliwiec taki z tym jego wyłażeniem, że szok... Każdą, dosłownie każdą najmniejszą szczelinkę wykorzysta, skubaniec... A potem łazi za furtką i piszczy, żeby go wpuścić, jak już się wywałkoni i zgłodnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witjak 27.02.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Rysuneczki, wymiary, kąty proste - wszystko ładnie i czytelnie. Każdy wykonawca powinien być szczęśliwy móc pracować dla Ciebie Mam pytanie co to za programik w którym rysowane masz projekty pomysłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.02.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 IMO SolidWorks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.02.2012 02:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Aaa... To rozumiem Adwokatem poszczuć, żeby i skarpetki z atakującego zerwał Pisz, jak efekty i o co kaman, jeśli nie jest to coś osobistego Może komuś się przyda takie info we własnym casusie, co robić, a czego nie, żeby było git Cieszę się, że Reksio się podoba A upierdliwiec taki z tym jego wyłażeniem, że szok... Każdą, dosłownie każdą najmniejszą szczelinkę wykorzysta, skubaniec... A potem łazi za furtką i piszczy, żeby go wpuścić, jak już się wywałkoni i zgłodnieje Hejka napisze , napisze ..... jak tylko dowiem sie czegos i oczywiscie jesli bede mogla pisac przed zakonczeniem sprawy w sadzie .... W sobote pies sasiadki ( owczarek dlugowlosy wabi sie RAMZES ) .... postanowil popilnowac Stylka ... wygryzl dziure w siatce w ogrodzeniu sasiadki i biegal sobie wokol Stylka ... nie mam nic przeciw pieskowi zwlaszcza , ze spora bestia z niego jest i wygladem samym odstrasza zlodziejaszkow ..... nawet nie musi szczekac .... Braciak niestety dziure zalatal ...... OT PSIA DOLA !!!!! ..... no ale po Ramzesku nikt kupek nie chcial sprzatac na dzialce wiec musial wrocic do siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts