Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Edytko :) oj nie przejmuj sie za bardzo zobaczysz sama jak zaczną rosnąć mury to ani sie obejrzysz a bedzie domek stał :) a to jest najszybszy etap budowy ,u nas troszke zeszło nad stropem ale nasz stropik jest bardzo duży jak także zamieniliśmy go na monolityczny a przy takim jest troche babrania ,ale tez i pogoda krzyżowała nam plany i troche jestem na to zła bo domek by juz był pokryty dachem gdyby nie ta wstrętna pogoda a tak to stoimy w miejscu brrrrrrrrrrr i mnie też sie juz płakac chce z bezsilności ,okienka zamówione a panowie czekają juz tylko na pomiar , mam nadzieje ze słoneczko zawita w całym kraju i zostanie z nami na bardzo długo

buziaki zostawiam :)

Jessi hejka

Masz racje .... trzeba troche spalzowac bo jeszcze wylewu dostane z tego stresu relax ...... relax :stereo:

U mnie wyjscie z ziemi potrwa jeszcze bo robie koryta pod ogrzewanie nadmuchowe domu wiec dodatkowo szalunki trzeba robic i zalewac betonem przed chudziakiem ...... Jakos przezyje te kilka dni .... teraz zajmuje sie wyborem okien do domu i mam dylemat ogromny ..... chce okna drewniane , ale te nie maja takich parametrow jak plastiki ( chodzi mi o wspolczynnik przenikania ciepla , chce kupic MAXYMALNIE " cieple " okna ) . Okna to jeden z najwazniejszych elementow domu wiec musza byc starannie dobrane . Generalnie stawiam na energooszczednosc ..... teraz troszke wiecej zainwestowac zeby pozniej zaoszczedzic na rachunkach :cool:

Buziaczki Kochana i sloneczka , sloneczka , sloneczka :hug:

Edytuś:) Niuńka- kak ja ljubliju Tjebja :D

Nie ma mowy, żeby Moje dziurki w durszlaku były pełne na razie dość mam tylko tej piekielnej niemocy:evil:

A-hah no i khmmmm, podziel się tym pomysłem Ty cwaniuro ;)

buźki:hug:

Niwuska Siostro Ty moja ( nie jedyna ;))

Pchelko wesolutka :yes: .... to zupelnie taj jak ja juz mnie trafia na ten deszcz i NIEMOC piekielna :evil: , ale damy rade BYLE do lata Kochana .....

TAKICH DWOCH JAK NAS TRZECH TO NIE MA NIGDZIE !!!!!!! , a moze takich trzech jak nas dwoch ........ a dobra kto by tam liczyl :D

Buziaczki Slonko Ty Wesolutkie :hug:

witaj Edytko, jak po rozmowie z majstrem, bedzie usuwał Himalaje?:)

Karollinka hejeczka ....:D

Majster chyba sie mnie boi ;) , ale co ja 46 kg. zywej wagi i ON 2 x 46 kg. .........

W kazdym razie obiecal , ze jak juz przyjdzie na dzialke to nie pojdzie nigdzie .... :) , generalnie nie spieszy mi sie z tym budowaniem , ale chce juz z tego blota wyjsc no i lubie jak sie cos dzieje

Przyszłam się przywitać i zameldować ,że będę podglądać:yes:.

Pozdrawiam!

P.S.Ja też buduję "przez telefon"

USA :welcome:GERMANY

Fajnie , ze wpadlas zapraszam , zapraszam ............

Twoj domek juz stoi , a moj tez stanie niedlugo teraz wiecej zamieszania i to budowanie telefoniczne ....... ale daje rade jeszcze ogarniam :yes:

Material na budowe kupilam juz jakis czas temu ( jeszcze przed rozpoczeciem budowy ) , teraz to tylko drobnostki dokupujemy typu gwozdzie itp.

Podoba mi sie organizowanie wszystkiego , lubie jak kontroluje to co sie dzieje ( nawet na odleglosc jest to mozliwe ) najgorsza jest roznica czasu ( 7 godzin ) wiekszosc telefonow wykonuje z samochodu w drodze do pracy wczesnie rano bo pozniej to juz hurtownie czy sklepy nieczynne w Polsce , a w ciagu dnia to do Wykonawcy czy pelnomocnika dzwonie zapytac co slychac ..... OCZYWISCIE NA BUDOWIE :D

Pozdrawam , sloneczka zycze :D

nie wiem która u Ciebie godzina ale może byś do nas zajrzała i zobaczyła jaki się tu ruch zrobił co? ;)

pozdrawiam

Aniusia Siostra :hug:

Jak tylko z pracy wracam to pierwsza rzecz jaka robie .............. DO KOMPA BIEGNE !!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj wrocilam o 7 PM ( sobota ) czyli w Polsce moje Kochane Siostry byla 2 w nocy ( i juz niedziela ) trudno sie tak spiknac i byc na " LAJFIE ", ale superancko ze jestescie u mnie nawet jak mnie nie ma , jednym slowem prowadze DOM otwarty .... wchodz kto chcesz , bierz co chcesz :D:D.

Jak to pisze to jest 10 PM ( sobota ) w Polsce 5 nad ranem ( niedziela ) .... smacznie sobie spicie :sleep:.

Buzialki i czekam na wiesci ( ale tylko te dobre ) :hug:........

Edytko

chyba już wróciłaś z tej sobotniej pracy? Myślę, że u Ciebie jest coś koło siódmej wieczorem, mam racje?

Atija Siostro moja ( ktoras w kolejnosci .... :D )

Czy myslisz Kochana , ze nie przybieglabym do Was gdybym tylko byla obecna cialem ...... :cool: z takiej BABSKIEJ POGADUCHY ZREZYGNWAC :eek: nie nie to nie ja ....... ale coz praca , praca , praca .....

Jutro ( niedziela ) tez musze wyskoczyc na chwilke :stirthepot::stirthepot:

Buziaki Siostrzyczko :hug:

No i zeby nie bylo Wam smutno jak mnie nie bedzie to poczestujcie sie prosze torcikiem i wypijcie pyszna kawke ....

Smietanka i cukier w kuchni prosze sie obsluzyc :yes: , naczynia do zmywarki pozniej mozecie wlozyc ( dziekuje za odwiedziny :D )

http://img243.imageshack.us/img243/140/kawav.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img189.imageshack.us/img189/3524/tortbj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:hug:

Łoooooooooooooch...... Edytuś....alem się objadła ...... Ty normalnie nie masz dla mnię litości, cioom;) wiedziałaś, że Kocham słodycze hihihihihhhhh Ja Ciebie Też!!! :D

Niioooooom tio uwaga, zapodaję takt, khm, khm khm,: 0286..gif "Doo laaataaaaa, doo laaataaaaaaaaa pieeeechooootąąąąąąąą bęędęęęę szłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...." ladnie śpiewam 0353..gif ??

Buźki Niiunia :hug::hug::hug:

Łoooooooooooooch...... Edytuś....alem się objadła ...... Ty normalnie nie masz dla mnię litości, cioom;) wiedziałaś, że Kocham słodycze hihihihihhhhh Ja Ciebie Też!!! :D

Niioooooom tio uwaga, zapodaję takt, khm, khm khm,: "Doo laaataaaaa, doo laaataaaaaaaaa pieeeechooootąąąąąąąą bęędęęęę szłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...." ladnie śpiewam ?

Buźki Niiunia :hug::hug::hug:

Kurna Niwcia ......... Ty jak zaspiewasz Kobieto to mury sie WALA ............ :bash::bash::bash:

Siostra moja z prawego czy lewego loza ( kto by sie nad tym zastanawial ) ....... no to razem la la la la la la la la la la nie ma nie ma wody na pustyni ....... ( kurde czy ja zgluplam ... wody nie ma ???? a deszczycho dopiero co ulalo i powodzie byly .... sorrki Kochana no to moze z innej beczki ) zaiwanilam ten link od Majeczki

:yes:

hej :):):)

przepraszam bardzo kawki nie piję ale zrobiłam sobie herbatkę :) (znalazłam)

a ciacho nie wiem jak się nazywa ale pyszne :), sama robiłaś? bo jak tak to chcę przepis ;)

Hejka Anulka :D

No dobra to specjalnie dla Ciebie impreza z HERBATKA

http://www.youtube.com/watch?v=jlA4Z2upW_Q

Buziaki Siostrula :yes: baw sie dobrze

Oj rozumiem Cię ,nawet chyba nie wiesz jak bardzo.Mnie to nieraz te "majstry"tak wyprowadzą z równowagi,że pół dnia chodzę jak osa.Mam chęć walić głową o ścianę:bash:A potem jeszcze bardziej wk...mnie mój mąż tekstem w stylu:"co się martwisz ,zanim wrócimy to i tak będzie zrobione".Po prostu typowy facet,oni to jakoś łatwiej znoszą.A ja to muszę mieć wszystko na tip top i na"wczoraj".U mnie teraz tez przestój ,bo niby tynkarzowi hurtownie pozalewało;).Ale mi to się wydaje,że poszedł gdzieś indziej coś dokończyć:bash:A co mój mąż na to:"Jak zaczął to skończy".Masakra jakaś:bash:.Dobra ,kończę bo się rospisałam:jawdrop:.Życzę miłego dnia,bo teraz pewnie jeszcze śpisz:)

P.S.Zazdroszczę Ci tych Stanów,chciałabym tam kiedyś polecieć ,chociaż na 3 dni.:yes:

Hejka Olunia:D

Wiesz co ja to nazywam SYNDROMEM BUDUJACYCH NA ODLEGLISC ..... najgorsze , ze z tego nie da sie chyba wyleczyc :cool:

Noooo kawka pyszna , torcik jeszcze lepszy.

Były my, pogadały objadły się jak bąki, naczynia do zmywarki włożyły. Grzeczne jesteśmy?

No grzeczne grzeczne ..... Atijka Kochana :hug: