Niwa 29.05.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Edytuś Niuńka- kak ja ljubliju Tjebja Nie ma mowy, żeby Moje dziurki w durszlaku() były pełne;) na razie dość mam tylko tej piekielnej niemocy:evil: A-hah no i khmmmm, podziel się tym pomysłem Ty cwaniuro buźki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.05.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 witaj Edytko, jak po rozmowie z majstrem, bedzie usuwał Himalaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.05.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 nie wiem która u Ciebie godzina ale może byś do nas zajrzała i zobaczyła jaki się tu ruch zrobił co? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.05.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Edytko chyba już wróciłaś z tej sobotniej pracy? Myślę, że u Ciebie jest coś koło siódmej wieczorem, mam racje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 02:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Czesc Edytko oj nie przejmuj sie za bardzo zobaczysz sama jak zaczną rosnąć mury to ani sie obejrzysz a bedzie domek stał a to jest najszybszy etap budowy ,u nas troszke zeszło nad stropem ale nasz stropik jest bardzo duży jak także zamieniliśmy go na monolityczny a przy takim jest troche babrania ,ale tez i pogoda krzyżowała nam plany i troche jestem na to zła bo domek by juz był pokryty dachem gdyby nie ta wstrętna pogoda a tak to stoimy w miejscu brrrrrrrrrrr i mnie też sie juz płakac chce z bezsilności ,okienka zamówione a panowie czekają juz tylko na pomiar , mam nadzieje ze słoneczko zawita w całym kraju i zostanie z nami na bardzo długo buziaki zostawiam Jessi hejka Masz racje .... trzeba troche spalzowac bo jeszcze wylewu dostane z tego stresu relax ...... relax U mnie wyjscie z ziemi potrwa jeszcze bo robie koryta pod ogrzewanie nadmuchowe domu wiec dodatkowo szalunki trzeba robic i zalewac betonem przed chudziakiem ...... Jakos przezyje te kilka dni .... teraz zajmuje sie wyborem okien do domu i mam dylemat ogromny ..... chce okna drewniane , ale te nie maja takich parametrow jak plastiki ( chodzi mi o wspolczynnik przenikania ciepla , chce kupic MAXYMALNIE " cieple " okna ) . Okna to jeden z najwazniejszych elementow domu wiec musza byc starannie dobrane . Generalnie stawiam na energooszczednosc ..... teraz troszke wiecej zainwestowac zeby pozniej zaoszczedzic na rachunkach Buziaczki Kochana i sloneczka , sloneczka , sloneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 02:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Edytuś Niuńka- kak ja ljubliju Tjebja Nie ma mowy, żeby Moje dziurki w durszlaku były pełne na razie dość mam tylko tej piekielnej niemocy:evil: A-hah no i khmmmm, podziel się tym pomysłem Ty cwaniuro buźki:hug: Niwuska Siostro Ty moja ( nie jedyna ) Pchelko wesolutka .... to zupelnie taj jak ja juz mnie trafia na ten deszcz i NIEMOC piekielna , ale damy rade BYLE do lata Kochana ..... TAKICH DWOCH JAK NAS TRZECH TO NIE MA NIGDZIE !!!!!!! , a moze takich trzech jak nas dwoch ........ a dobra kto by tam liczyl Buziaczki Slonko Ty Wesolutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 witaj Edytko, jak po rozmowie z majstrem, bedzie usuwał Himalaje? Karollinka hejeczka .... Majster chyba sie mnie boi , ale co ja 46 kg. zywej wagi i ON 2 x 46 kg. ......... W kazdym razie obiecal , ze jak juz przyjdzie na dzialke to nie pojdzie nigdzie .... , generalnie nie spieszy mi sie z tym budowaniem , ale chce juz z tego blota wyjsc no i lubie jak sie cos dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 02:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Przyszłam się przywitać i zameldować ,że będę podglądać. Pozdrawiam! P.S.Ja też buduję "przez telefon" USA :welcome:GERMANY Fajnie , ze wpadlas zapraszam , zapraszam ............ Twoj domek juz stoi , a moj tez stanie niedlugo teraz wiecej zamieszania i to budowanie telefoniczne ....... ale daje rade jeszcze ogarniam Material na budowe kupilam juz jakis czas temu ( jeszcze przed rozpoczeciem budowy ) , teraz to tylko drobnostki dokupujemy typu gwozdzie itp. Podoba mi sie organizowanie wszystkiego , lubie jak kontroluje to co sie dzieje ( nawet na odleglosc jest to mozliwe ) najgorsza jest roznica czasu ( 7 godzin ) wiekszosc telefonow wykonuje z samochodu w drodze do pracy wczesnie rano bo pozniej to juz hurtownie czy sklepy nieczynne w Polsce , a w ciagu dnia to do Wykonawcy czy pelnomocnika dzwonie zapytac co slychac ..... OCZYWISCIE NA BUDOWIE Pozdrawam , sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 03:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 nie wiem która u Ciebie godzina ale może byś do nas zajrzała i zobaczyła jaki się tu ruch zrobił co? pozdrawiam Aniusia Siostra Jak tylko z pracy wracam to pierwsza rzecz jaka robie .............. DO KOMPA BIEGNE !!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj wrocilam o 7 PM ( sobota ) czyli w Polsce moje Kochane Siostry byla 2 w nocy ( i juz niedziela ) trudno sie tak spiknac i byc na " LAJFIE ", ale superancko ze jestescie u mnie nawet jak mnie nie ma , jednym slowem prowadze DOM otwarty .... wchodz kto chcesz , bierz co chcesz :D. Jak to pisze to jest 10 PM ( sobota ) w Polsce 5 nad ranem ( niedziela ) .... smacznie sobie spicie . Buzialki i czekam na wiesci ( ale tylko te dobre ) ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 03:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Edytko chyba już wróciłaś z tej sobotniej pracy? Myślę, że u Ciebie jest coś koło siódmej wieczorem, mam racje? Atija Siostro moja ( ktoras w kolejnosci .... ) Czy myslisz Kochana , ze nie przybieglabym do Was gdybym tylko byla obecna cialem ...... z takiej BABSKIEJ POGADUCHY ZREZYGNWAC nie nie to nie ja ....... ale coz praca , praca , praca ..... Jutro ( niedziela ) tez musze wyskoczyc na chwilke :stirthepot: Buziaki Siostrzyczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 03:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 No i zeby nie bylo Wam smutno jak mnie nie bedzie to poczestujcie sie prosze torcikiem i wypijcie pyszna kawke .... Smietanka i cukier w kuchni prosze sie obsluzyc , naczynia do zmywarki pozniej mozecie wlozyc ( dziekuje za odwiedziny ) http://img243.imageshack.us/img243/140/kawav.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img189.imageshack.us/img189/3524/tortbj.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.05.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Łoooooooooooooch...... Edytuś....alem się objadła ...... Ty normalnie nie masz dla mnię litości, cioom;) wiedziałaś, że Kocham słodycze hihihihihhhhh Ja Ciebie Też!!! Niioooooom tio uwaga, zapodaję takt, khm, khm khm,: "Doo laaataaaaa, doo laaataaaaaaaaa pieeeechooootąąąąąąąą bęędęęęę szłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...." ladnie śpiewam ?? Buźki Niiunia :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.05.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 hej :) przepraszam bardzo kawki nie piję ale zrobiłam sobie herbatkę (znalazłam) a ciacho nie wiem jak się nazywa ale pyszne , sama robiłaś? bo jak tak to chcę przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Noooo kawka pyszna , torcik jeszcze lepszy. Były my, pogadały objadły się jak bąki, naczynia do zmywarki włożyły. Grzeczne jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Łoooooooooooooch...... Edytuś....alem się objadła ...... Ty normalnie nie masz dla mnię litości, cioom;) wiedziałaś, że Kocham słodycze hihihihihhhhh Ja Ciebie Też!!! Niioooooom tio uwaga, zapodaję takt, khm, khm khm,: "Doo laaataaaaa, doo laaataaaaaaaaa pieeeechooootąąąąąąąą bęędęęęę szłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...." ladnie śpiewam ? Buźki Niiunia :hug: Kurna Niwcia ......... Ty jak zaspiewasz Kobieto to mury sie WALA ............ :bash: Siostra moja z prawego czy lewego loza ( kto by sie nad tym zastanawial ) ....... no to razem la la la la la la la la la la nie ma nie ma wody na pustyni ....... ( kurde czy ja zgluplam ... wody nie ma ???? a deszczycho dopiero co ulalo i powodzie byly .... sorrki Kochana no to moze z innej beczki ) zaiwanilam ten link od Majeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 hej :) przepraszam bardzo kawki nie piję ale zrobiłam sobie herbatkę (znalazłam) a ciacho nie wiem jak się nazywa ale pyszne , sama robiłaś? bo jak tak to chcę przepis Hejka Anulka No dobra to specjalnie dla Ciebie impreza z HERBATKA http://www.youtube.com/watch?v=jlA4Z2upW_Q Buziaki Siostrula baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.05.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Hejka Anulka No dobra to specjalnie dla Ciebie impreza z HERBATKA http://www.youtube.com/watch?v=jlA4Z2upW_Q Buziaki Siostrula baw sie dobrze hahahah dobre a to mnie zaskoczyłas ......dzia :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Oj rozumiem Cię ,nawet chyba nie wiesz jak bardzo.Mnie to nieraz te "majstry"tak wyprowadzą z równowagi,że pół dnia chodzę jak osa.Mam chęć walić głową o ścianę:bash:A potem jeszcze bardziej wk...mnie mój mąż tekstem w stylu:"co się martwisz ,zanim wrócimy to i tak będzie zrobione".Po prostu typowy facet,oni to jakoś łatwiej znoszą.A ja to muszę mieć wszystko na tip top i na"wczoraj".U mnie teraz tez przestój ,bo niby tynkarzowi hurtownie pozalewało;).Ale mi to się wydaje,że poszedł gdzieś indziej coś dokończyć:bash:A co mój mąż na to:"Jak zaczął to skończy".Masakra jakaś.Dobra ,kończę bo się rospisałam:jawdrop:.Życzę miłego dnia,bo teraz pewnie jeszcze śpisz:) P.S.Zazdroszczę Ci tych Stanów,chciałabym tam kiedyś polecieć ,chociaż na 3 dni. Hejka Olunia:D Wiesz co ja to nazywam SYNDROMEM BUDUJACYCH NA ODLEGLISC ..... najgorsze , ze z tego nie da sie chyba wyleczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Noooo kawka pyszna , torcik jeszcze lepszy. Były my, pogadały objadły się jak bąki, naczynia do zmywarki włożyły. Grzeczne jesteśmy? No grzeczne grzeczne ..... Atijka Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 hahahah dobre a to mnie zaskoczyłas ......dzia :* :hug:Anulka no Kochana mowisz i masz !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts