Edyta M 24.04.2012 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Lidzia dzieki Kochana .... preferuje raczej prostote w wykonaniu .... pewnie dlatego ta armatura taka kanciasta . Baterie Paffoni moge polecic czytalam o nich duzo dobrego stad moj wybor ... no i ksztalty maja takie jakie lubie ktore prywatnie nazywam ciochy . Dzisiaj wlasnie dotarly plytki ktore beda na tarasach i rowniez w gornej lazience ( fotki w dzienniku za 5 min. beda ) zdecydowalam sie na plytki na tarasach i schodach .... przewalilam temat kamienia - kilkanascie wzorow , odcieni , gatunkow ..... az w koncu wygraly plytki ... jak to spiewa Tina Turner ....... .....You're simply the best Better than all the rest Better than anyone Anyone I ever met ...... Nie ma co kombinowac bo mozna przekombinowac ( a to juz moja spiewka .... ) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.04.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Edytka - za każdym razem jak patrze na Twoje drzwi zewnetrzne to mam pytać i zapominam... Czy Ty je zamawiałaś w Parmaxie ?? Pytam bo moje sa niemal identyczne pod wzgledem koloru i struktury drewna ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.04.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Edzia: nie no spoko, monitoruję na bieżąco Pozdrów Mamę swą Się tylko nie odzywam, jak nie mam nic do powiedzenia, ot co... Prywatna Małżowinka może potwierdzić, że jestem małogadatliwy mruk Wyznaję zasadę, że nie gada się dla samego gadania, a słowo droższe piniędzy Co do imitacji betonu, to też nie wiem, co można, a czego nie można kłaść na bloczki krzemianowo-wapniowe, ale wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań. Byle dobrze je zagruntować od strony zewnętrznej, żeby wapień nie wyłaził. Więcej szczegółów na pewno uzyskasz w wewontku kominkowym (podpytaj użyszkodnika Mistrz Jan, czy jakoś tak ). Odnośnie systemu "HO HO", to może dałbym radę coś podpowiedzieć, bo ryłem trochę w temacie na własne potrzeby Życie co prawda napisało swój scenariusz, ale coś tam w makówce zawsze zostaje Jakby co, to pisz na PW, bo temat zabezpieczeń raczej nie jest pro publico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.04.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Edytka - za każdym razem jak patrze na Twoje drzwi zewnetrzne to mam pytać i zapominam... Czy Ty je zamawiałaś w Parmaxie ?? Pytam bo moje sa niemal identyczne pod wzgledem koloru i struktury drewna ..... Tak wlasnie ...... Parmax .... ale forme dwuskrzydlowego otwierania sama wymyslilam ... i troche " poprawilam " wizerunek zewnetrzny ... ale chyba i Ty przez Karoline zalatwialas zamowienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.04.2012 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Edzia: nie no spoko, monitoruję na bieżąco Pozdrów Mamę swą Się tylko nie odzywam, jak nie mam nic do powiedzenia, ot co... Prywatna Małżowinka może potwierdzić, że jestem małogadatliwy mruk Wyznaję zasadę, że nie gada się dla samego gadania, a słowo droższe piniędzy Co do imitacji betonu, to też nie wiem, co można, a czego nie można kłaść na bloczki krzemianowo-wapniowe, ale wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań. Byle dobrze je zagruntować od strony zewnętrznej, żeby wapień nie wyłaził. Więcej szczegółów na pewno uzyskasz w wewontku kominkowym (podpytaj użyszkodnika Mistrz Jan, czy jakoś tak ). Odnośnie systemu "HO HO", to może dałbym radę coś podpowiedzieć, bo ryłem trochę w temacie na własne potrzeby Życie co prawda napisało swój scenariusz, ale coś tam w makówce zawsze zostaje Jakby co, to pisz na PW, bo temat zabezpieczeń raczej nie jest pro publico Marti fajnie , ze podgladasz .... Mama dziekuje za pozdrowienia .... Ona kazdego ranka zaglada w komenty i do dziennika , a pozniej na gg dostaje info .... " znowu nic nie wkleilas do dziennika " , a ze niby to mam czas jak dniami i nocami pracuje .... no no .... sie mi dziennika zachcialo no to mam .... jak dwa tyg. z fotkami nie lecialam to juz glosy oburzenia na priva sie wpisywaly .... " i co z tym budowaniem bo nie mamy gdzie podgladac " ..... sama chetnie popodgladalabym , ale NIMA GDZIE !! Wlasnie dzisiaj dogralam instalacje podstawowa z Panami alarmistami ( szybko sprawnie i na temat ) , a jak dostane wycene do " HO HO " to skorzystam z zasobow Twojej makowki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.04.2012 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Edytko, ciesze się bardzo że mogłam pomóc. Daj koniecznie znac jakie wyceny Ci przedstawili. Pozdrawiam serdecznie Kinia temat pierwszego etapu z " Twoimi " alarmistami dograny ... poszlo bardzo sprawnie ..... ale wiesz zwykle tak bywa jak inteligentni faceci z madra babka rozmawiaja , a bardziej powaznie to bylo to tak : 17 kwietnia wykonalam telefon do Pana E. .... krotka rozmowa strescilam o jakie instalacje mi chodzi . 20 kwietnia wieczorem Panowie pojawili sie na budowie ... 23 kwietnia otrzymalam oferte mailem ...... 24 kwietnia telefon do Pana E. kilka pytan , uzgodnien ..... Jestesmy dogadani !!!!!!!! Za kilka dni Panowie przychodza do pracy jak ja lubie konkretnych ludzi. Dzieki wielkie Kochana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.04.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Dzien dobry-chcialabym sie przywitac i powiedziec,ze dom czesto podgladam i zazdroszcze tak swietnej wspolpracy z bratem!Nasz dom byl budowany na odleglosc-niestety wspolpraca nie byla tak wzorowa....Dom masz piekny i widze ze bardzo dopracowany.Gratuluje i kibicuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Kinia temat pierwszego etapu z " Twoimi " alarmistami dograny ... poszlo bardzo sprawnie ..... ale wiesz zwykle tak bywa jak inteligentni faceci z madra babka rozmawiaja , a bardziej powaznie to bylo to tak : 17 kwietnia wykonalam telefon do Pana E. .... krotka rozmowa strescilam o jakie instalacje mi chodzi . 20 kwietnia wieczorem Panowie pojawili sie na budowie ... 23 kwietnia otrzymalam oferte mailem ...... 24 kwietnia telefon do Pana E. kilka pytan , uzgodnien ..... Jestesmy dogadani !!!!!!!! Za kilka dni Panowie przychodza do pracy jak ja lubie konkretnych ludzi. Dzieki wielkie Kochana .... Cieszę sie bardzo Mam nadzieję, że wasza współpraca będzie się tak inteligentnie rozwijac aż do samego końca Ps. chce Ci powiedzieć, że ja tez mam (podobno ) te wszystkie bajery ze HO HO (kamery jeszcze niezamontowane) i troche mnie drażni jak mój m zaskakuje mnie nagle telefonem z pytaniem co robię teraz na budowie Wie o której weszłam do domu o ktorej wyszłam Potem bedzie domofon z nagrywaniem i bedzie wiadomo kto wchodził do domu i o ktorej godzinie. Nie wiem czy to takie fajne Skonczy sie na tym, że urywając się na babskie zakupy nie bede zazbrajać domu A kochanek będzie musiał wchodzić przez płot od strony lasu Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.04.2012 02:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dzien dobry-chcialabym sie przywitac i powiedziec,ze dom czesto podgladam i zazdroszcze tak swietnej wspolpracy z bratem!Nasz dom byl budowany na odleglosc-niestety wspolpraca nie byla tak wzorowa....Dom masz piekny i widze ze bardzo dopracowany.Gratuluje i kibicuje!!! Witaj Kochana Wiem , wiem kim jestes ..... ..... to Tobie Przyjaciolki zalozyly dziennik ( ktory zamierzam przeczytac od dechy do dechy ) Fajnie , ze sie ujawnilas ..... Brata mam faktycznie cool ( musze tak napisac bo czyta moje komenty ) .... zwolnil sie z pracy i teraz pomaga siostrze na caly etat . Codziennie wymieniamy maile , piszemy na gg .... czesto tez dzwonie ( czasem 3 razy dziennie ) rozmawiamy o szczegolikach .... lubie jak wszystko jest perfecto . Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.04.2012 02:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Cieszę sie bardzo Mam nadzieję, że wasza współpraca będzie się tak inteligentnie rozwijac aż do samego końca Ps. chce Ci powiedzieć, że ja tez mam (podobno ) te wszystkie bajery ze HO HO (kamery jeszcze niezamontowane) i troche mnie drażni jak mój m zaskakuje mnie nagle telefonem z pytaniem co robię teraz na budowie Wie o której weszłam do domu o ktorej wyszłam Potem bedzie domofon z nagrywaniem i bedzie wiadomo kto wchodził do domu i o ktorej godzinie. Nie wiem czy to takie fajne Skonczy sie na tym, że urywając się na babskie zakupy nie bede zazbrajać domu A kochanek będzie musiał wchodzić przez płot od strony lasu Kinia Ty jak juz cos napiszesz :lol2:. Jesli moge cos doradzic 1. Wejdz w uklad z alarmowcami ... ( chlopaki pomoga w potrzebie ) 2. Zrob furtke w plocie od strony lasu ( po co ma Twoj Romeo przeskakiwac przez sztachety ) 3. A najlepiej nie odbieraj telefonow od meza ... No i na co nam to " HO HO " tylko krecimy bat na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.04.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Edytko - najgorsze w tym wszystkim jest to, że alarmowcy to kumple mojego m (razem do klasy chodzili) i solidarność plemników nie pozwoli im na układy ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.04.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Witaj Kochana Wiem , wiem kim jestes ..... ..... to Tobie Przyjaciolki zalozyly dziennik ( ktory zamierzam przeczytac od dechy do dechy ) Fajnie , ze sie ujawnilas ..... Brata mam faktycznie cool ( musze tak napisac bo czyta moje komenty ) .... zwolnil sie z pracy i teraz pomaga siostrze na caly etat . Codziennie wymieniamy maile , piszemy na gg .... czesto tez dzwonie ( czasem 3 razy dziennie ) rozmawiamy o szczegolikach .... lubie jak wszystko jest perfecto . Zapraszam do komentowania No ladnie-to teraz juz wszyscy wiedza ze jestem blondynka i nie wklejam sama zdjec... Zazdroszcze brata..U nas tego typu wspolpraca zakonczyla sie totalnym zamrozeniem kontaktow... A Twoj domek podgladam od dawna-jeszcze od czasow bycia na obczyznie ,teraz wrocilam i mecze wszystko na miejscu:D POZDRAWIAM I PODGLADM p.s dziennika nie mam ,tylko malutka galerie dzieki kochanej Juliance:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.04.2012 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Edytko - najgorsze w tym wszystkim jest to, że alarmowcy to kumple mojego m (razem do klasy chodzili) i solidarność plemników nie pozwoli im na układy ze mna No tak ..... z tym moze byc problem ..... ale przeciez sprytna Babka jestes wymyslisz cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.04.2012 01:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 No ladnie-to teraz juz wszyscy wiedza ze jestem blondynka i nie wklejam sama zdjec... Zazdroszcze brata..U nas tego typu wspolpraca zakonczyla sie totalnym zamrozeniem kontaktow... A Twoj domek podgladam od dawna-jeszcze od czasow bycia na obczyznie ,teraz wrocilam i mecze wszystko na miejscu:D POZDRAWIAM I PODGLADM p.s dziennika nie mam ,tylko malutka galerie dzieki kochanej Juliance:hug: Nie nie nie ...... to nie tak ..... chodzilo mi o to , ze masz fajne kolezanki ktore pomogly podjac decyzje ..... U mnie tez wlasciwie bardziej galeria niz dziennik .... wychodze z zalozenia , ze wiekszosc osob ktore odwiedzaja moj dziennik to wzrokowcy .... Pozdrawiam cieplutko P.S. No i dobrze , ze Julianka zalozyla Twoja GALERIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.04.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja nie mam takiego cool brata ,ale tez mam sarenki za plotem:D POZDRAWIAM W TEN PRZECUDNY DZIEN!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.04.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Buziaki zostawiam:hug:Ja też mam szczęście mieć cool brata:DA nawet podwójne szczęście, bo mam dwóch cool braci:DMilego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Edzia: tak na szybko, bom umęczon pod ponckim Piłatem (w glebie ryłem - przygotowuję miejsce na basen dla dżuniorów) - stelaż pod umywalkę i blacik zrób nie na profilach, a przynajmniej nie na samych profilach. Warto konstrukcję zrobić z płyty OSB: wyjdzie dużo sztywniejsza i większe obciążenia zniesie. Natomiast samą ideę możesz "zerżnąć" ode mnie W wewontku o wnętrzach naszej Prymulki zdaje się jest opis, jak robiłem u siebie, ale zapewne Twój zdolny Braciak zrobi to inaczej i lepiej Jak zrodzą się Wam konkretne pytania, to z chęcią coś podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.04.2012 03:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Marti dzieki ..... w sobote zerkne ... ja tez niedawno wrocilam do domu .... i robie " czystke " w komputerach ... troche mi sie pozasmiecaly wiec na noc musze poustawiac sprawdzenie i fiksowanie errorow .... itp. mam nadzieje , ze jak wstane to beda dzialac jak TRA LA LA .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Edyta,piękny, zachwycający dom - bardzo mi się podoba!Zaglądam i obserwuję Twoje postępy:)Błagam, nie zabijaj, jeśli to pytanie padło już x razy - czy ostatecznie masz okna w kolorze Tiama z Oknoplusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.04.2012 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Ja nie mam takiego cool brata ,ale tez mam sarenki za plotem:D POZDRAWIAM W TEN PRZECUDNY DZIEN!!!!! Hejka swojego Brata nie wypozycze sorrki ...... czekalam na Niego 17 lat .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts