Karollinka 31.05.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 hej, a ja dopiero dziś wpadam na kawke i ciacho, na szczeście dobre siostry zostawiły trochę żeby sie posilic przed ciezkim dniem pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.05.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hihihihihhhhh Edytuś Rządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka, ja widzę, ze dziewczynki super się bawiły:stereo: A ja tu wpadam na kawusię "POKACOWĄ" i co???:jawdrop:Wipiły:yes: Nawet po sobie posprzątały;) Ale Edytuś, Ty wiesz, że ja w potrzebie:D Zrób Soneczko Siostrze kawkę, co? ja wieczorkiem coś mocniejszego przyniosę... Zresztą do wieczora czekać, wiadomo gdzie i kiedy tu wieczór u kogo, jak takie międzynarodowe towarzystwo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 31.05.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 hm........ :) a ja się załapie na to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Czuję się tu jak u siebie to i drinka chyba mogę?, a jak zabraknie to zrobię jeszcze.....a jak tak dalej pójdzie to założymy klub AA hi hi Ania 87 Bierz jak swoje , Edytka się nie obrazi, to dobra gospodyni jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 31.05.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 wiem że Edytka sie nie obrazi..... tylko nie Edytka oferuje dzis to cudo tylko yuka..... tak czy inaczej wpraszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 31.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hej Edyto, Co tam u Ciebie? Jakies postepy juz bezwodne czy ciagle podwodne? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 wiem że Edytka sie nie obrazi..... tylko nie Edytka oferuje dzis to cudo tylko yuka..... tak czy inaczej wpraszam się Kochana, ja tylko przyniosłam a teraz to już tego, kto zdąży na szklaneczkę Częstuj się kochana:D W razie potrzeby Atija coś podrzuci albo nawet sama gospodyni. Tylko ona zaraz może znowu beczkę jakiegoś grzańca przytachać i całe FM trzeba będzie zwoływać Prawdziwie DOM OTWARTY Buziak Edytuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka Dziewczyny Kochane fajnie , ze zagladnelyscie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 hej, a ja dopiero dziś wpadam na kawke i ciacho, na szczeście dobre siostry zostawiły trochę żeby sie posilic przed ciezkim dniem pracy:) Karollinka czestuj sie Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka, ja widzę, ze dziewczynki super się bawiły:stereo: A ja tu wpadam na kawusię "POKACOWĄ" i co???:jawdrop:Wipiły:yes: Nawet po sobie posprzątały;) Ale Edytuś, Ty wiesz, że ja w potrzebie:D Zrób Soneczko Siostrze kawkę, co? ja wieczorkiem coś mocniejszego przyniosę... Zresztą do wieczora czekać, wiadomo gdzie i kiedy tu wieczór u kogo, jak takie międzynarodowe towarzystwo??? [ATTACH=CONFIG]12201[/ATTACH] Yuka Siostra no Ty jak juz cos przyniesiesz ......:rolleyes: to kac od patrzenia MUROWANY .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hej Edyto, Co tam u Ciebie? Jakies postepy juz bezwodne czy ciagle podwodne? Maja Hejka Maju Hydraulik ma wchodzic w srode robic kanalize pod chudziakiem ...... ale we wtorek ma padac wiec pewnie dopiero wejdzie w piatek lub sobote ..... normalnie juz mnie trafia na te pogode ..... u mnie nie tak szybko bedzie stan zero bo robie inny typ ogrzewania w domu ( nadmuchowe ) wymaga to zrobienia pewnych rzeczy juz na etapie fundamentow .... niestety pogoda krzyzuje plany . Ale Majster i Kierownik oraz Pan od ogrzewania jednym glosem spiewaja , ze jak tylko pogoda pozwoli to Oni :stirthepot: ostro zabieraja sie do pracy . Oby tak bylo , mialam troche nerwa w zeszlym tygodniu ale juz mi przechodzi ..... syndrom budowania na odleglosc Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Kochana, ja tylko przyniosłam a teraz to już tego, kto zdąży na szklaneczkę Częstuj się kochana:D W razie potrzeby Atija coś podrzuci albo nawet sama gospodyni. Tylko ona zaraz może znowu beczkę jakiegoś grzańca przytachać i całe FM trzeba będzie zwoływać Prawdziwie DOM OTWARTY Buziak Edytuś Kochana domu jeszcze niet , a juz imprezki sie w nim odbywaja ..... to sie nazywa NOWOCZESNE BUDOWANIE :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 wiem że Edytka sie nie obrazi..... tylko nie Edytka oferuje dzis to cudo tylko yuka..... tak czy inaczej wpraszam się Anula hejka Czestuj sie do woli co Twoje to moje , a co moje to ......... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 31.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Anula hejka Czestuj sie do woli co Twoje to moje , a co moje to ......... :yes: .....ci nic do tego?? :lol2: niestety syndrom budowania na odleglosc ma swoje zle strony....chodz przytule, bo sama wiem jak czlowiek wlosy sobie wyrywa nad tymi zdjeciami z budowy.... i ty swoje a majstry swoje.. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 .....ci nic do tego?? :lol2: niestety syndrom budowania na odleglosc ma swoje zle strony....chodz przytule, bo sama wiem jak czlowiek wlosy sobie wyrywa nad tymi zdjeciami z budowy.... i ty swoje a majstry swoje.. :rolleyes: Tak tak dzieki za przytulaczki . Dzisiaj odbylam rozmowe z chlopakiem od ogrzewania nadmuchowego ..... troszke nam sie pozmienialy plany , myslalam ze kanaly do ogrzewania dopiero bedziemy wkladac w koryta jak dom stanie , a tutaj niespodzianka .... Majster chce zalac chudziakiem wszystko zeby pozniej nie bylo problemow i musimy w przygotowane koryta wlozyc ocieplenie + kanaly na to plyty OSB i chudziak ..... Pewnie brzmi to troche futurystycznie , ale jak beda prace na budowie postepowaly to sukcesywnie postaram sie fotki wklejac i zobaczysz te moja koncepcje ogrzewania domu :cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 cześć Edytuś, ech ta pogoda nie da ruszyć z robota do przodu. A Ty bedziesz czasem pojawiała sie w Polsce zeby podpatrzec swoja chałupke? czy wracasz na gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.06.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Czesc Edytko przyszłam się przywitac i dobrego dzionka życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.06.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Hej Siostro Edyto:hug: Z okazji Dnia Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Hej Edyto! Nie przejmuj sie tak ta pogoda. Tydzien w ta czy w tamta nie stanowi az tak wielkiej roznicy a jednak czasami warto poczekac. Wiem, ze niektore decyzje trzeba juz badzo wczesnie podejmowac: tak samo jak kanalizy i rury, wentylacja, elektryka itp. Mysmy tez planowali ogrzewanie podlogowe w calym domu, co zwieksza ilosc cementu na podlogach, wiec trzeba bylo obliczyc ciezkosc domu i jakie materialy uzyc jeszcze przy stanie zero i wylewaniu law, by ze skarpy nam dom nie zjechal, bo bedzie zaciezki:D:D. Zdaje sobie sprawe, ze ogrzewanie nadmuchowe tez ma swoje wymagania. My mamy czesciowo wentylacje grawitacyjna i nadmuch cieplego powietrza z kominka na poddasze, ale w czasie budowy zgapilismy sie - a wykonawca nam nie podpowiedzial - by zrobic wymuszony obieg takze na dolna kondygnacje...niestety jak sie nie jest codziennie lub chociaz raz na tydzie i nie oglada wszystkiego to trzeba sie zadowolic sporymi kompromisami, bo jak pojedziec za pol roku to zrywac juz tego co jest zrobione to nie beda.:rolleyes:....uroda budowania na odleglosc:mad: Badz dobrej mysli:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts