Edyta M 05.05.2012 01:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Wąska półka zdecydowania lepsza ,kolejna dobra decyzja -brawo http://emotikona.pl/emotikony/pic/0clapping.gif wyczytałam ,że masz zamiar robić basen murowany ,zgłębiłaś już jakoś ten temat ???będę wdzięczna na wszelkie info ,bo my też mamy taki w planach (dalszych) Olu tak sprawa basenu otwarta u mnie ..... przegladalam temat kilka miesiecy temu , ale zajelam sie wykonczeniem domu i teren zagospodarowania dzialki ( rowniez basen ) zszedl na dalszy plan ..... Zrobilam kilka niezbednych przylaczy na etapie przed wylewkami min. w garazu dodatkowa rurke pod podlicznik na wode wypelniajaca basen oraz w budynku gospodarczym dodatkowe wtyczki do pomp i solarow ktore maja podgrzewac wode ... Olus jak odkopie temat to wrzuce Ci jakiegos newsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.05.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aniu uwazam , ze pomoc w rodzinie to normalna rzecz ja mam to szczescie , ze moj Brat nie patrzy na to ile mam bo wie jak ciezko na to musze pracowac nie znam nikogo kto pracowalby po 12 - 14 godzin dziennie czasem 7 dni w tygodniu bez urlopu od nastu lat ...... znam za to wielu ktorzy mysla , ze jak jedni sie bogaca to oni staja sie biedniejsi .... wlasnie z jednym takim mam sprawe w sadzie .... kochana ja też uważam że pomoc w rodzinie POWINNA być czymś normalnym, jednak nie zawsze tak jest, takie jest życie, Wy macie to szczęście że oboje macie siebie.wcześniej pisałam żartem ale miło jest słyszeć że tak bardzo możesz na niego liczyć, a zapewne działa to w obie strony mam jeszcze takiego newsa bo nie zaglądasz do mnie miałam montaż okien z oknoplusa którego mi poleciłaś, wprawdzie ja nadal nie widziała ich osobiście ale wszyscy mówią że okna bardzo ładne i dobrze wykonane, więc dzięki producent dobry jednak gorzej z dilerem na którego ja trafiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.05.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Edytka - gdzieżeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.05.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Edytko a wiesz ze moj braciak ten dol ktory w zeszlym roku wykopal pod basen juz zasypal? Tak to jest jak sie cos robi w impulsie chwili wiec dobrze ze Ty masz wszystko dokladnie przemyslane ps Ale sie Kargul zdziwi jak zobaczy tabliczke -pewnie biedaczek chwile poduma co tam naskrobane Edytowane 30 Maja 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.05.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Edytko - daj głos !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Edytka - gdzieżeś ? Edytko - daj głos !!! Cholerka faktycznie mnie juz tutaj jakis czas nie bylo ..... sorrki Kochana ..... musze foty w Dzienniku powklejac oczywiscie caly czas cos sie dzieje na budowie .... a ja pracuje za trzech . Pozdrawiam Kinia i dzieki za pamiec ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2012 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Edytko a wiesz ze moj braciak ten dol ktory w zeszlym roku wykopal pod basen juz zasypal? Tak to jest jak sie cos robi w impulsie chwili wiec dobrze ze Ty masz wszystko dokladnie przemyslane ps Ale sie Kargul zdziwi jak zobaczy tabliczke -pewnie biedaczek chwile poduma co tam naskrobane Kaka nie wiem czy dokladnie mam przemyslane , ale musze przyznac ( nieskromnie ) ze zorganizowana jestem ..... wczoraj np. przed 22 godzina siedzac przed kompem i sterta papierow stwierdzilam , ze cos do porannej kawy by sie przydalo i............ zabralam sie za pieczenie placka o wdziecznej nazwie " CINNAMON CRUMB CAKE " .... 10 min. przygotowan 45 min. w piecu .......... a jaki zapach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.05.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Cholerka faktycznie mnie juz tutaj jakis czas nie bylo ..... sorrki Kochana ..... musze foty w Dzienniku powklejac oczywiscie caly czas cos sie dzieje na budowie .... a ja pracuje za trzech . Pozdrawiam Kinia i dzieki za pamiec ...... Dobrze , że jesteś. Lece do dziennika Edit : wow Ale sie dzieje Gratuluje postepów !!! Edi - kedy Ty bedziesz w T ?? Trzeba by było sie spotkac.... Edytowane 31 Maja 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Edytka, ja też dawno do Ciebie nie zaglądałąm, a tu tyyyyle nowości:hug:Kochana, pięknie jest:yes: Bardzo ładne płyteczki w pralni , świetnie gładzie wyglądają... Już widać DOM:DNie było mnie wcześniej, ale też bym głosowała za zmniejszeniem półeczki:yes: Bardzo dobra decyzja:yes:A jak sprawa kargulowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Edytko i ja wiernie kibicuję i regularnie zaglądam Cóż można rzec? PIĘKNIE jest!!!!!! Wszystko takie przemyślane, dopracowane! jednym słowem IDEALNE!!!! ŚCISKAMY SERDECZNIE!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.06.2012 03:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dobrze , że jesteś. Lece do dziennika Edit : wow Ale sie dzieje Gratuluje postepów !!! Edi - kedy Ty bedziesz w T ?? Trzeba by było sie spotkac.... Kinia Jakby to powiedziec ... planuje przyjazd na wiosne w 20.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.06.2012 03:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Edytka, ja też dawno do Ciebie nie zaglądałąm, a tu tyyyyle nowości:hug: Kochana, pięknie jest:yes: Bardzo ładne płyteczki w pralni , świetnie gładzie wyglądają... Już widać DOM:D Nie było mnie wcześniej, ale też bym głosowała za zmniejszeniem półeczki:yes: Bardzo dobra decyzja:yes: A jak sprawa kargulowa? Hejka Siostra Uklada ten Zenus plytki i uklada i uklada .... a ja ciagle wymyslam nowe pomieszczenia do ULOZENIA ... Tak sie zadomowil w Stylku , ze nawet kupil juz bardziej superancka maszyne do plytek i tnie wszystko jak popadnie . Co do Kargula .... maci dziad .... juz nawet nie wie co robic zeby przekonac sad do swoich klamstw i ostatnio paszkwila wymalowal na mnie opisujac jakies wyssane z palca sytuacje ... na koncu donosu nie omieszkal dodac zdanie ... " a zeby Wysoki Sad obciazyl kosztami Pania Edyte ..... " . Yuczka to czlowiek oszolom co bede pisala .... wkrotce to chyba stanie na glowie i zacznie uszami klaskac w sadzie ... Postanowilam i ja odpowiedziec na to bzdurne pismo i wlasnie wyslalam do Sadu swoja odpowiedz na kargulowe wypociny .... kolejna rozprawa 21 czerwca .... Gosc po prostu jest tak glodny cudzej kasy , ze w oczach to juz jak moj Braciak powiedzial swieca sie Jemu $$$$$$$$$$$$$$$$$ ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.06.2012 03:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Edytko i ja wiernie kibicuję i regularnie zaglądam Cóż można rzec? PIĘKNIE jest!!!!!! Wszystko takie przemyślane, dopracowane! jednym słowem IDEALNE!!!! ŚCISKAMY SERDECZNIE!!!!!!!!!!!! Martunia Fajnie , ze jestes ...... wiem , ze to moje budowanie to ciaaaaaaaaaaaaaaagnie sie i ciaaaaaaaaaaaagnie , ale dla mnie to jest najwieksza frajda i wieksza motywacja do pracy ..... .... tylko troche malo czasu mam na sen . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.06.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Edzia: wpadłem tak na chwilkę looknąć na postępy Jest czadowo - Zenuś to prawdziwy fachura, nie ma to tamto Co do pomysłów na przyszłość - rozważ postawienie od strony kargulowej muru wysokiego na 4m, z zamontowanymi na górze zasiekami pod prądem (high voltage, of course, tak min. 15kV) . W dodatku w środek wmuruj grubą blachę ołowianą, żeby Roentgena nie mógł zapuścić Macham łapką i spadam do kopalni dalej fedrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.06.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Edzia, pięknie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.06.2012 02:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Edzia: wpadłem tak na chwilkę looknąć na postępy Jest czadowo - Zenuś to prawdziwy fachura, nie ma to tamto Co do pomysłów na przyszłość - rozważ postawienie od strony kargulowej muru wysokiego na 4m, z zamontowanymi na górze zasiekami pod prądem (high voltage, of course, tak min. 15kV) . W dodatku w środek wmuruj grubą blachę ołowianą, żeby Roentgena nie mógł zapuścić Macham łapką i spadam do kopalni dalej fedrować Marti no ja mysle , ze Zenus to prawdziwy fachman jest ..... sama wybieralam ....... , a po prawdzie to Pan Plyteczka jest odkryciem mojego Brata .. ma Chlopak nosa do ludzi , a ja wykorzystuje to BESZCZELNIE i od jakiegos czasu traktuje Go jak detektor do wykrywania tych dobrych wykonawcow . Jesli chodzi o kargula to jaki tam z niego sasiad ( pewnie chcialby ) on mieszka jakies 150 metrow od mojego domku i tylko wycieczki robi sobie pod moje ogrodzenie zeby sprawdzic co tez tam nowego sie dzieje . Pisz mi tutaj zaraz co w tej kopalni wykopales mam nadzieje , ze sporych rozmiarow brylke zlota .... odmachuje swoja lapka i milego dzionka zycze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.06.2012 02:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Edzia, pięknie Pozdrówka Moosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Edzia: no chciałbym, ale ja nie w takiej kopalni robię Co najwyżej miedź mogę wytargać, a i to w postaci już przetworzonej ;D No, może jakbym przerobił parę ton scalaków, to by się uzbierało trochę złota na dajmy na to obrączkę, czy kolczyki dla Żąsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 03:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Marti to w jakiej kopalni fedrujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.06.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A takiej małej, prywatnej, w stolycy Reklamować nie będę, bo i nie ma po co, a i kasy za to mi nikt nie płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts