87anam87 05.06.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 heh u mnie za 20 min pierwsza ale odkąd zmieniłam zmianę nie mogę spać w nocy właśnie kończy mi się dłuuuugi weekend, no wiesz królowej jubileusz więc wolne ale jutro do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.06.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 gdzie te zdjęcia? Edytko kiedy wracasz do kraju? domek już prawie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.06.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Edytko to pierwsze zdjęcie to gdzie to jest?czyli na gotowo to będą takie kształty tak? może być ciekawie na dalszych zdjęciach słabo widzę ale będę śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Nie ma to jak byc Krolowa ..... A zdjecia Aniu dzisiaj " tylko " takie bo to poczatek prac wiec najpierw musza Panowie rozplanowac wzory , a to nie jest takie proste .... ( sciana za schodami ma prawie 35m2 ) .... i inwestorka wymysla tez swoja takie . Jeszcze posiedze troszke zagramnica ...... fajnie tak byc dyrygentem na odleglosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Aniu pierwsze fotki to jest jadalnia ( parter ) + wyzej nad antresola ( poddasze ) .... tak sie ciaaaaaaagnie sciana na wysokosc ponad 6 metrow. Kolor bedzie szary ..... mysle , ze efekt koncowy zaskoczy nawet mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.06.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 no tak na odległość fajnie dyrygować ale trzeba taż mieć dobrą wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.06.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Aniu pierwsze fotki to jest jadalnia ( parter ) + wyzej nad antresola ( poddasze ) .... tak sie ciaaaaaaagnie sciana na wysokosc ponad 6 metrow. Kolor bedzie szary ..... mysle , ze efekt koncowy zaskoczy nawet mnie . tak tak już teraz widzę że tam nie ma podłogi no to trochę pracy ich czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Z wyobraznia u mnie ok. tak mysle .... a dopiero jak wroce bedzie zaskoczenie .... WOW co ja narobilam ..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.06.2012 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 no co ty będzie wow zawsze o tym marzyłam powiem Ci że my się zastanawiamy czy płytki kłaść jak będziemy tu czy wrócić do Polski na stałe i wtedy zrobić tą typową wykończeniówkę, a pomieszkać przez 2 lub 3 miesiące gdzieś....np u teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Aniu wedlug mnie to lepiej wykanczac jak jeszcze jestescie na saksach ..... wiesz z wydatkami to tak jest , ze i tak nie zaplanujesz wszystkiego , a tak to macie jeszcze mozliwosc dorobic ...... i kupic to co sie Wam podoba . Ja lubie dobre rzeczy , a wiesz jak jest one kosztuja wiecej ...... teraz jeszcze moge sobie pozwolic na kaprysy , a jak wroce to kto wie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.06.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Edytko-ale sie u Ciebie dzieje!!!!Ja wczesniej nie widzialam i chcialam powiedziec ,ze masz PRZEPIEKNE drzwi wejsciowe!!!Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.06.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Umywalka rzeczywiście lepiej ta wygląda:yes:A betony zapowiadają się bosko!!!!Buziak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Edytko-ale sie u Ciebie dzieje!!!!Ja wczesniej nie widzialam i chcialam powiedziec ,ze masz PRZEPIEKNE drzwi wejsciowe!!! Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Umywalka rzeczywiście lepiej ta wygląda:yes: A betony zapowiadają się bosko!!!! Buziak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.06.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Aniu wedlug mnie to lepiej wykanczac jak jeszcze jestescie na saksach ..... wiesz z wydatkami to tak jest , ze i tak nie zaplanujesz wszystkiego , a tak to macie jeszcze mozliwosc dorobic ...... i kupic to co sie Wam podoba . Ja lubie dobre rzeczy , a wiesz jak jest one kosztuja wiecej ...... teraz jeszcze moge sobie pozwolic na kaprysy , a jak wroce to kto wie ...... właśnie to jest główny argument nigdy nie zaplanujesz ile kasy wydasz, zawsze jest potrzebne więcej, niestety ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Aniu , ale za to zrobisz sobie moze tak jak chcesz ..... i za ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.06.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 no tak wytrzymałam 6 lat to i wytrzymam kolejny rok czy półtora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) no wlasnie ..... zmykam bo pozno i dopracy czas zeby na te LUKSUSY zarobic milego dnia pa pa Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.06.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Edi - widziałam przygotówkę pod betony. Zapowiada się fajowo Wpadnę dziś wieczorkiem to moze juz cos nowego wkleisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 No no zaszalalas jak Ola z betonami-baaaaaaaardzo mi sie podoba Edytko a jak jest z ich "czyszczeniem"? Pisalas ze maja byc tez na kominku-nie bedzie sie to wycieralo gdybys chciala przemyc sciane kominkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts