Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak zwykle jestem pod wrażeniem! Estetyczne doznania to jedno, a podziw dla organizacji to drugie! Gdzie tacy Bracia się sieją!!!

Edytko, czy Ty coś równocześnie nie zamierzasz z ogrodem robić? Żeby rosło razem z domem?

Edi - no wspaniale wyszły te betony.... Ja nie widze różnicy w kolorze miedzy prostokątami a trapezami :( ale to pewnie ustawienia monitora . Kwiatek, tfu, tfu żeby nie użec ....;) Kratki ładne, zwłaszcza ta drewnopodobna :yes:

Ps. dzwoniła do mnie wczoraj pani z obsługi sklepu internetowego (wariatka jesteś), że nie ma adresu do mnie :)

Tak u mnie betony sa nakladane na plyty g-k .... wszystko leciutkie jak piorko :) .... obawialam sie tych ciezarow , jedynie pozwolilam sobie na ciezar w postaci cegly klinkierowej na kominach . Co do ceny to dopiero bede w niedziele rozliczala sie z Panem Rafalem jak zakonczy prace ... jak to moj Brat powiedzial to sa ARTYSCI , a nie tylko wykonawcy wiec prosze Pania :) z takimi osobami inaczej sie rozmawia , Pan Rafal jest absolwentem warszawskiej ASP ( wydzial malarstwa ) ..... to jest sztuka , a ta ponoc nie ma ceny ;).

Moja Droga - no cudne te Twoje betony!! Szacun dla Panów Artystów!!

A co do ciężaru - ja pierwotnie miałam mieć montowane płyty betonowe - to dopiero ciężar!!!! i cena przy okazji... Zmieniliśmy opcję właśnie na nakładany beton. Chyba pora odnowić kontakty z panami z Krakowa...

Taaa... Nic dodać, nic ująć :) Się odzywam, bo coś ostatnio wyszły oskarżenia, że coś tam zaniedbuję i w ogóle... Nic nie zaniedbuję, jestem na bieżąco :p

Ogród, jak słusznie zauważyła dorkaS, czas by zacząć ruszać, bo później tak dziwnie wprowadzać się do cudnego domu, wokół którego same lebiody i osty ;)

BAAAARDZO, bardzo te betony:yes: Piękne!!! Ja się jednak wyłamię i powiem, że wieeeelkie prostokąty bardziej mi się podobają, niż trapezy;)

Ciekawe co za niespodiankę jeszcze wymyśliłaś?

Buziaki:hug:

Mnie chyba tez ;)

Jak zwykle jestem pod wrażeniem! Estetyczne doznania to jedno, a podziw dla organizacji to drugie! Gdzie tacy Bracia się sieją!!!

Edytko, czy Ty coś równocześnie nie zamierzasz z ogrodem robić? Żeby rosło razem z domem?

Dorcia :hug:

Brata sama " wymyslilam " i jest ..... powiedzialam Mamie , albo prezent na Mikolaja , albo chce braciszka ... i dostalam to co wyszlo taniej :wave:. Troche spozniony bo w lutym , ale co tam .....

A ogrod no coz u mnie bedzie tylko trawka i moze jakies krzaczki , ale najpierw musze ogrodzenie zrobic i wyrownac teren . W tej chwili z ogrodzeniem musialam sie wstrzymac bo sprawe w sadzie mam z sasiadem o rzekome zniszczenia ( tzn. ze to niby ja jemu cos zniszczylam )

Edi - no wspaniale wyszły te betony.... Ja nie widze różnicy w kolorze miedzy prostokątami a trapezami :( ale to pewnie ustawienia monitora . Kwiatek, tfu, tfu żeby nie użec ....;) Kratki ładne, zwłaszcza ta drewnopodobna :yes:

Ps. dzwoniła do mnie wczoraj pani z obsługi sklepu internetowego (wariatka jesteś), że nie ma adresu do mnie :)

Kinia roznica ponoc jest ( Braciak mi mowil i wierze na slowo ) , a kratka jaka drewnopodobna :mad:.... to DREWNO jest orzech amerykanski co Ty mi tutaj kurka .... tyle ile za nie zabulilam to lepiej zeby to byl orzech ;).

P.S.

Nie wiem co oni z tymi zamowieniami robia ..... adres byl oczywista sprawa :bash:....napisz tylko co dostarczyli please bo jak adres zagubili to i moze pomylili zamowienie :cool::offtopic:

Moja Droga - no cudne te Twoje betony!! Szacun dla Panów Artystów!!

A co do ciężaru - ja pierwotnie miałam mieć montowane płyty betonowe - to dopiero ciężar!!!! i cena przy okazji... Zmieniliśmy opcję właśnie na nakładany beton. Chyba pora odnowić kontakty z panami z Krakowa...

No wlasnie dlatego nie chcialam plyt betonowych ze wzgledy na ciezar i sa betony w innej formie .... czy cudne nie wiem kurde spodziewalam sie chyba lepszego efektu , ale to moze wina ilosci i wielkosci ... inaczej wygladaja one pewnie na mniejszych powierzchniach :rolleyes:

Taaa... Nic dodać, nic ująć :) Się odzywam, bo coś ostatnio wyszły oskarżenia, że coś tam zaniedbuję i w ogóle... Nic nie zaniedbuję, jestem na bieżąco :p

Ogród, jak słusznie zauważyła dorkaS, czas by zacząć ruszać, bo później tak dziwnie wprowadzać się do cudnego domu, wokół którego same lebiody i osty ;)

Ty mi tutaj sie lepiej odzywaj :) ..... i nie wiem czy tak na biezaco jestes ..... a wiesz , ze wylicytowalam Misia od Twojej prywatnej zonki Oz ?!?! ktora pakuje paczuszke teraz i wysyla go do mnie ....... bedzie sobie stal , albo wisial w Stylku:wiggle:.

Co do ogrodu to tak jak juz Dorci pisalam P O Z N I E J bedzie ..... a ja i tak planowalam wieksze drzewka wsadzic od razu bo nie chce mi sie czekac zanim urosna :p.

no to widzę efekty :) w łazience też już bardzo ładnie :) co do ogrody to wydaje mi się że mają racje żeby zacząć coś działać, ja osobiście chcę oprzątnąć ten syf co mam na działce teraz jak będziemy w Polsce, a na wiosnę wsadzić drzewka :)

hm....jak to możliwe że Ty byłaś na zakupach??? w polsce jestes? czy wysyłasz towar do polski?? hm....interesujące ;)

Edi - no to palnęłam , nie ma co :oops: Ale wiesz dlaczego? Nie sądziłam, że kratka podłogowa może byc drewniana - byłam pewna że jak ktos depnie to drewno popęka bo przeciez "pustka" pod nim..... Myślałam, że to musi byc metal malowany proszkowo albo oklejany....:eek:

A co do przesyłki to :hug: :hug: :hug: