aksamitka 09.06.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 czy moge prosić o info nt drzwi do gospodarczego i garazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.06.2012 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 hej jak tam Twoje betonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2012 01:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 czy moge prosić o info nt drzwi do gospodarczego i garazu? Aksamitko drzwi zamawialam od tego producenta .... http://www.parmax.pl/drzwi-zewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2012 01:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 hej jak tam Twoje betonki? Ciagle w fazie " produkcji " ...... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.06.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 BAAAARDZO, bardzo te betony:yes: Piękne!!! Ja się jednak wyłamię i powiem, że wieeeelkie prostokąty bardziej mi się podobają, niż trapezy;)Ciekawe co za niespodiankę jeszcze wymyśliłaś?Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Jak zwykle jestem pod wrażeniem! Estetyczne doznania to jedno, a podziw dla organizacji to drugie! Gdzie tacy Bracia się sieją!!!Edytko, czy Ty coś równocześnie nie zamierzasz z ogrodem robić? Żeby rosło razem z domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.06.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Edi - no wspaniale wyszły te betony.... Ja nie widze różnicy w kolorze miedzy prostokątami a trapezami ale to pewnie ustawienia monitora . Kwiatek, tfu, tfu żeby nie użec .... Kratki ładne, zwłaszcza ta drewnopodobna Ps. dzwoniła do mnie wczoraj pani z obsługi sklepu internetowego (wariatka jesteś), że nie ma adresu do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 12.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tak u mnie betony sa nakladane na plyty g-k .... wszystko leciutkie jak piorko .... obawialam sie tych ciezarow , jedynie pozwolilam sobie na ciezar w postaci cegly klinkierowej na kominach . Co do ceny to dopiero bede w niedziele rozliczala sie z Panem Rafalem jak zakonczy prace ... jak to moj Brat powiedzial to sa ARTYSCI , a nie tylko wykonawcy wiec prosze Pania z takimi osobami inaczej sie rozmawia , Pan Rafal jest absolwentem warszawskiej ASP ( wydzial malarstwa ) ..... to jest sztuka , a ta ponoc nie ma ceny . Moja Droga - no cudne te Twoje betony!! Szacun dla Panów Artystów!! A co do ciężaru - ja pierwotnie miałam mieć montowane płyty betonowe - to dopiero ciężar!!!! i cena przy okazji... Zmieniliśmy opcję właśnie na nakładany beton. Chyba pora odnowić kontakty z panami z Krakowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 12.06.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Taaa... Nic dodać, nic ująć Się odzywam, bo coś ostatnio wyszły oskarżenia, że coś tam zaniedbuję i w ogóle... Nic nie zaniedbuję, jestem na bieżąco Ogród, jak słusznie zauważyła dorkaS, czas by zacząć ruszać, bo później tak dziwnie wprowadzać się do cudnego domu, wokół którego same lebiody i osty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 BAAAARDZO, bardzo te betony:yes: Piękne!!! Ja się jednak wyłamię i powiem, że wieeeelkie prostokąty bardziej mi się podobają, niż trapezy;) Ciekawe co za niespodiankę jeszcze wymyśliłaś? Buziaki:hug: Mnie chyba tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Jak zwykle jestem pod wrażeniem! Estetyczne doznania to jedno, a podziw dla organizacji to drugie! Gdzie tacy Bracia się sieją!!! Edytko, czy Ty coś równocześnie nie zamierzasz z ogrodem robić? Żeby rosło razem z domem? Dorcia Brata sama " wymyslilam " i jest ..... powiedzialam Mamie , albo prezent na Mikolaja , albo chce braciszka ... i dostalam to co wyszlo taniej . Troche spozniony bo w lutym , ale co tam ..... A ogrod no coz u mnie bedzie tylko trawka i moze jakies krzaczki , ale najpierw musze ogrodzenie zrobic i wyrownac teren . W tej chwili z ogrodzeniem musialam sie wstrzymac bo sprawe w sadzie mam z sasiadem o rzekome zniszczenia ( tzn. ze to niby ja jemu cos zniszczylam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Edi - no wspaniale wyszły te betony.... Ja nie widze różnicy w kolorze miedzy prostokątami a trapezami ale to pewnie ustawienia monitora . Kwiatek, tfu, tfu żeby nie użec .... Kratki ładne, zwłaszcza ta drewnopodobna Ps. dzwoniła do mnie wczoraj pani z obsługi sklepu internetowego (wariatka jesteś), że nie ma adresu do mnie Kinia roznica ponoc jest ( Braciak mi mowil i wierze na slowo ) , a kratka jaka drewnopodobna .... to DREWNO jest orzech amerykanski co Ty mi tutaj kurka .... tyle ile za nie zabulilam to lepiej zeby to byl orzech . P.S. Nie wiem co oni z tymi zamowieniami robia ..... adres byl oczywista sprawa ....napisz tylko co dostarczyli please bo jak adres zagubili to i moze pomylili zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Moja Droga - no cudne te Twoje betony!! Szacun dla Panów Artystów!! A co do ciężaru - ja pierwotnie miałam mieć montowane płyty betonowe - to dopiero ciężar!!!! i cena przy okazji... Zmieniliśmy opcję właśnie na nakładany beton. Chyba pora odnowić kontakty z panami z Krakowa... No wlasnie dlatego nie chcialam plyt betonowych ze wzgledy na ciezar i sa betony w innej formie .... czy cudne nie wiem kurde spodziewalam sie chyba lepszego efektu , ale to moze wina ilosci i wielkosci ... inaczej wygladaja one pewnie na mniejszych powierzchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Taaa... Nic dodać, nic ująć Się odzywam, bo coś ostatnio wyszły oskarżenia, że coś tam zaniedbuję i w ogóle... Nic nie zaniedbuję, jestem na bieżąco Ogród, jak słusznie zauważyła dorkaS, czas by zacząć ruszać, bo później tak dziwnie wprowadzać się do cudnego domu, wokół którego same lebiody i osty Ty mi tutaj sie lepiej odzywaj ..... i nie wiem czy tak na biezaco jestes ..... a wiesz , ze wylicytowalam Misia od Twojej prywatnej zonki Oz ?!?! ktora pakuje paczuszke teraz i wysyla go do mnie ....... bedzie sobie stal , albo wisial w Stylku:wiggle:. Co do ogrodu to tak jak juz Dorci pisalam P O Z N I E J bedzie ..... a ja i tak planowalam wieksze drzewka wsadzic od razu bo nie chce mi sie czekac zanim urosna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 12.06.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No wiem, że brałaś udział zacięcie w tej licytacji Nie wiem, jak to się skończyło, bo tego akurat nie monitorowałem :> Ufam mej prywatnej małżowince bezgranicznie i na pewno misio trafi we właściwe ręce Zwłaszcza, że cel szczytny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Misio od poczatku byl moim faworytem !!!!!!! sliczny jest nie dalam go sobie odebrac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.06.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 no to widzę efekty w łazience też już bardzo ładnie co do ogrody to wydaje mi się że mają racje żeby zacząć coś działać, ja osobiście chcę oprzątnąć ten syf co mam na działce teraz jak będziemy w Polsce, a na wiosnę wsadzić drzewka hm....jak to możliwe że Ty byłaś na zakupach??? w polsce jestes? czy wysyłasz towar do polski?? hm....interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Aniu zakupy w USA zrobilam i wysylam paczucha do Polski ..... Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 12.06.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Edyta piekny storczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.06.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Edi - no to palnęłam , nie ma co Ale wiesz dlaczego? Nie sądziłam, że kratka podłogowa może byc drewniana - byłam pewna że jak ktos depnie to drewno popęka bo przeciez "pustka" pod nim..... Myślałam, że to musi byc metal malowany proszkowo albo oklejany.... A co do przesyłki to :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts