aksamitka 22.06.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dzieki .... chyba pomoglo to trzymanie bo widze swiatelko w tunelu ........ oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.06.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Edyta!!!Musze przestac do Ciebie zagladac!!!Bo mnie druga budowa kusi!!!!Te betony sa...CUDNIASTE!!!Najladniejsze betony jakie widzialam!!!-Te z ukosnymi przedzialkami!!!TAKIE LLEKKIE!!!!CUDO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.06.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Edyta,ale piękne te drzwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czy możesz napisać, gdzie zamawiałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.06.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Edyta, ale piękne te drzwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy możesz napisać, gdzie zamawiałaś??? http://www.parmax.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.06.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Edyta jaki jest koszt drzwi wewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.06.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kinga,dzięki za info - są boskie!!!Też byłabym wdzięczna za wzmiankę o cenie, porównuję oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.06.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Zaraz mnie edi pogoni albo zatrudni jako swoją sekretarę Powiem tyle ile ja wiem. Trochę się orientuję bo drzwi wejściowe mam z tej firmy. Wtedy pytalismy też o koszt wew i z tego co pamiętam ale nie dam sobie głowy uciąć - to skrzydło (z przeszkleniem bo takie chcielismy) + ościeżnica + opaski wychodziło ok 2tys zł co absolutnie nie znaczy ze Edyta tyle zpłaciła.... pewnie i tak Wam wysle na priva Ale pisze cobyscie nogami nie przerabiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2012 02:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 dobrze łobuzom zasmarkanym, niech płacą teraz skrzywdzeni wielce Teraz niewiniatka udaja ...... bzdury takie w sadzie plota , ze po prostu mnie jest wstyd tych glupot sluchac ..... a co ta biedna sedzina sobie mysli to nie wiem Ona pewnie juz przyzwyczajona do roznych spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2012 02:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Edyta!!!Musze przestac do Ciebie zagladac!!!Bo mnie druga budowa kusi!!!!Te betony sa...CUDNIASTE!!!Najladniejsze betony jakie widzialam!!!-Te z ukosnymi przedzialkami!!!TAKIE LLEKKIE!!!!CUDO!!!! EEEEEEEEE no co Ty .... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-067969.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-067969.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-067969.gif dzieki za mile slowa ..... tylko nie przestawaj zagladac bo wypowiedzi takie jak Twoja tylko mobilizuja mnie do WYMYSLANEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2012 02:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Edyta, ale piękne te drzwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy możesz napisać, gdzie zamawiałaś??? Zgadza sie zamawialam w PARMAX www.parmax.pl Edyta jaki jest koszt drzwi wewnętrznych? 2500 sztuka Kinga, dzięki za info - są boskie!!! Też byłabym wdzięczna za wzmiankę o cenie, porównuję oferty Dalam tyle za drzwi bo powymyslalam sobie rozne dodatki typu gdrzybki , zamki anty ..... itp. A na poddaszu bedzie jedn sztuka w kolorze ECRU !!!!! Zaraz mnie edi pogoni albo zatrudni jako swoją sekretarę Powiem tyle ile ja wiem. Trochę się orientuję bo drzwi wejściowe mam z tej firmy. Wtedy pytalismy też o koszt wew i z tego co pamiętam ale nie dam sobie głowy uciąć - to skrzydło (z przeszkleniem bo takie chcielismy) + ościeżnica + opaski wychodziło ok 2tys zł co absolutnie nie znaczy ze Edyta tyle zpłaciła.... pewnie i tak Wam wysle na priva Ale pisze cobyscie nogami nie przerabiały Dzieki za zastepstwo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.06.2012 03:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-483201.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.06.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Edytko hmm co do drzwi to ja miałam "najfajniesza "przygodę czekałam na nie 2 miesiące, ponieważ jedne im podobno ukradli z samochodu ( ich pracownik poszedł pić i zostawił auto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.06.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Z drzwiami tak zawsze - jak nie nakombinujesz, to nie budujesz Najważniejsze, że się udało je wpasować. Swoją szosą, to nie wiem, jak ten pan Płytka ciął te płytki, że tak równo mu wyszło... Chłop albo ma maszynę ze stojakiem i wysięgnikiem, albo ręka mu nie zadrży... Pozazdrościć, nie ma to tamto Co do montażu odpłatnego, to ja już raz widziałem, jak "fachowcy" od sprzedawcy montowali drzwi u mojej matuli... Porażka. Założyli chyba tylko 2 rozpórki i jak poszła piana, to na drugi dzień trzeba było wszystko wyrywać, bo ramy poszły do środka tak, że zachodziła obawa, że pękną :/ Never more "fachowców"! U siebie w domu sam drzwi zakładałem (z resztą wykończeniówkę w 100% sami z małżowinką ogarnęliśmy - ostatni fachowcy to byli posadzkarze jeśli nie liczyć "ekipy" od montażu mebli w kuchni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.06.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Edi - przypomniały mi się moje przeboje z drzwiami (zewnetrznym) A to ta sama firma i ci sami pewnie fachofffcy Dobrze, że masz tego brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.06.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Edytko piękne drzwi... aż miło popatrzeć Ściskamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2012 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Edytko hmm co do drzwi to ja miałam "najfajniesza "przygodę czekałam na nie 2 miesiące, ponieważ jedne im podobno ukradli z samochodu ( ich pracownik poszedł pić i zostawił auto) Ilonko ja swoje zamowilam 16 marca , a dzieki Bogu dopiero teraz dotarly ....... i to jeszcze po kilkunastu telefonach z mojej strony ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2012 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Z drzwiami tak zawsze - jak nie nakombinujesz, to nie budujesz Najważniejsze, że się udało je wpasować. Swoją szosą, to nie wiem, jak ten pan Płytka ciął te płytki, że tak równo mu wyszło... Chłop albo ma maszynę ze stojakiem i wysięgnikiem, albo ręka mu nie zadrży... Pozazdrościć, nie ma to tamto Co do montażu odpłatnego, to ja już raz widziałem, jak "fachowcy" od sprzedawcy montowali drzwi u mojej matuli... Porażka. Założyli chyba tylko 2 rozpórki i jak poszła piana, to na drugi dzień trzeba było wszystko wyrywać, bo ramy poszły do środka tak, że zachodziła obawa, że pękną :/ Never more "fachowców"! U siebie w domu sam drzwi zakładałem (z resztą wykończeniówkę w 100% sami z małżowinką ogarnęliśmy - ostatni fachowcy to byli posadzkarze jeśli nie liczyć "ekipy" od montażu mebli w kuchni). Marti Pan Plyteczka to wie , ze ze mna nie ma zartow jesli chodzi o plyteczkowanie ...... ........ maszyne musial sobie nowa sprawic + extra tarcze bo moje plytki strasznie twarde SOM ...... jak robil listwe przy wejsciu do prysznica to mowie " Panie Zenku tam ma byc cala plytka cieta pod katem 45 st. " ...... Podobno nie bardzo sie to dalo zrobic na maszynie tak do konca wiec Pan Zeniu recznie doszlifowywal brzegi .... ale cala plytke mam tak jak chcialam . Co do montazu to pewnie fachofffffcy montowali Twoje oscieznice na piance wysokopreznej .. ...... ja juz dogadalam sprawe i Braciak dokonczy montaz , a ja zaplace o 600 zl. mniej za drzwi ..... jakos wierze wlasnemu Bratu , ze zrobi to jak nalezy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2012 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Edi - przypomniały mi się moje przeboje z drzwiami (zewnetrznym) A to ta sama firma i ci sami pewnie fachofffcy Dobrze, że masz tego brata Kinia mam tyle do opowiadania , ze cholera musze chyba do Ciebie zadzwonic tylko nie chce Tobie przeszkadzac ..... bo sama ogarniasz tez swoje budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2012 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Edytko piękne drzwi... aż miło popatrzeć Ściskamy!!!! Martunia dzieki Twoje tez sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.06.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Edyta,dzięki za info dot. drzwi:hug: Noooooo nieeeeeee - Twoje dechy są naprawdę obłędne! Przecudny kolor - czy to jakiś orzech amerykański?To jest deska warstwowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts