Tom Bor 28.06.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 a to dziad - układać się chce no naprawdę idiota pierwyj sort. no to ma stracha u doopy i dobrze niech ma, wojował to niech płaci Edytko masz rację nie układaj się bo pomysli ze miał rację że cię nękał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.06.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Edytka: z tym odkładaniem na firmę to za bardzo nie przesadzaj aby Wcale nie potrzeba dużo środków, a jedynie klientelę jakąś. Teraz w Polsce można firmę założyć przez enterneta (http://www.firma.gov.pl), praktycznie z domu nie wychodząc Potem tylko ZUS i podatek opłacać i można działać Braciak już praktycznie ma cały potrzebny sprzęt kupiony Jeszcze Pana Płyteczkę zatrudnij jako podwykonawcę i żyjesz jak królowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2012 01:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 no to odkładaj , wracaj i załóż tę firmę. Możesz mmnnie podnajmować do układania paneli 3D Kinia masz to jak w banku .... taki pracownik co tyra wieczorami i weekendami .... przyjmowany jest od reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2012 01:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) a to dziad - układać się chce no naprawdę idiota pierwyj sort. no to ma stracha u doopy i dobrze niech ma, wojował to niech płaci Edytko masz rację nie układaj się bo pomysli ze miał rację że cię nękał Ilonko tylko dlatego kargul chce sie dogadywac poniewaz pewnie boi sie , ze przy okazji moga wyplynac jakies jego sprawki o ktorych w sadzie nie chce wspominac , a nie sadzil ze ja tez bede kopac ...... moja odpowiedz niezmiennie brzmi .....NIE Edytowane 4 Lipca 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2012 01:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Edytka: z tym odkładaniem na firmę to za bardzo nie przesadzaj aby Wcale nie potrzeba dużo środków, a jedynie klientelę jakąś. Teraz w Polsce można firmę założyć przez enterneta (www.firma.gov.pl), praktycznie z domu nie wychodząc Potem tylko ZUS i podatek opłacać i można działać Braciak już praktycznie ma cały potrzebny sprzęt kupiony Jeszcze Pana Płyteczkę zatrudnij jako podwykonawcę i żyjesz jak królowa Marti Ty to potrafisz czlowiekowi nastroj poprawic . jak krolowa mowisz ??? , a myslisz o konkretnej Krolowej ..... Edytowane 4 Lipca 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.06.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 tak trzymaj kochana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 29.06.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edytka: no jaka królowa, to nie wiem, bo nie znam Twojego Króla A jak nie ma, to się zdziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.06.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edytka, ale piękne dechy wybrałaś!!! Orzech amerykański to i moja miłość!!! Cudnie będzie się w stylku prezentował!!!Buziaki na weekend zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.06.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edytko ale postepy u Ciebie coraz piekniej, długo by zachwalać. Ja jestem czesto u Ciebie tylko tak cichaczem ale obiecuje to zmienic! Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 tak trzymaj kochana:yes: http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-113219.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edytka: no jaka królowa, to nie wiem, bo nie znam Twojego Króla A jak nie ma, to się zdziwię Sie dziw Marti sie dziw ...... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/king/smileys-king-821901.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/king/smileys-king-821901.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/king/smileys-king-821901.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edytka, ale piękne dechy wybrałaś!!! Orzech amerykański to i moja miłość!!! Cudnie będzie się w stylku prezentował!!! Buziaki na weekend zostawiam:hug: Siostra ...... moja milosc tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edytko ale postepy u Ciebie coraz piekniej, długo by zachwalać. Ja jestem czesto u Ciebie tylko tak cichaczem ale obiecuje to zmienic! Pozdrawiam:hug: Emilka milego weekendu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-292599.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.06.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 O rany tchu mi brakło... O kurcze słów mi brakło... ... No dobrze, nieco doszłam do siebie, więc mam odrobinę sił by napisać, że ogromnie, ale to OGROMNIE podobają mi się betonowe wariacje na ścianach Twojego domu . Absolutne mistrzostwo Nie wypada chyba, ale z zachwytu wyściskałabym Cię za tyle pięknych zdjęć Zachwyt odebrał mi dobre maniery, więc przepraszam, że witam się dopiero na końcu . Trzymam mocccno kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.06.2012 02:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Julianna16 ..... witaj u mnie ... ciesze sie , ze moje betony przypadly Tobie do gustu ..... dziekuje za pochwal... Jesli chodzi o fotki to mozesz byc spokojna od werbalnej wole wizualna forme przekazu ... zdjecia bardziej przemawiaja do przegladajacego dziennik dlatego wybralam te forme opowiadania o swoim domku http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/busy/smileys-busy-507617.gif Pozdrawiam serdecznie i zapraszam czesciej Edytowane 4 Lipca 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.07.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 No tak... Kariera przede wszystkim... A przyrost naturalny maleje, na emerytury nasze nie będzie miał kto pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.07.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Edytka, piękne postępy u Ciebie!!!Wiesz co, nie zauważyłam w Twoich drzwiach "podcięcia wentylacyjnego" Wiesz, ze powinno być przy rekuperacji? I nie piszę tego tylko z teorii ale i z własnego doświadczenia:yes:U nas gość od rekuperacji stwierdził, ze wystarczy takie jak jest "standardowo" czyli ok. 0,5 cm ale my mimo wszystko zdecydowaliśmy się na podcięcie we wszystkich drzwiach...We wszystkich oprócz drzwi z naszej sypialni do garderoby (bo tu mamy szklane). W garderobie jest anemostat wywiewny, w sypialni nawiew... No i niestety, jak drzwi do garderoby są zamknięte to jak się tam wejdzie po całym dniu brakuje powietrza (nawet jak jeszcze garderoba byla pusta;)) Teraz zazwyczaj drzwi zostawiamy uchylone, ale wiem już, że szczelina wentylacyjna powinna być.Pomyśl o tym:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.07.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Hej, Edytko Śliczności w tym Twoim domu - łazienki, podłogi orzechowe i betony - cudo! Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2012 03:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 No tak... Kariera przede wszystkim... A przyrost naturalny maleje, na emerytury nasze nie będzie miał kto pracować... Sorrki Marti ..... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2012 03:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Edytka, piękne postępy u Ciebie!!! Wiesz co, nie zauważyłam w Twoich drzwiach "podcięcia wentylacyjnego" Wiesz, ze powinno być przy rekuperacji? I nie piszę tego tylko z teorii ale i z własnego doświadczenia:yes: U nas gość od rekuperacji stwierdził, ze wystarczy takie jak jest "standardowo" czyli ok. 0,5 cm ale my mimo wszystko zdecydowaliśmy się na podcięcie we wszystkich drzwiach... We wszystkich oprócz drzwi z naszej sypialni do garderoby (bo tu mamy szklane). W garderobie jest anemostat wywiewny, w sypialni nawiew... No i niestety, jak drzwi do garderoby są zamknięte to jak się tam wejdzie po całym dniu brakuje powietrza (nawet jak jeszcze garderoba byla pusta;)) Teraz zazwyczaj drzwi zostawiamy uchylone, ale wiem już, że szczelina wentylacyjna powinna być. Pomyśl o tym:yes: Yuczka drzwi ktore mam zamontowane to garaz - kotlownia , kotlownia - garaz tutaj jest grawitacja ..... Tylko w lazience myslalam o ich podcieciu ..... wiesz , ze ja zlikwidowalam kilka drzwi ktore przewidywal projekt .... min. w lazience na poddaszu ktora laczy sie z garderoba i sypialnia ... tam zupelnie je " wywalilam " i zrobilam wolne przejscie z pralni przez lazienke , gaderobe do sypialni ..... Generalnie sa tam gdzie musza byc ... nie jestem fanka zamknietych pomieszczen ..... a z uwagi na to , ze u mnie w domku nie bedzie tloku ..... to wiesz moglam sobie pozwolic na otwarte przestrzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts