Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytka: z tym odkładaniem na firmę to za bardzo nie przesadzaj aby ;) Wcale nie potrzeba dużo środków, a jedynie klientelę jakąś. Teraz w Polsce można firmę założyć przez enterneta (http://www.firma.gov.pl), praktycznie z domu nie wychodząc :) Potem tylko ZUS i podatek opłacać i można działać :) Braciak już praktycznie ma cały potrzebny sprzęt kupiony ;) Jeszcze Pana Płyteczkę zatrudnij jako podwykonawcę i żyjesz jak królowa :)

no to odkładaj , wracaj i załóż tę firmę. Możesz mmnnie podnajmować do układania paneli 3D :lol2:

Kinia masz to jak w banku :D .... taki pracownik co tyra wieczorami i weekendami .... przyjmowany jest od reki :p

a to dziad - układać się chce no naprawdę idiota pierwyj sort. no to ma stracha u doopy i dobrze niech ma, wojował to niech płaci Edytko masz rację nie układaj się bo pomysli ze miał rację że cię nękał:yes:

Ilonko tylko dlatego kargul chce sie dogadywac poniewaz pewnie boi sie , ze przy okazji moga wyplynac jakies jego sprawki o ktorych w sadzie nie chce wspominac , a nie sadzil ze ja tez bede kopac ...... moja odpowiedz niezmiennie brzmi .....NIE

Edytowane przez Edyta M

Edytka: z tym odkładaniem na firmę to za bardzo nie przesadzaj aby ;) Wcale nie potrzeba dużo środków, a jedynie klientelę jakąś. Teraz w Polsce można firmę założyć przez enterneta (www.firma.gov.pl), praktycznie z domu nie wychodząc :) Potem tylko ZUS i podatek opłacać i można działać :) Braciak już praktycznie ma cały potrzebny sprzęt kupiony ;) Jeszcze Pana Płyteczkę zatrudnij jako podwykonawcę i żyjesz jak królowa :)

Marti Ty to potrafisz czlowiekowi nastroj poprawic . jak krolowa mowisz ??? , a myslisz o konkretnej Krolowej .....

Edytowane przez Edyta M

Edytka, ale piękne dechy wybrałaś!!! Orzech amerykański to i moja miłość!!! Cudnie będzie się w stylku prezentował!!!

Buziaki na weekend zostawiam:hug:

Siostra ...... moja milosc tez :hug:

:D

Edytko ale postepy u Ciebie coraz piekniej, długo by zachwalać. Ja jestem czesto u Ciebie tylko tak cichaczem ale obiecuje to zmienic!

Pozdrawiam:hug::hug:

Emilka milego weekendu

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-292599.gif

O rany tchu mi brakło...

O kurcze słów mi brakło...

...

No dobrze, nieco doszłam do siebie, więc mam odrobinę sił by napisać, że ogromnie, ale to OGROMNIE podobają mi się betonowe wariacje na ścianach Twojego domu :). Absolutne mistrzostwo :D

Nie wypada chyba, ale z zachwytu wyściskałabym Cię za tyle pięknych zdjęć :yes: :hug:

Zachwyt odebrał mi dobre maniery, więc przepraszam, że witam się dopiero na końcu :D.

Trzymam mocccno kciuki za dalsze postępy :D

Julianna16 ..... witaj u mnie ... ciesze sie , ze moje betony przypadly Tobie do gustu ..... dziekuje za pochwal... Jesli chodzi o fotki to mozesz byc spokojna od werbalnej wole wizualna forme przekazu ... zdjecia bardziej przemawiaja do przegladajacego dziennik dlatego wybralam te forme opowiadania o swoim domku http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/busy/smileys-busy-507617.gif

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam czesciej

Edytowane przez Edyta M

Edytka, piękne postępy u Ciebie!!!

Wiesz co, nie zauważyłam w Twoich drzwiach "podcięcia wentylacyjnego" Wiesz, ze powinno być przy rekuperacji? I nie piszę tego tylko z teorii ale i z własnego doświadczenia:yes:

U nas gość od rekuperacji stwierdził, ze wystarczy takie jak jest "standardowo" czyli ok. 0,5 cm ale my mimo wszystko zdecydowaliśmy się na podcięcie we wszystkich drzwiach...

We wszystkich oprócz drzwi z naszej sypialni do garderoby (bo tu mamy szklane). W garderobie jest anemostat wywiewny, w sypialni nawiew... No i niestety, jak drzwi do garderoby są zamknięte to jak się tam wejdzie po całym dniu brakuje powietrza (nawet jak jeszcze garderoba byla pusta;)) Teraz zazwyczaj drzwi zostawiamy uchylone, ale wiem już, że szczelina wentylacyjna powinna być.

Pomyśl o tym:yes:

Edytka, piękne postępy u Ciebie!!!

Wiesz co, nie zauważyłam w Twoich drzwiach "podcięcia wentylacyjnego" Wiesz, ze powinno być przy rekuperacji? I nie piszę tego tylko z teorii ale i z własnego doświadczenia:yes:

U nas gość od rekuperacji stwierdził, ze wystarczy takie jak jest "standardowo" czyli ok. 0,5 cm ale my mimo wszystko zdecydowaliśmy się na podcięcie we wszystkich drzwiach...

We wszystkich oprócz drzwi z naszej sypialni do garderoby (bo tu mamy szklane). W garderobie jest anemostat wywiewny, w sypialni nawiew... No i niestety, jak drzwi do garderoby są zamknięte to jak się tam wejdzie po całym dniu brakuje powietrza (nawet jak jeszcze garderoba byla pusta;)) Teraz zazwyczaj drzwi zostawiamy uchylone, ale wiem już, że szczelina wentylacyjna powinna być.

Pomyśl o tym:yes:

Yuczka drzwi ktore mam zamontowane to garaz - kotlownia , kotlownia - garaz tutaj jest grawitacja ..... Tylko w lazience myslalam o ich podcieciu ..... wiesz , ze ja zlikwidowalam kilka drzwi ktore przewidywal projekt .... min. w lazience na poddaszu ktora laczy sie z garderoba i sypialnia ... tam zupelnie je " wywalilam " i zrobilam wolne przejscie z pralni przez lazienke , gaderobe do sypialni ..... Generalnie sa tam gdzie musza byc ... nie jestem fanka zamknietych pomieszczen ..... a z uwagi na to , ze u mnie w domku nie bedzie tloku ;)..... to wiesz moglam sobie pozwolic na otwarte przestrzenie .