Edyta M 21.07.2012 02:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Cześć Edytko:hug: Co do czarnej fugi to próbowałaś może epoksydową? My położyliśmy przy czarnych płytkach na górze u dziewczyn w łazience właśnie czarną epoksydową i według mnie jest czarna:yes: A Pan Płyteczka niefajnie się zachowuje, oj niefajnie:no: Yuczka no nie probowalam nie przyszlo mi do glowy , zeby epoksydowa wyprobowac .... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sad/smileys-sad-438858.gif .... jakos to przezyje , moze uda nam sie z czarnej zrobic CZARNA .... potrzeba matka wynalazkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2012 02:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Edytko szkoda że pan płyteczka tak nie ładnie się zachował, bo pracę wykonywał chyba dobrze z tego co widać na zdjęciach. Musisz braciszka na kurs wysłać i niech on konczy wtedy będziesz miała spokoj że wszystko jest tak jak trzeba:yes: Co do kargula to bądz nieustępna bo tak jak piszesz jeśli odpuścisz mu teraz to za dwa dni bedziesz miala kolejne sprawy:sick: Emilcia .... nie jestes tak daleka od prawdy ..... prowadze juz wstepne rozmowy z Braciakiem ( to jest moj idealny Wykonawca ) nie grymasi place ile uwazam .... nie chce podwyzek ( pewnie boi sie , ze wyleci z roboty http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cool/smileys-cool-334612.gif ) , inteligentna bestia ... uczy sie na bledach innych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2012 02:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Edytko a co pan płyteczka faktycznie nieładnie się zachował Deseczki są piękne!!!! Jak do ciebie pojadę to na właśnie takich deseczkach spać będę Ściskam! Mysle , ze podlapal inna fuche ... wiesz teraz sezon na fliziarzy http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cowboy/smileys-cowboy-004168.gif .... Martusia poprosze zeby Braciak z deseczek lozeczko dla Ciebie zrobil to wtedy spac mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2012 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 (edytowane) Pani Edytko przesyłam pozytywne fluidy i znalezienie super Pana Płyteczki 2 ) Emillo dzieki za fluidy .... wierze , ze pomoga .... i daj spokoj z ta Pania .... taka stara jeszcze nie jestem ..... Edytowane 21 Lipca 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2012 03:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 (edytowane) Ale Ty masz piękne dechy :jawdrop::jawdrop:,normalnie się zakochałam http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif.Co to ?skąd i za ile ??,jeśli wolno spytać .Bo wiesz ,że za X lat mam w planach adaptację poddasza Pan płyteczka ,oj nieładnie ,nieładnie http://emoty.blox.pl/resource/slap.gif,a kargula to po prostu http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gif Olu dzieki za mile slowa http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/applause/smileys-applause-716320.gif ...... tez sie w nich zakochalam i mowie TE ALBO ZADNE ... ( no i musialy byc te no bo jak zadne !!! ) ..... Odpowiadam na pytania : - Orzech amerykanski - deska lita - Kupilam tutaj http://ifloor.istore.pl/pl/kopp-deska-lita-orzech-amerykanski-4v-mat-400-1500-x-127-x-18-mm.html jak zwykle przez internet .... Olu z cena bylo troche zabawnie ....... tak jak i z zakupem deski ..... Szczerze to nie mialam w planach kupowac teraz dech na podloge , ale jakos tak samo wyszlo .... garderoba w ktorej mialy byc ulozone plytki laczy sie z sypialnia w ktorej w planach mialo byc polozone drewno i ktoregos dnia Braciak zapytal mnie poniewaz Pan Plyteczka mial zaczac robic garderobe ... " ..... jaka bedzie grubosc deski ???? ..." chodzilo o to zeby wyjsc plytkami do odpowiedniej wysokosci drewna .... KURDE NIE WIEM !!!!!!! - odpowiedzialam ( bylo to zgodne z prawda ... nie wiedzialam ) ..... poniewaz bylam w drodze do pracy zadzwonilam do Mamy i mowie ... " Mamus polukaj na necie jakie grube sa deski lite orzecha amerykanskiego ..... bo musze Arkowi powiedziec , zeby Pan Zenek odpowiednio plytki polozyl .... " . Mamuska w google wstukala .... i wyskoczyla firma KOPP z Krakowa .... deska lita gruba na 18 mm .... dobra niech bedzie 18 mm.... taka wartosc podalam Bratu ...a po powrocie do domu zaczelam przeszukiwac net i natrafilam na rewelacyjna cene ( w sklepie w Warszawie ) promocja 240 zl. m2 ( brutto ) za lita deske !!!!!! rewelacja zwlaszcza , ze w Firmie Kopp cena to prawie 400 zl. za m2 , a widzialam tez ceny dochodzace do 1000 zl/m2 ( tylko to juz drewno selekcjonowane - rowne kawalki ) .... kurcze trzeba skorzystac z okazji ..... Zaraz wyslalam maila do Warszawy z pytaniem o mozliwosc zakupu ok. 80m2 dech ..... Na nastepny dzien dostalam odpowiedz .... " Pani Edyto bardzo przepraszam , ale podana cena odnosi sie wprawdzie do orzecha , ale nie deski litej tylko lamelowej .... cena umieszczona zostala pomylkowo ... " .... Dobra dobra , ale skoro tak wystawili na necie to co mnie to obchodzi .... za bledy trzeba placic .... Odpisalam wiec , ze skoro sie pomylili to trudno ich strata , a ja widzialam taka cene i chce kupic to drewno .... Bardzo mily Pan Darek z IFLOR odpisal , ze wlasciwa cena promocyjna to prawie 305 zl. , ale jesli jestem zdecydowana to sprzeda mi po " kosztach " ( tak sie tylko mowi ) za 270 zl. !!!!!!!!! .... Okazalo sie rowniez , ze jest to to samo drewno ktore oferuje Kopp za 400 zl. ... a Pan Darek sprzedaje min. ich towar w swoim sklepie w Warszawie . Kupilam wiec dechy za 270 zl/m2 od Pana Darka z Warszawy , a dostarczone zostaly przez pracownika Kopp-a z Krakowa ..... i oto cala historia ..... zakupu .... Edytowane 21 Lipca 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2012 03:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Lece jakies foty wrzucic ...... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-354201.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-354201.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-354201.gif do Dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.07.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Edytka, pięknie już masz w domku!!! I "sztylet" super!!!Ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.07.2012 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Yuczka dzieki ...... Dzisiaj na skypie omawialam z Braciakiem strategie dalszego plyteczkowania Stylka .... idziemy w dobrym kierunku ..... ogladalismy maszyny do ciecia plytek .... ceny sa tak rozne , ze az dziwne !!!!! Reczna przecinarka do glazury 800 mm kosztuje w granicach 300 zl...... ale juz do 900 mm ( a taka potrzebuje ) od 900 - 2000 zl...... no i po co ja sobie te duze plytki wymyslilam ... pytam sie po co ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.07.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Edzia: no to jest fakt. Te duże przecinarki są chorendalnie drogie, ale ma to swoje uzasadnienie - one są zrobione z materiałów, które zapewniają sztywność konstrukcji mechanizmu ciachania (im dłuższy, tym trudniej uzyskać pożądaną sztywność). Lepiej chyba zainwestować w przecinarkę mechaniczną. Tylko też dobrą, bo jak kupisz kiepską, to będzie tylko szarpać brzegi i odpryskiwać szkliwo z płytek. Natomiast zaletą mechanicznych jest to, że można płytki szlifować na cięciu pod kątem. PS: podłogi wyglądają obłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Marti dzieki ...... elektryczna przecinarke tez kupuje ..... tylko w pozniejszym terminie jak bedzie nam potrzebna do ciec pod katem 45 st. ( lazienka na parterze + mozaika + obrobka slupa ) Nasze polskie Dedry nie sa zle patrzylam rowniez na RUBI .... Braciak twierdzi , ze reczna maszyna to podstawa .... a z elektryczna wiecej pierdzielenia jest ( do detali i czasu wiecej zabiera docinanie ) . Zobaczymy na obecna chwile z parkieciarza na fliziarza Brata musze przekwalifikowac ....... i trzeba zaczac od zakupu sprzetu ... Cieszez sie , ze podlogi sie Tobie podobaja .... sa takie inne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.07.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Powiem tak - mam dedrę i nie jestem jakoś szczególnie z niej zadowolony. Nie wiem, może to kwestia tarczy, ale mi trochę szarpała. Lepsze są przecinarki stołowe, z tarczą na ruchomym ramieniu. Lepsze no i sporo droższe, więc trzeba przeliczyć, czy skórka będzie warta wyprawki, chociaż skoro u Ciebie bez kompromisów, to może warto? Później można używkę odsprzedać na alledrogo, czy przez inny portal ogłoszeniowy :> Ręczną faktycznie szybciej się docina proste odcinki i jest to podstawa do robót fliziarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.07.2012 01:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Marti bezkompromisowa nie znaczy rozrzutna .... zebysmy sie dobrze zrozumieli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.07.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Toteż i ja nie namawiam do rozrzutności, jeno do sensownych i niezbędnych zakupów dobrego sprzętu No i 100 lat na ten + do 18-tki Niech się Ci wiedzie tak, jak do tej pory, a nawet lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilla 24.07.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Edytko, życzę dużo zdrowia, samych radości w życiu i oby w przyodzianiu stylka pomagali pozytywni i uczciwi ludzie, na których będziesz mogła polegać, wykonają wszystko zgodnie z Twoją wolą a wybór odpowiedniej szaty dla Chomiczówki wiązał się z miłymi wspomnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.07.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 EDYTKO Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich Urodzin, zdrowia i spokoju ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 24.07.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Sto lat w stylku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.07.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń, samych życzliwych ludzi na Twojej drodze, oraz miłości:hug: Z najlepszymi życzeniami:hug: http://www.weselinka.pl/files/images/Tort-niczym-prezent.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.07.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!! ciekawe jaki jestes rocznik:rolleyes:-moze jestes ten co ja i jestes cale 3 tygodnie mlodsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Najlepszego i od Osia przyjmij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.07.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Edytko!!!!! Wszystko, co było Twoim marzeniem,co jest i będzie w przyszłości,niech nie mija z cichym westchnieniemlecz się spełni w całości.Wszystko, co piękne i upragnioneniech będzie w Twoim życiu spełnione! Sto lat! sto lat! sto lat!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts