yuka 30.07.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Faktycznie zaszalałaś z fotkami:D Ale takie cuda trzeba pokazywać Pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.07.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Edytko dziękuję za wspólną wycieczkę . ale z ciebie laska fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.07.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Faktycznie zaszalałaś z fotkami:D Ale takie cuda trzeba pokazywać Pięknie!!! Tyle tam roznych gatunkow roslinek , ze trudno przejsc obojetnie ... .... jak wiesz " kwiatowa " nie jestem , ale umiem docenic prace innych nad tworzeniam piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.07.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Edytko dziękuję za wspólną wycieczkę . ale z ciebie laska fiu fiu Prosze bardzo ..... dzieki za mile slowa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.08.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Jak tam braciak już coś działa, Dużo zostało ci jeszcze do wypłytkowania, bo pan płyteczka chyba najgorsze zrobił ( tj. łaznienki)? Widzę że wycieczka udana i ile fooooooootek;) I piękna własciecielka chomiczówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.08.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Emilko Braciak dziala dziala wlasnie konczy holl na poddaszu ...... Pan Plyteczka zrobil 2 lazienki na poddaszu ..... ale zostala jeszcze lazienka na parterze ..... plytek jest sporo do polozenia bo jeszcze jakies 200 m2 ( licze z tymi na zewnatrz ) Zobaczymy jaka pogoda bedzie bo byc moze teraz Braciak zacznie ukladac tarasy ..... ...... a na jesienne deszczowe dni wroci do ukladania wewnatrz domu ..... nie jest to latwa sprawa poniewaz na tarasach trzeba nadlac beton + zalozyc izolacje a jeszcze wczesniej zazbroic i tak zespolic istniejaca czesc betonu z ta dolana zeby w przyszlosci " nie odkleily sie " od siebie ..... ekipa ktora wylewala schody i tarasy w zeszlym roku kompletnie spierdzielila sprawe ( nawiasem mowiac pogonilam ich bez wyplacania zlotowki za partanine !!!!!! ) dlatego teraz nalezy z glowa to wszystko zaplanowac i rozplanowac . Fotki z pracy Braciaka wkleje w weekend jak gora bedzie skonczona to sama ocenisz ..... mnie bardzo sie podoba ..... a zwazywszy na to , ze nigdy wczesniej nie ukladal plytek to po prostu jest mistrzostwo swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.08.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Edytko fajnie cię widzieć gdzie w takim chudziutkim ciałku mieści się tyle siły i werwy???? Ogrody piękne!!!! jest czym oko nacieszyć Ganiam Jaśka od dwóch dni z aparatem i nic! jak już coś pstryknę to nie nadaje się do publikacji, bo jest na zdjęciu powyginany, z miną jak małpka- tak lub pozować.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.08.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Martusia bo moja sila z glowy , a nie z miesni pochodzi ...... Zaraz zmykam do pracy ( wiem wiem , ze niedziela ) .... po powrocie wkleje fotki z ulozenia plytek na podlodze w holu w Stylku ..... Braciak wlasnie zafugowal i zakonczylo sie plyteczkowanie poddasza yeeeeeee ..... jak dla mnie wyglada rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.08.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Edytka fajne płytki pamiętasz pytałam się Ciebie o tą podłogę drewnianą. znalazłam ten link tylko jestem trochę confused ta cena jest za paczkę czy za metr, bo tam tego nie określili, no chyba że nie doczytałam.a może to cena za jedna deskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.08.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Aniu cena za m2 , a w paczce jest 2,235 m........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.08.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Edytko piekna mialas wycieczke Widze ze braciak daje rade -zreszta to zadna nowosc Jestes kolejna osoba u ktorej osy chcialy zamieszkac bez meldunku Pamietasz jak pisalysmy u Koni ze koniecznie nalezy zlikwidowac rowniez gniazdo? Sprawdzal braciak czy aby czegos sobie nie zdazyly uwiklac u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.08.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 bo moja sila z glowy , a nie z miesni pochodzi ...... Się mi przypomniał jeden kawał. Jedzie blondyna z trzemia mięśniakami w windzie. Nagle zgrzyt - winda staje. Mięśniaki zaczynają naparzać po ścianach, skakać - a nuż się winda obudzi. Oczywiście bez efektu. Na to blondynka: - Chłopaki, odsuńcie się. Podchodzi do panelu sterującego i srruuuuu z bańki. Winda ruszyła. - Widzicie, chłopaki? Trzeba mieć tu - mówi stukając się w głowę palcem - a nie tu - pokazując na muskuły... Kakusek: na zdjęciach widać, że osice nie zążyły niczego uwikłać. Dopiero zaczynały - widać poklejone papką papierową deski. Edzia: robota Braciaka jak zwykle perfekcyjna Nowa branża opanowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.08.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Edytko piekna mialas wycieczke Widze ze braciak daje rade -zreszta to zadna nowosc Jestes kolejna osoba u ktorej osy chcialy zamieszkac bez meldunku Pamietasz jak pisalysmy u Koni ze koniecznie nalezy zlikwidowac rowniez gniazdo? Sprawdzal braciak czy aby czegos sobie nie zdazyly uwiklac u Ciebie? Gdyby ladnie poprosily to kto wie .... a tak na chama sie pchaly to pogonilam .... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/home/smileys-home-777510.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.08.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Się mi przypomniał jeden kawał. Jedzie blondyna z trzemia mięśniakami w windzie. Nagle zgrzyt - winda staje. Mięśniaki zaczynają naparzać po ścianach, skakać - a nuż się winda obudzi. Oczywiście bez efektu. Na to blondynka: - Chłopaki, odsuńcie się. Podchodzi do panelu sterującego i srruuuuu z bańki. Winda ruszyła. - Widzicie, chłopaki? Trzeba mieć tu - mówi stukając się w głowę palcem - a nie tu - pokazując na muskuły... Kakusek: na zdjęciach widać, że osice nie zążyły niczego uwikłać. Dopiero zaczynały - widać poklejone papką papierową deski. Edzia: robota Braciaka jak zwykle perfekcyjna Nowa branża opanowana Marti , ale blondynki ze mnie nie zrobisz ..... chociaz jak trzeba to tez z banki moge zalozyc http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/fitness/smileys-fitness-763049.gif Osy na szczescie tylko robily przymiarke ...... i w pore Braciak zareagowal ... ale i tak trzeba bestie obserwowac ... bo kto wie co im przyjdzie do glowy przeciez w polowie to blondynki som ..... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/insects/smileys-insects-268219.gif Dzieki za pochwaly Braciaka ..... stara sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.08.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Edzia: oj to taka tylko luźna impresja a propos głowy Z nikogo niczego nie chcę robić ;P No i lepiej nie musieć nic nikomu zakładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.08.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Hej Edytko - wróciłam I nadrabiam ale nie ma mowy zebym wszystko przeczytała Ale ze zdjecia ogląda sie w miarę szybko to przejrzałam co nieco i w koncu zobaczyłam Ciebie !!!!! Piękna z Ciebie kobieta Dopatrzyłam się os i u Ciebie - dobrze ze zdolny braciak poradził sobie z nimi. Podłogi piekne, zarówne drewniane jak i płyteczkowe. Mam nadzieje ze od dzis juz bede na biezaco Całuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.08.2012 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Edzia: oj to taka tylko luźna impresja a propos głowy Z nikogo niczego nie chcę robić ;P No i lepiej nie musieć nic nikomu zakładać... Marti ..... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cowboy/smileys-cowboy-529269.gif w przyszlosci jak siwizna zbyt mocno dokuczy to planuje zamienic kolor na srebrny .... i wlosy podciac do jezykowej dlugosci .... a co ... mialam juz wlosy po kostki , a jeszcze nie mialam takich na 2 cm.... warto podjac probe ... A mnie zalozyli http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/court/smileys-court-895145.gif ....... skurczybyki jedne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.08.2012 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Hej Edytko - wróciłam I nadrabiam ale nie ma mowy zebym wszystko przeczytała Ale ze zdjecia ogląda sie w miarę szybko to przejrzałam co nieco i w koncu zobaczyłam Ciebie !!!!! Piękna z Ciebie kobieta Dopatrzyłam się os i u Ciebie - dobrze ze zdolny braciak poradził sobie z nimi. Podłogi piekne, zarówne drewniane jak i płyteczkowe. Mam nadzieje ze od dzis juz bede na biezaco Całuje Kinia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/embrace-hug/smileys-embrace-hug-344349.gif Witaj w network communication ...... zaraz spadam do Ciebie bo rozumiem , ze nadrabiasz zaleglosci i wrzucilas miliooooon fot z urzadzania domku ..... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-177753.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.08.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Edytko-cholera,chyba musze nowy dom budowac:jawdrop: Jest PIEKNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.08.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Zaś sprawę masz? Kto tą razą i o co? Co do włosów, to uwierz mi - zrobisz błąd ścinając je na łyso. Nie wiem, co to za moda, ale mi się ona strasznie nie podoba A zapewne nie jestem Jedynytaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts