Edyta M 07.08.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Edytko-cholera,chyba musze nowy dom budowac:jawdrop: Jest PIEKNIE!!! Cos Ty budowanie to straszna charowa ( nie liczac fajnych momentow ) .... wprowadz sie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.08.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Zaś sprawę masz? Kto tą razą i o co? Co do włosów, to uwierz mi - zrobisz błąd ścinając je na łyso. Nie wiem, co to za moda, ale mi się ona strasznie nie podoba A zapewne nie jestem Jedynytaki A nie to ciagle ten sam kargul ,,,, ...... jedynie sprawa sie ciaaaaaaaaaaagnie Wlosy nie beda " na lyso " ... Marti to tylko wlosy , a nie zeby .... odrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.08.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 AAaaaa... O to loto... No widzisz, jaki ja g00pi Ale włosów będę sie 3mał zawsze i wszędzie... Małżowinka może potwierdzić Raz się wyciachała (niby o coś się zezłościła na mnie ), to chyba ze 2 tygodnie się do niej nie odzywałem I bardzo boleję nad tym, że nie chce mnie posłuchać i zapuścić dłuższych, niż ma Kobietom ładniej w długich włosach i tyle. Basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.08.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Marti mam propozycje ....... zapusc swoje wlosy i zobaczysz jak latwo sie je myje i pielegnuje to wtedy zonie odpuscisz .... swoje dlugie to nie tyle mylam ile pralam ..... Swoja droga nie myslalam , ze z Ciebie taki zawzietuch 2 tyg. z wlasna kobita nie rozmawiales wstydz sie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hairdresser/smileys-hairdresser-962446.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.08.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Edytko, wylewki mieliśmy robione w listopadzie, więc to teraz pierwsze lato! Osuszacz chodził przez kilka dni non stop i teraz intensywnie wietrzę, mam nadzieję, że jak tym razem będziemy mierzyć wilgotność podłoża to problem zniknie Roślinki bajeczne, nie wiem czy powstrzymałabym się żeby nie uskubnąć kilku zaszczepek Pewnie zamknęli by mnie za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.08.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Dardurdka kurcze to juz troche minelo od czasu wylewek ...... az dziwne , ze jeszcze oddaja wilgoc .... Kamer nie ma w ogrodzie wiec pewnie gdybys kilka zaszczepek wypozyczyla sobie to nie zostaloby to zauwazone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 10.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Edyta: chop w długich z kolei źle wygląda Tak, wiem - jestem podły szowinistyczny świń... Cóż, jakoś muszę z tym żyć No, ale kobito - z maszyną to pojechaliście ładnie Fajniutka. Czy Brat myśli nad własną firmą wykańczarską? Z Tobą jako Panią Prezes, of kors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 10.08.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ola: emm... zdaje mie się, że Edytce chodziło o starą sprawę Uświadamiała tylko osobę, która daawno nie była i nie była w temacie wydarzeń życiowych Edzi Także spoko-luz-Marija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.08.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Edytko,coraz piękniej U Ciebie A tego kargula ,to ja już nie rozumiem ,ni cholery ;)To najpierw wycofuje sprawę z wokandy ,żeby teraz nową zakładać ???No masakra jakaś ,co za debil Ola: emm... zdaje mie się, że Edytce chodziło o starą sprawę Uświadamiała tylko osobę, która daawno nie była i nie była w temacie wydarzeń życiowych Edzi Także spoko-luz-Marija Dokladnie tak Olu jak Marti pisze z tym , ze dziad chcial sie wycofac bez zrzeczenia roszczen ...( myslal , ze taki sprytny jest ) to taki myk prawniczy ... niby sie wycofuje , a pozniej moze zalozyc mi sprawe o wyzsze odszkodowanie np. ....... w przypadku kiedy zrzeknie sie roszczen w tej sprawie nie ma pozniej mozliwosci sadzic mnie o to samo w pozniejszym terminie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.08.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 No, ale kobito - z maszyną to pojechaliście ładnie Fajniutka. Czy Brat myśli nad własną firmą wykańczarską? Z Tobą jako Panią Prezes, of kors No jak nie jak tak .... ......... chyba o firmie Brat nie mysli bo mowi , ze tylko dla siostry tak pracuje a dla innego " pana " nie chcialby robic .... Ja na prezeske to chyba sie nie naddaje ..... bo za lagodna jestem ..... chociaz na malopolskiej bialej i czarnej liscie wlasnie jeden z wykonawcow stwierdzil , ze za nic w swiecie nie chcialby pracowac dla takiej inwestorki i dopisal mnie do czarnej listy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.08.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Do poczytania w wolnej chwili http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-MAŁOPOLSKA-biała-i-czarna-lista-wykonawców/page136&highlight=malopolska+biala+czarna+lista+wykonawcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.08.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Edi - a jak skonczyła sie sprawa ramy kominkowej i p.Mariusza? zabrał se ją i oddał kaskę? Mam nadzieje ze tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.08.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Edytko, brat wygląda znajomo, ale zabij mnie nie wiem skąd . Piekiełko znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.08.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Edi - a jak skonczyła sie sprawa ramy kominkowej i p.Mariusza? zabrał se ją i oddał kaskę? Mam nadzieje ze tak..... Kinia zabral se ja ..... kase oddal , ale w ostatecznym rozrachunku z Barciakem jeszcze uszczknal stowe .... kosztowala 6 stow , a zwrocil 5 !!!!! Troche sie Bratu dostalo nie za stowe , ale o to ze Pan Mariusz niby cicha woda , a i tak swoje wzial ..... .... Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.08.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ale zakręcona jestem Spoko Kochana jak " dobrze " pojdzie to sprawa jeszcze troche bedzie sie ciagla ..... gosc to kawal oszoloma , raz mowi tak a raz siak .... nawet sedzina juz chyba pogubila sie w tych zeznaniach ( dobrze , ze na pismie ma czarno na bialym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.08.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Edytko, brat wygląda znajomo, ale zabij mnie nie wiem skąd . Piekiełko znane Rere Braciaka zdjelam z Chomiczowki .... wiesz woli byc incognito http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/3d/smileys-3d-719038.png ... wiesc sie rozniesie , ze taki z Niego super fachowiec i co ???? na ulicy nie bedzie mogl przejsc spokojnie , a po Twoim wpisie juuz widze , ze mam racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.08.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Widzę że pan plyteczka nr 2 sprawdza sie super. Masz już wybrane płytki na taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.08.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Emilko byl latwy wybor Bardzo podoba mi sie Paradyz Taranto grys ( ktory mam w garazu i kotlowni oraz w domku gospodarczym ) ..... dlatego postanowilam polozyc w gornej lazience TARANTO GRAFIT POLPOLER zeby rowniez zobaczyc jak bedzie sie prezentowal ..... w zwiazku z tym , ze mi sie spodobalo ... biore te plytki na zewnatrz ..... jak zwykle nie bylabym soba gdybym troche nie poexperymentowala ... dlatego beda one w roznych rozmiarach ... 30 x 60 ..... 45 x 45 .... 45 x 90 ....... 45 x 45 ........ zobaczymy co wyjdzie z tych moich pomyslow .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 11.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Myślę, że wyjdzie dobrze Z moich obserwacji wynika, że Twoje pomysły bardzo fajnie wychodzą w praktyce zresztą, współpraca z takim urządzonkiem nie ma sobie równych Też musiałam kupić elektryczną maszynkę do glazury - z tym, że moja jest mniejsza i troszkę inna. Ale tarczę diamentową ma, chłodzenie ma, cięcie pod kątem też ma... i powiem Ci szczerze, że gdyby nie ta maszynka to miałabym problem z przecinaniem płytek - pioruńsko twarde, ale maszynka cięła jak złotko MajsterBrat, będzie zadowolony W sumie, to chyba nie ma budowy (czy remontu), na któej nie pojawiłyby się takie właśnie dodatkowe i niezbyt przewidziane wydatki, jak elektronarzędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 11.08.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Do poczytania w wolnej chwili http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-MAŁOPOLSKA-biała-i-czarna-lista-wykonawców/page136&highlight=malopolska+biala+czarna+lista+wykonawcow Może kiedyś.... sobie poczytam to ja jestem teraz ciekawa - na jakiej liście ja mogłabym się znaleźć? Przecież wiadomym jest, że.... ja płacić raczej nie płacę ech... ludzie potrafią sobie wzajemnie utrudniać życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts