Niwa 04.06.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 TT16- jak o mnię chodzi tio ja nie bardzo rozumiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 04.06.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 hi hi a co tu rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.06.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Edyto...wiesz co? Ja juz nic nie powiem na Twoj basen...:eek: masakra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.06.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 TT16- jak o mnię chodzi tio ja nie bardzo rozumiem .... chodzi zapewne o to, ze Edyta juz dawno z tych rajtuzek wyrosla i moglaby jakies bardziej "na czasie" zdjecie wkleic;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.06.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 hejj, każdy ma juz dość tej pogody, my dziś jechaliśmy do puław a tam na kilkunastokilometrowym odcinku strazacy umacnają wały, wszedzie bieganie, panika, kiedy to wszystko sie skończy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.06.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 mayadaski- już wsio jasne:) małe nieporozumionko nastąpiło, ale jużeśmy dojszli porozumienia:) Ja tam wieżę, że Edytka dalej taka zgrabniutka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Słońca życzę, SŁOŃCA . no do jasnej chole@#$#%y musi kiedyś świecić! Uściski przesyłam ,zalanej Inwestorce:hug: O ile przyjemniej byłoby się czymś innym zalać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Doskonale cię rozumiem, przeżywam dokładnie to samo co Ty. Najgorsza jest bezsilność... Ale przecież nawet na równiku pora deszczowa nie trwa wiecznie Jakoś trzeba się pocieszać. Życzę dużo słońca. Witam u mnie Licze na to slonce bo jak nie to zmieniam pomysl na budowanie ...... .... Najpierw wybuduje basen , a pozniej dom P.S. JAC-11 a jestes dziewczynka czy chlopczykiem ? Mysle , ze dziewczynka ..... bo chlopaki boja sie do mnie zagladac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 01:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 witam z zadnego z pytan nie wynika ze jestem na eta[ie poszukiwania domu. dom jest juz wybrany i wlasnie robi sie mapka syt/wys. nie szukam tez domu najtanszego w wykonaniu, dlatego tez nie [ytam o koszty a jedynie o ilosci potzrebnych materialow. jezlei nei jest mi Pani w stanie pomoc trudno pozdrawiam Witam Pana Natknelam sie na Pana post zamieszczony w maju : witam ja tez pieknie poprosze o te zdjęcia [email protected] co prawda w tym momencie raczej sklaniamy sie w strone domu z charakterem 3 , ale moze jak zobaczymy jak doskonaly wyglada w rzeczywistosci zmienimy zdanie pozdrawiam Stad moja interpretacja pytania , rozumiem ze ani " Dom z Charakterem 3 " ani " Doskonaly " nie przypadl Panu do gustu i wygral STYLOWY 2 . Wyliczenia materialow budowlanych dokonywaly dla mnie sklady budowlane i tak naprawde nie wiem na ile sa one wiarygodne !!!! Robilam wyceny w kilku skladach i tak szczerze to w kazdym proponowali mi inne ilosci ...... Sama wiec " wyposrodkowalam " sobie ilosc potrzebnych materialow i zakupilam . Zawsze istnieje mozliwosc , ze bede musiala dokupic albo zwrocic czesc ( ustalilam to ze skladem jeszcze przed zakupem tych hurtowych ilosci ) . Jesli Pan chce mozemy skonfrontowac nasze wyliczenia i zobaczymy na ile beda sie one pokrywaly ze soba albo jak dalece beda odbiegaly od siebie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 01:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Czeeeść Siostra:hug: dawno u Ciebie nie byłam, ale masz rację otro haruję z jabłonkami i rzeczywiście energia była potrzebna i żem w drodze do Ciebie podjadła te krowy, noooom:( taka już ta Wasza Niwa jest dziewczynki....no szkoda gadać Nioooo i słonko Nam wspaniałe wreszcie gości na niebie i te brzydkie chmurzyska deszczowe wietrzy przegania yes,yes,yes, 3mam kciuki za Ciebie Słonko, Naniebne słonko i wszystkie słonećka :hug: Niwus Siostra:hug: no wreszcie przywialo Cie do mnie , wiem Kochana , ze z jablonkami walczysz ale nie zapominaj o Rodzinie oki :cool: Ze mna nie ma zartow ....... Buzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 http://img171.imageshack.us/img171/6685/inwestorkastylowego2.jpg http://img715.imageshack.us/img715/7617/dziendziecka.jpg oj widze że inwestorka i jej druga połówka nie ma zbyt aktualnych zdjęć. aparat by sie przydał ! pozdro TT16 no jakbys tu " chlopie " byl ...... wiesz , ze wlasnie kilka dni temu zamowilam aparat fotograficzny ( taki bardziej wypasiony ) i czeka na na odbior na poczcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 TT16- jak o mnię chodzi tio ja nie bardzo rozumiem .... Niwus nie nerwuj sie ........ ja rozumiem TT16 .... no przeciez to moj dziennik jest to co mam nie rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 01:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 hi hi a co tu rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Edyto...wiesz co? Ja juz nic nie powiem na Twoj basen...:eek: masakra!!! Majeczka Masakra do kwadratu ........ ale w sobote pozbywamy sie wody ..... Mam pompe do brudnej wody , ale obawiam sie , ze jedna nie wystarczy wiec pelnomocnicy musza zakupic druga o wiekszej mocy i mysle , ze wtedy jakos to pojdzie ...... :stirthepot: chce sie pozbyc tego cholerstwa ( czytaj : WODY ) z fundamentow zwlaszcza , ze zapowiadaja kilka dni pieknego sloneczka ....... Trzymaj kciuki za powodzenie przedsiewziecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 01:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 chodzi zapewne o to, ze Edyta juz dawno z tych rajtuzek wyrosla i moglaby jakies bardziej "na czasie" zdjecie wkleic;) Maja No tak dawno to nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 01:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 hejj, każdy ma juz dość tej pogody, my dziś jechaliśmy do puław a tam na kilkunastokilometrowym odcinku strazacy umacnają wały, wszedzie bieganie, panika, kiedy to wszystko sie skończy?? Karollonko skonczy sie ....... Ponoc Wiara czyni cuda ........ a wiec wierzmy , ze sie uda Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 01:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 mayadaski- już wsio jasne:) małe nieporozumionko nastąpiło, ale jużeśmy dojszli porozumienia:) Ja tam wieżę, że Edytka dalej taka zgrabniutka:) No masz Siostra ma sie rozumiec , ze tak ...... NO JAK NIE JAK TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Słońca życzę, SŁOŃCA . no do jasnej chole@#$#%y musi kiedyś świecić! Uściski przesyłam ,zalanej Inwestorce:hug: O ile przyjemniej byłoby się czymś innym zalać.... Atijka Siostra ...... Normalnie tez mam dosc tego deszczu .......:bash: Dzieki za usciski .......... pomogly :hug:troche wiecej "pozytywizmu " w serce mi wlalas Buziaki i sloneczka dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.06.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 czołem zgrabne laseczki:) ujawnijcie sie troche, przyjpomnimy sobie kuzyneczkę zza oceanu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Hejka, jest weekend, to może Edi jakąś imprezkę zorganizuje;) każdy coś przyniesie;) Ja dziś lekko, owocowo:yes: arbuz r Smacznego:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts