Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doskonale cię rozumiem, przeżywam dokładnie to samo co Ty. Najgorsza jest bezsilność...

Ale przecież nawet na równiku pora deszczowa nie trwa wiecznie ;) Jakoś trzeba się pocieszać. Życzę dużo słońca.

Witam u mnie :welcome:

Licze na to slonce bo jak nie to zmieniam pomysl na budowanie ...... ;) ....

Najpierw wybuduje basen , a pozniej dom :stirthepot:

P.S.

JAC-11 a jestes dziewczynka czy chlopczykiem ?

Mysle , ze dziewczynka :yes: ..... bo chlopaki boja sie do mnie zagladac

Pozdrawiam :hug:

witam

z zadnego z pytan nie wynika ze jestem na eta[ie poszukiwania domu. dom jest juz wybrany i wlasnie robi sie mapka syt/wys.

nie szukam tez domu najtanszego w wykonaniu, dlatego tez nie [ytam o koszty a jedynie o ilosci potzrebnych materialow.

jezlei nei jest mi Pani w stanie pomoc trudno

pozdrawiam

Witam Pana :)

Natknelam sie na Pana post zamieszczony w maju :

witam

ja tez pieknie poprosze o te zdjęcia

co prawda w tym momencie raczej sklaniamy sie w strone domu z charakterem 3 , ale moze jak zobaczymy jak doskonaly wyglada w rzeczywistosci zmienimy zdanie
:)

pozdrawiam

Stad moja interpretacja pytania
:yes:
, rozumiem ze ani " Dom z Charakterem 3 " ani " Doskonaly " nie przypadl Panu do gustu i wygral STYLOWY 2 . Wyliczenia materialow budowlanych dokonywaly dla mnie sklady budowlane i tak naprawde nie wiem na ile sa one wiarygodne !!!! Robilam wyceny w kilku skladach i tak szczerze to w kazdym proponowali mi inne ilosci ...... Sama wiec " wyposrodkowalam " sobie ilosc potrzebnych materialow i zakupilam . Zawsze istnieje mozliwosc , ze bede musiala dokupic albo zwrocic czesc ( ustalilam to ze skladem jeszcze przed zakupem tych hurtowych ilosci ) . Jesli Pan chce mozemy skonfrontowac nasze wyliczenia i zobaczymy na ile beda sie one pokrywaly ze soba albo jak dalece beda odbiegaly od siebie .

Pozdrawiam
:cool:

Czeeeść Siostra:hug:

dawno u Ciebie nie byłam, ale masz rację otro haruję z jabłonkami i rzeczywiście energia była potrzebna i żem w drodze do Ciebie podjadła te krowy, noooom:(

taka już ta Wasza Niwa jest dziewczynki....no szkoda gadać ;)

Nioooo i słonko Nam wspaniałe wreszcie gości na niebie i te brzydkie chmurzyska deszczowe wietrzy przegania yes,yes,yes, ;)

3mam kciuki za Ciebie Słonko, Naniebne słonko i wszystkie słonećka

:hug::hug:

Niwus Siostra:hug: no wreszcie przywialo Cie do mnie , wiem Kochana , ze z jablonkami walczysz ale nie zapominaj o Rodzinie oki :cool::cool:

Ze mna nie ma zartow .......

Buzialki :)

http://img171.imageshack.us/img171/6685/inwestorkastylowego2.jpg

http://img715.imageshack.us/img715/7617/dziendziecka.jpg

oj widze że inwestorka i jej druga połówka nie ma zbyt aktualnych zdjęć. aparat by sie przydał !

pozdro

TT16 no jakbys tu " chlopie " byl ...... wiesz , ze wlasnie kilka dni temu zamowilam aparat fotograficzny ( taki bardziej wypasiony ) i czeka na na odbior na poczcie ... :cool:

Edyto...wiesz co? Ja juz nic nie powiem na Twoj basen...:eek::eek::eek:

masakra!!!

Majeczka :D

Masakra do kwadratu ........ ale w sobote pozbywamy sie wody .....

Mam pompe do brudnej wody , ale obawiam sie , ze jedna nie wystarczy wiec pelnomocnicy musza zakupic druga o wiekszej mocy i mysle , ze wtedy jakos to pojdzie ...... :stirthepot::stirthepot: chce sie pozbyc tego cholerstwa ( czytaj : WODY ) z fundamentow zwlaszcza , ze zapowiadaja kilka dni pieknego sloneczka .......

:wave:

Trzymaj kciuki za powodzenie przedsiewziecia :D

hejj, każdy ma juz dość tej pogody, my dziś jechaliśmy do puław a tam na kilkunastokilometrowym odcinku strazacy umacnają wały, wszedzie bieganie, panika, kiedy to wszystko sie skończy??

Karollonko :hug: skonczy sie .......

Ponoc Wiara czyni cuda ........ a wiec wierzmy , ze sie uda :yes:

Buziaki

mayadaski- już wsio jasne:) małe nieporozumionko nastąpiło, ale jużeśmy dojszli porozumienia:)

Ja tam wieżę, że Edytka dalej taka zgrabniutka:)

No masz Siostra :yes: ma sie rozumiec , ze tak ......

NO JAK NIE JAK TAK :hug:

Słońca życzę, SŁOŃCA

. no do jasnej chole@#$#%y musi kiedyś świecić!

Uściski przesyłam ,zalanej Inwestorce:hug::hug:

O ile przyjemniej byłoby się czymś innym zalać....:cool:

Atijka Siostra ......

Normalnie tez mam dosc tego deszczu .......:bash::bash::bash:

Dzieki za usciski .......... pomogly :hug:troche wiecej "pozytywizmu " w serce mi wlalas

Buziaki i sloneczka dla nas :hug: