Edyta M 27.09.2012 02:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Tylko po co te operacje, skoro kąpiele błotne (tudzież mułowe) są równie ekspensywne, a przy tym równie skuteczne i bezbolesne... A czy Ty wiesz jakie tutaj doktory przystojne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.09.2012 02:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Gratuluję wygranej sprawy dzieki Olu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.09.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Edzia: nie mam pojęcia, bo w życiu w Stanach nie byłem, choć nie ukrywam, że swego czasu było to moje ciche marzenie wyprowadzić się tam... Kusił mnie ten "raj obiecany", ale wiadomo, że dostać wizę, to wyższa szkoła No i funduszy na bilet nie było. Jedyne moje wiadomości obecnie pochodzą z hollywood'zkich produkcji z udziałem tap madel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.09.2012 02:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Teraz to juz bardziej Raj UTRACONY ...... kiedys moze byl to " raj obiecany " ......... lata 80-te czy 90-te ....... kto przyjechal tutaj w tym czasie i mial glowe na karku mogl wiele zdzialac , a nawet i len jakos utrzymal sie na powierzchni ...... teraz dla prozniakow i utracjuszy ten Kraj nie ma litosci , zeby cos osiagnac trzeba zapomniec o urlopach , wolnych niedzielach ...... i nadal trzeba miec glowe na karku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.09.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 no i marzenie o raju za oceanem prysło jak bańka mydlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.09.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 No właśnie pisałem o latach 80/90-tych. Teraz to wiem, że łatwo nie jest i recesja i w ogóle wszystko przez nielegalnych imigrantów... Poza tym teraz, jak mam już chatkę swoją i swój kawałek ziemi, to mi się nie chce ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.09.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 no i marzenie o raju za oceanem prysło jak bańka mydlana Przeciez raj blizej macie ..... Polska TYGRYSEM EUROPY , a granice na Europe otwarte juz dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.09.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) No właśnie pisałem o latach 80/90-tych. Teraz to wiem, że łatwo nie jest i recesja i w ogóle wszystko przez nielegalnych imigrantów... Poza tym teraz, jak mam już chatkę swoją i swój kawałek ziemi, to mi się nie chce ruszać Wszystko przez niegospodarnych bankierow ktorzy na prawo i lewo pozyczek udzielali nie sprawdzajac wyplacalnosci pozyczkobiorcy ...... Ja jak wroce bede dalej jezdzila ...... i pracowala tym razem w Europie .... ( nie ma to jak nowe doswiadczenia ) Edytowane 2 Października 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.09.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 mariomili - uważam, że przesadzasz nie wystarczy, że takie równiutkie ? Nazwy sie zachciewa :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.09.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 czesc Edyta jak tam prace w Chomiczowce, braciak dokonczył schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.09.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Emilko koncza sie ...... ale wygladaja za:p biscie ...... moj pomysl ..... Braciaka wykonanie ..... zaraz wrzuce kilka fot do Chomiczowki . Troche przeszkadza nam deszczowa pogoda dlatego odpuszczamy sobie taras w tym roku i po skonczeniu schodow Braciak przenosi sie do wnetrz .... Zapraszam do Chomiczowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Schody wyglądają rzeczywiście super!!! Nie boisz się tylko, że mogą być śliskie zimą? Czy masz tam jakieś maty grzewcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.10.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Yuczka zobaczymy po pierwszej zimie ...... jesli bedzie slisko to w planach mam przyklejenie tasm antyposlizgowych o strukturze gruboziarnistej ( papieru sciernego ) na brzegach stopni ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.10.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Bardzo ładne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.10.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Oby byly trwale Ilonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.10.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Przeciez raj blizej macie ..... Polska TYGRYSEM EUROPY , a granice na Europe otwarte juz dawno Chyba szablastym.... a te jak wiadomo, wyginęły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.10.2012 02:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Przeciez raj blizej macie ..... Polska TYGRYSEM EUROPY , a granice na Europe otwarte juz dawno Chyba szablastym.... a te jak wiadomo, wyginęły... Dorotko 13 wrzesnia 2012 ...... moj " ulubiony " szef polskiej dyplomacji Radek S ... powiedzial tak : [h=1]Polska tygrysem Europy[/h] Czwartek, 13 września 2012 (20:47) Szef polskiej dyplomacji Radosław Sikorski wystąpił na seminarium w Pekinie zorganizowanym przez Polski Instytut Spraw Międzynarodowych i China Institute for International Studies. Tematem przewodnim wystąpienia był sukces chińskiej gospodarki oraz dokonania i perspektywy Polski. W przemówieniu na otwarciu konferencji „Chiny - Europa: nowe podejście dla nowych czasów. Okrągły stół think-tanków Chiny-V4” Sikorski podkreślił, że jest wiele aspektów, które łączą Chiny i Polskę. - Oba kraje leżą na skrzyżowaniu Wschodu i Zachodu, Północy i Południa. Oba nasze kraje doświadczyły w historii bolesnej dominacji innych mocarstw. Polacy odczuwali wiele sympatii i szacunku dla Chin już za czasów rozbiorów w XIX wieku, kiedy naszego kraju próżno było szukać na mapie. Łączą nas dramatyczne doświadczenia i wspomnienia II wojny światowej. Dzisiaj możemy porównywać nasz dynamizm gospodarczy i dążenia modernizacyjne. Oba kraje dążą do wykorzystania złóż gazu łupkowego, dzieląc się doświadczeniami w ich poszukiwaniu i wydobywaniu – mówił minister Sikorski. Jednak bardziej jaskrawym wydaje się sformułowanie porównujące polską gospodarkę, która mierzy się z rosnącym bezrobociem, z najpotężniejszą gospodarką śwtata, jaką są Chiny. Sikorski, powołując się na zagraniczną prasę, określił Polskę jako „nowego europejskiego tygrysa.” - Zarówno Chiny, jak i Polska mają odwagę podążać drogą modernizacji. Tempo wzrostu gospodarczego Polski nie dorównuje chińskiemu, niemniej postrzegamy nasze dokonania jako sukces. Chiny są rosnącą potęgą światową. Polska jest potęgą regionalną. W artykule opublikowanym niedawno w "Wall Street Journal Market Watch" Polska została przedstawiona jako nowy europejski tygrys – czytamy w przemówieniu ministra zamieszczonym na stronach MSZ. Szef naszej dyplomacji do największych dokonań obecnego rządu zaliczył sprywatyzowanie większości majątku państwowego. - W kategoriach gospodarczych, nasze reformy miały przede wszystkim na celu uwolnienie ducha przedsiębiorczości w ludziach – mówił minister, nie wyjaśniając jednak, jaki wpływ na tego „ducha przedsiębiorczości” ma podwyższanie podatków i wieku emerytalnego w Polsce. Pewnie nie wie , ze te szablaste wyginely ..... :cool: ...... albo mowil o innych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.10.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Każda sroka swój ogon chwali, ale nie widzi jednocześnie, co za belka w oku tkwi Nie mówię, że jest tragedia w Polsce, ale różowo też nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.10.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Edytko, proszę o podanie na pw namiarów, dokąd mam przesłać pana Zagłobę Bardzo dziękuję za udział w licytacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.10.2012 01:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Amtla dzieki Kochana Info wyslalam na priv. ..... i czekam na Pana Zaglobe ( to jedna z moich ulubionych postaci Trylogii ) ciesze sie , ze moglam Go wylicytowac . W moim nowym domku ma juz swoje miejsce bedzie sobie stal na biurku w gabinecie . Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts