mariomili 05.11.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Już miałam pisać Edytko gdzie Ty, ale zajrzałam do dzienników a tam uaktualnienie Twojego, masz szczęście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.11.2012 01:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Emilko dzieki za odwiedziny Uffffffffff ...... upieklo mi sie ( tym razem ) nie chce narazic sie na Twoj gniew . Podjelam decyzje dotyczaca drewna na suficie nad antresola ... i bedzie to oczywiscie ORZECH AMERYKANSKI pamietam , ze pytalas kiedys jakie drewno bedzie u mnie . Oczywiscie orzech bedzie " cienszy " niz ten na podlodze ... za to planuje kupic deski dluzsze czyli takie wyselekcjonowane iiiiiiiiiiiiiii mam nadzieje , ze moj Braciak podejmie sie zadania ....... ( ulozenia deseczek ) Buziaki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 :P i już Cie nie lubie za te drewno na suficie, bo ja nie mam gdzie go wcisnąć u siebie:bash: ale będe cierpliwie czekała na Twoją realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.11.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Bedzie pieeeeeknie prze Pani:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wpadam pochwalić się pewną konwersacją. Niedawno rozważaliśmy ze znajomym nam ptaszkiem, coby tym razem u mnie pobiegał po kalenicach. W pewnym momencie mówię, że forumowicze się nim wymieniają i wzmiankuje, że czytałam, że nie dawno u Ciebie bawił. A on tak ładnie się zadumał, jesienne słoneczko świeciło mu po oczach, i nagle mówi: Dom pani Edyty to jest DOM, to taaaki DOM, tak porządnie zrobionego to jeszcze nie widziałem. Pokiwał jeszcze głową parę razy w tej zadumie i na tym się skończyło. Więc przekazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.11.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Edzia, dawno mnie tu nie było ale GRATULUJĘ WYGRANEJ sprawy Domu chwalić nie będę, bo sama wiesz jaki jest... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 :P i już Cie nie lubie za te drewno na suficie, bo ja nie mam gdzie go wcisnąć u siebie:bash: ale będe cierpliwie czekała na Twoją realizację Emilko zostawilam sobie troche miejsca nad antresola ... jakies 20m2 na to drewno .... teraz trwaja poszukiwania bo chce dlugie dechy ( lite drewno ) najlepiej grube 10 - 12 mm. i z tym jest najwiekszy klopot ..... wiekszosc litego drewna to przedzial 14 - 20 mm ..... ( za grube i za ciezkie na sufit ) ale nie dam sie szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 03:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Bedzie pieeeeeknie prze Pani:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wpadam pochwalić się pewną konwersacją. Niedawno rozważaliśmy ze znajomym nam ptaszkiem, coby tym razem u mnie pobiegał po kalenicach. W pewnym momencie mówię, że forumowicze się nim wymieniają i wzmiankuje, że czytałam, że nie dawno u Ciebie bawił. A on tak ładnie się zadumał, jesienne słoneczko świeciło mu po oczach, i nagle mówi: Dom pani Edyty to jest DOM, to taaaki DOM, tak porządnie zrobionego to jeszcze nie widziałem. Pokiwał jeszcze głową parę razy w tej zadumie i na tym się skończyło. Więc przekazuje Dorotko mozna wiedziec co ta " moja " Wronka robila u Ciebie ???? Jedno jest pewne na lepszego ptaszka nie moglas trafic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Edzia, dawno mnie tu nie było ale GRATULUJĘ WYGRANEJ sprawy Domu chwalić nie będę, bo sama wiesz jaki jest... Pozdrawiam Osiu dzieki za odwiedziny ... ja tez ostatnio jakos tak malo bywam .... w zaprzyjaznionych watkach .... dzieki Bogu sprawa z Kargulem zakonczona jeszcze pozostala kwestia rozliczen ...... Kargulowe maja pare stow zwrocic , ale pewnie beda ten moment przedluzac w nieskonczonosc .... byc moze i komornik bedzie musial sie sprawa zajac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.11.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Edyś: proponuję, żebyś wzięła te 14-to mm dechy i dała do sfrezowania tych 4mm u stolarza. Tylko musisz się upewnić, że ma grubościówkę (taka maszyna), bo ręcznie to się zaje....dzie na śmierć i pokrzywi tylko powierzchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.11.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Edytka ta mozaika w wiatrołapie mnie powaliła... ale piękna!!!!! I tak jak doras twój dom to jest DOM!!! no i ten twój braciak to istny mistrz-czego się nie dotknie to zrobi idealnie!!! pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.11.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dorotko mozna wiedziec co ta " moja " Wronka robila u Ciebie ???? Jedno jest pewne na lepszego ptaszka nie moglas trafic . Oglądała to co ma robić w listopadzie, okienka dachowe ma wsadzić Wiem, wiem. Strzelił mnie prosto w serce stwierdzeniem, że na wiosnę przejeżdżał koło mojego domku, sprawdzić czy z dachem wszystko ok. Tak sam z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilla 08.11.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Edytko, Powiem tylko tyle, oglądając Twoją Chomiczówkę sprawiłaś, że podobają mi się pewne "rzeczy" o których wcześniej nie chciałam słyszeć, a co dopiero brać pod uwagę wykończając swój wymarzony dom np. betony - w życiu, mozaika - za żadne skarby. I nabroiłaś )) zaczynam zmieniać zdanie A może dlatego, że masz u siebie wszystko dobrze przemyślane i zrobione ze smakiem. Wizualizację swoich wnętrz mam na razie w głowie, bo domek ma tylko ścianki i stropik Edytko czy nie miałabyś nic przeciwko, żeby czerpać inspiracje od Ciebie???? Mam nadzieję, że się zgodzisz :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Edyś: proponuję, żebyś wzięła te 14-to mm dechy i dała do sfrezowania tych 4mm u stolarza. Tylko musisz się upewnić, że ma grubościówkę (taka maszyna), bo ręcznie to się zaje....dzie na śmierć i pokrzywi tylko powierzchnię Marti Ty jak cos powiesz !!!!!!!! TO JEST MYSL !!!!!!! dzieki za podpowiedz P.S. Gdzies Ty bywal jak u mnie Ciebie nie bylo aaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Edytka ta mozaika w wiatrołapie mnie powaliła... ale piękna!!!!! I tak jak doras twój dom to jest DOM!!! no i ten twój braciak to istny mistrz-czego się nie dotknie to zrobi idealnie!!! pozdrawiam cieplutko ( :hug:to po siostrze :yes:On tak ma ) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Oglądała to co ma robić w listopadzie, okienka dachowe ma wsadzić Wiem, wiem. Strzelił mnie prosto w serce stwierdzeniem, że na wiosnę przejeżdżał koło mojego domku, sprawdzić czy z dachem wszystko ok. Tak sam z siebie FACHOWIEC jakich malo !!!!!!! i do tego fajny czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Edytko, Powiem tylko tyle, oglądając Twoją Chomiczówkę sprawiłaś, że podobają mi się pewne "rzeczy" o których wcześniej nie chciałam słyszeć, a co dopiero brać pod uwagę wykończając swój wymarzony dom np. betony - w życiu, mozaika - za żadne skarby. I nabroiłaś )) zaczynam zmieniać zdanie A może dlatego, że masz u siebie wszystko dobrze przemyślane i zrobione ze smakiem. Wizualizację swoich wnętrz mam na razie w głowie, bo domek ma tylko ścianki i stropik Edytko czy nie miałabyś nic przeciwko, żeby czerpać inspiracje od Ciebie???? Mam nadzieję, że się zgodzisz :):) Emilla czerp ile chcesz ...... P.S. Rachunek wystawie na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.11.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Marti Ty jak cos powiesz !!!!!!!! TO JEST MYSL !!!!!!! dzieki za podpowiedz P.S. Gdzies Ty bywal jak u mnie Ciebie nie bylo aaaaaaaaaaa Prosz Zawsze do usług No i nigdzie nie wychodziłem, jeno przycupnąłem sobie w kąciku, żeby Bratu nie przeszkadzać Nie mam nic do dodania/podpowiedzi, to nic nie piszę Natomiast zawsze, gdy spojrzysz w moją stronę, to zobaczysz wyciągniętą rękę z palcem ku górze w takiej postaci: http://us.cdn2.123rf.com/168nwm/yayayoy/yayayoy1203/yayayoy120300015/12793108-bunny-emotikony-z-kciukiem-do-gory.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 09.11.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Cześć,Edytko Ruski rok tu nie byłam, ale jak już weszłam, to mnie wmurowało! Betony wyszły pięknie, łazienki są super, Deski śliczne, a mozaiki nie po prostu powaliły na łopatki. SUPER! Gratuluję Ci i strasznie się cieszę, że wygrałaś sprawę i że te "gadziny za płota" więcej nie będą Cię nękać - miejmy nadzieję! Pochichrałam się zrowo z tego jak Kargul latał niczym kot z pęcherzem, żeby tylko wykręcić się od płacenia za rzeczoznawcę - cudo!, A jeszcze większe cudo, to post Twojej Mamy na temat szerszeni czy innych "żądlastych" - genialne. Buziaki wielgachne Ci zostawiam i lecę spać, bo u nas już 1.12. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts