anawii 20.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Anawii , ale co Ty ja musze te sprawe z Braciakiem obgadac .... jak za pozno , co za pozno to Ty Kochana mnie nie znasz , a moja wiara w Braciaka tak mocna jest , ze zobaczymy co On na to bo wiesz takich dwoch jak nas trzech to nie ma ani jednego ........ Jak Arek powie , ze sie da to zabieramy sie za realizacje pomyslu ... dzieki za info Prosze bardzo Służe pomocą jak tylko umiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 20.11.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wszystkiego najlepszego Pani Zosiu!!! Gratuluje wspaniałych dzieci!!!STO LAT!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 20.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 To i ja sie przyłącze STO LAT życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.11.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ja również przesyłam serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego i trochę kwiatków przynoszę http://g.wieszjak.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/212000/laka_212016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 20.11.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dziękuje bardzo gorąco,za Zyczenia,,:wiggle:Ha ha 18 kiedy to było::Ale nieważne ile ma się lat, ważne na ile człowiek się czuje.Jest okej oby nie było gorzej.Dzis wypije toast też za Zdrówko wspaniałych Forumowiczów.:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 20.11.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 :yes:Kwiatuszki sliczne dzieki,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.11.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Zosiu, zawsze ma sie 18 lat + XX zyciowego doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stylowy 2 20.11.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Witam. Przesyłam kilka fotek ze stylka Pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 20.11.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 !8 mieć lat to nie grzech wg.piosenki a ja w.g metryki dzisiaj kończę 65LAT .ale fizycznie i psychicznie czuje sie młodsza:lol2,Tyle Wspaniałych Serdecznych Życzeń sama radość Kochani.Dziekuje jeszcze raz. Babcia Zosia haha:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 20.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Sorki Kochani cos mi nie wyszło ,ale jestem początkująca, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.11.2012 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Prosze bardzo Służe pomocą jak tylko umiem.... Rozmawialam z Braciakiem wszystko jest do ogarniecia , ale .......... najprawdopodobniej trzeba bedzie zaczac od poczatku czyli odkrecic plyty ... zdjac to drewno ktore pan od ocieplenia poddasza wrzucil pod g-k .... ( taki mial pomysl na te zabudowe ) . Braciak mowi , ze jak w tej chwili przyglada sie fotkom to widzi , ze musi zaczac wszystko od poczatku ... CHOLERA ..... Facet od docieplenia podadsza nie dosyc , ze okazal sie zlodziejem to jeszcze sknocil sprawe i teraz trzeba po nim poprawiac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.11.2012 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam. Przesyłam kilka fotek ze stylka Pozdrawiam Bogdan [ATTACH=CONFIG]149645[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]149646[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]149647[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]149648[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]149649[/ATTACH] Bogdan pogratulowac tak szybkiego zamieszkania w domku ..... teren wokol tez juz ogarniety ( tylko u mnie wciaz Arizona ) ..... napisz jeszcze co zmienilbys , gdybys jeszcze raz budowal Stylka .... i jesli mozesz bo mnie ciagle ktos pyta o koszty budowy ... jak u Ciebie mialy sie one w stosunku do wyliczen projektantow .... . U mnie juz dawno przekroczone , a mialy sie zamknac ( stan deweloperski ) w kwocie .... 570 tys. + ok. 47 tys. wykonczenie ..... nie bardzo wiem jak za taka kwote wykonczyc wnetrze tego domu .... koszt schodow i barierek to jakies 40 tys. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 21.11.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dzieki Marti!!! piesek śliczny, poniewaz ja z angielskiego jestem noga ,rozumiem tylko pojedyncze słówka to Syn mi przetłumaczył. No jakiś placuszek był i procenty też, żeby wznieść TOAST.Torcik będzie na powitanie CORCI jak wróci do Polski ,a mam nadzieje ze doczekam tej chwili. :welcome:pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 21.11.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Rozmawialam z Braciakiem wszystko jest do ogarniecia , ale .......... najprawdopodobniej trzeba bedzie zaczac od poczatku czyli odkrecic plyty ... zdjac to drewno ktore pan od ocieplenia poddasza wrzucil pod g-k .... ( taki mial pomysl na te zabudowe ) . Braciak mowi , ze jak w tej chwili przyglada sie fotkom to widzi , ze musi zaczac wszystko od poczatku ... CHOLERA ..... Facet od docieplenia podadsza nie dosyc , ze okazal sie zlodziejem to jeszcze sknocil sprawe i teraz trzeba po nim poprawiac .. Dlatego pisałam, że troche za późno .....Bo będzie "mała" demolka... Pozdrawiam, bede zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 21.11.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Bogdan, domek piekny , a schody cudo.....takie mi sie marzą.... Jak zrobie napad na bank, to też tak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stylowy 2 21.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Bogdan pogratulowac tak szybkiego zamieszkania w domku ..... teren wokol tez juz ogarniety ( tylko u mnie wciaz Arizona ) ..... napisz jeszcze co zmienilbys , gdybys jeszcze raz budowal Stylka .... i jesli mozesz bo mnie ciagle ktos pyta o koszty budowy ... jak u Ciebie mialy sie one w stosunku do wyliczen projektantow .... . U mnie juz dawno przekroczone , a mialy sie zamknac ( stan deweloperski ) w kwocie .... 570 tys. + ok. 47 tys. wykonczenie ..... nie bardzo wiem jak za taka kwote wykonczyc wnetrze tego domu .... koszt schodow i barierek to jakies 40 tys. ..... Witam. Nasze zmiany do projektu były stosunkowo niewielkie,garaż szerszy o 1,5m co dało nam w górnych pustkach nad garażem garderobę i w łazience saunę,górne piętro 15cm wyższe,taras większy,brak płyt z piaskowca na elewacji i kilka drobnych przeróbek.Odnośnie kosztorysu to myślę ,ze wszystko zależy od standartu wykończenia.,moje schody z barierkami to 36 tyś zł pewno można je zrobić za 5tyś ale ???.Poruwnywałam Twoje koszty budowy i muszę przyznać ,że są poruwnywalne do moich.W wolnym czasie postaram się wysłać kilka fotek z łazienek i pokoi. Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.11.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dlatego pisałam, że troche za późno .....Bo będzie "mała" demolka... Pozdrawiam, bede zaglądać Bogdan, domek piekny , a schody cudo.....takie mi sie marzą.... Jak zrobie napad na bank, to też tak chce Dlatego ja w tej ameryce siedze ..... bo chce wykonczyc Stylka , a nie lubie kompromisow ... za to lubie dobre rzeczy a te jak wiesz sporo kosztuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.11.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam. Nasze zmiany do projektu były stosunkowo niewielkie,garaż szerszy o 1,5m co dało nam w górnych pustkach nad garażem garderobę i w łazience saunę,górne piętro 15cm wyższe,taras większy,brak płyt z piaskowca na elewacji i kilka drobnych przeróbek.Odnośnie kosztorysu to myślę ,ze wszystko zależy od standartu wykończenia.,moje schody z barierkami to 36 tyś zł pewno można je zrobić za 5tyś ale ???.Poruwnywałam Twoje koszty budowy i muszę przyznać ,że są poruwnywalne do moich.W wolnym czasie postaram się wysłać kilka fotek z łazienek i pokoi. Pozdrawiam i trzymam kciuki Czekam na reszte zdjec ..... nie ma co mowic dom jest drogi w budowie i wykonczeniu .... ja tez nie dawalam plyt z piaskowca ( nie jest to kwestia oszczednosci , ale po prostu jakos obawialam sie tego ich ciezaru na elewacji ..... ) za to mam piaskowiec elastyczny ... tez trwaly material i lekki . Wrzuc jak mozesz fotki od strony garazu ... u mnie totalnie spierdzielili posadowienie domu i teraz musze kombinowac jak te sprawe rozwiazac ( pod wzgledem estetycznym ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 30.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Hej ,Hej EDYTKO a co u ciebie taki zastój z fotkami Stylusia.Arko działa ,poty wylewa a tu nic niema:(Popraw sie CORCIA:yes::hug:całuski, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.12.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Tak tak, popieram - dawaj foty, Edit :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts