Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI


Recommended Posts

  • Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zara ....... chwilowo mam napiety terminarz .... , ale foty BEDA ..... w tym tygodniu :p..... jak tylko zobacze jakies Mikolajkowe prezenty w Komentarzach :p.

 

Chlopaki znow wpadl m do glowy szalony pomysl ..... musze Braciaka " ubrac " w temat ....

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No Marti masz racje !!!:p.znając Edytkę to coś wymysli spoko:razz::confused:.Moja CORCIA od dziecka zaskakiwała swoich rodziców,ale pozytywnie.No Dobre dziecko, ale z wiekiem tak troszke się zmieniła,wydoroślała:jawdrop:Jest takie powiedzonko :Z kim się wdajesz takim się stajesz,;)Kurde czuje że mi się oberwie:o
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Moim zdaniem słowo "ubrać" może oznaczać tylko jedno... przyozdobienie Stylka światełkami na Święta. Czyż nie? :wiggle:

 

Ja również podpisuję się pod prośbą o nowe zdjęcia. :rolleyes:

 

Pozdrawiam

Marcin

 

Marcin ..... dzieki za maila ..... odpisze , albo zadzwonie .... sorrki za opoooooooooznienie , ale dogrywam sprawe drzwi wewnetrznych , schodow , drewna na suficie itp........ i oczywscie ogrzewania :bash:( aneks podpisany .... ale ..... ) juz zaczyna mnie to wku:spam:.......

Co do swiatelek to jeszcze nie w tym roku , ale na drugi rok planuje wstawic do Stylka choinke .....

:bye:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Eee... Światełka to żaden szalony pomysł ;)

 

Marti to teraz sprzedam Tobie kilka z moich pomyslow .... wroce do Polski ( kiedys :confused: bedzie to przed 2020 rokiem - to pewne ) ..... nikt nie bedzie wiedzial o moim powrocie , zaraz z lotniska jade do Zakopanego ( wypoczac jakies 2 tyg. ) , pozniej do T zobaczyc Stylka ..... pomieszkam w nim kilka dni ( no moze tygodni ) ... znow wracam do Zakopca bo tam mam w planach otworzyc maly pensjonacik i przyjmowac w nim gosci ..... zawsze o tym marzylam .... uwielbiam gotowac wiec pewnie stworze w nim fajna kuchnie i domowa atmosfere .... i tak bede dojezdzala z T do Z ..... ( oczywiscie nie kazdego dnia :no: za dlugi dystans .... nawet ja dla mnie ) ,pozniej po 20 - 25 latach sprzedam to wszystko i wyjade do Kanady zamieszkam w BANFF najpiekniejszych gorach jakie widzialam i ......... pewnie jeszcze cos wymysle bo to nie moze byc koniec !!!!!!!

 

Czy to jest dostatecznie SZALONE dla CIEBIE :p..... ( w tym szalenstwie jest metoda i uwierz mi bedzie tak jak pisze .... )

:bye:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Mam pytanie natury techniczno - kulinarnej ..... wlasnie zabieram sie do gotowania bigosu i ...... czy myslicie , ze krolewski ptak moze byc wrzucony do jednego gara razem ze swinskimi kawalkami ( mam tutaj oczywiscie na mysli swinskie czesci cialka , a nie sprosne kawalki :p - chociaz sprosne to tez jakby od swini :p) no dobra wracajac do mojego bigosu .... Znajomy byl na polowaniu i z tegoz wlasnie polowania przywiozl mi pieknego bazanta tzn. pieknie to on juz nie wygladal jak byl wypatroszony i calkiem bez piorek ..... lezy sobie to ptaszysko u mnie w zamrazalniku od 3 tygodni i wymyslilam zeby dodac go do bigosu ..... ( ktory wlasnie zaczynam gotowac :rolleyes:) ..... co myslicie o takim polaczeniu ???? .
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No plan iście szatański :) Zdajesz sobie sprawę, ile kosztuje pensjonat w Zakopcu? BTW: przez pięc lat mieszkałem w Zakopanem ;) Ja też kocham góry. Z Małżowinką planujemy na starość wrócić do Z. ;)

 

Co do kuraka, to ja bym go nie dawał do bigosu... Jakoś tak nie pasuje mi kurak do tego dania. Lepiej krowiznę, ale bigos, to wybitnie danie świńskie... Z drugiej strony bigos na winie robi się z tego, co się nawinie :rolleyes: Ale i tak bażanta było by mi szkoda. Upiec go w piekarniku, zaprawiając owocem jałowca, rozmarynem i tymiankiem.... Można podać z sosem truflowym... Mniam :) Królewskie żarło.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

.... wroce do Polski ( kiedys :confused: bedzie to przed 2020 rokiem - to pewne ) ..... nikt nie bedzie wiedzial o moim powrocie , zaraz z lotniska jade do Zakopanego ( wypoczac jakies 2 tyg. ) , pozniej do T zobaczyc Stylka ..... pomieszkam w nim kilka dni ( no moze tygodni ) ... znow wracam do Zakopca bo tam mam w planach otworzyc maly pensjonacik i przyjmowac w nim gosci ..... zawsze o tym marzylam .... uwielbiam gotowac wiec pewnie stworze w nim fajna kuchnie i domowa atmosfere .... i tak bede dojezdzala z T do Z ..... ( oczywiscie nie kazdego dnia :no: za dlugi dystans .... nawet ja dla mnie ) ,pozniej po 20 - 25 latach sprzedam to wszystko i wyjade do Kanady zamieszkam w BANFF najpiekniejszych gorach jakie widzialam i ......... pewnie jeszcze cos wymysle bo to nie moze byc koniec !!!!!!!

 

:eek:

Ty naprawde jestes szalona....!!!!

 

A co do bazanta, hmm... do bigosu szkoda tego ptaka.....

W necie znajdziesz dużo fajnych przepisów jak go można przyrządzić.

Miłego gotowania !

:bye:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No plan iście szatański :) Zdajesz sobie sprawę, ile kosztuje pensjonat w Zakopcu? BTW: przez pięc lat mieszkałem w Zakopanem ;) Ja też kocham góry. Z Małżowinką planujemy na starość wrócić do Z. ;)

 

Co do kuraka, to ja bym go nie dawał do bigosu... Jakoś tak nie pasuje mi kurak do tego dania. Lepiej krowiznę, ale bigos, to wybitnie danie świńskie... Z drugiej strony bigos na winie robi się z tego, co się nawinie :rolleyes: Ale i tak bażanta było by mi szkoda. Upiec go w piekarniku, zaprawiając owocem jałowca, rozmarynem i tymiankiem.... Można podać z sosem truflowym... Mniam :) Królewskie żarło.

 

Marti nie mam na mysli pensjonatu za 2 miliony zlotych .... :o....... ceny tam wciaz sa szalone ... m2 8 - 12 tys. zl. Pensjonat to moze byc male przytulne miejsce z miejscami dla kilku osob ......

 

Bazant cala noc w slow cookerze sie kapal ... pojdzie jednak do bigosu ...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

:eek:

Ty naprawde jestes szalona....!!!!

 

A co do bazanta, hmm... do bigosu szkoda tego ptaka.....

W necie znajdziesz dużo fajnych przepisów jak go można przyrządzić.

Miłego gotowania !

:bye:

 

:p

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

dzien dobry Edyta, :bye:

zawitałam do Ciebie, bo od jakiejś dobrej duszyczki na forum dowiedziałam sie, że masz płyty betonowe. chciałabym sie podpytac o te płyty, byc może udzielałaś juz tu w komentarzach wielokrotnie odpowiedzi na to pytanie, ale nie mam czasu czytać tyluuuu stron...(przepraszam) i prosze o info...

 

chomiczówka chomiczówka piekna (uwielbiam ta piosenke), masz sliczny domek i zarabiste pomysły wykończeniowe - gratuluję...

a dachówka wręcz prze piekna - hihi mam taka samą i w ten sam sposób ułożona - efekt odlotowy...;)

jeszcze raz gratuluje pieknego domku i pozdrawiam

bede wdzięczna za odpowiedź

amglad:bye:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Amglad1 :welcome:

 

Chetnie odpowiem na temat betonow .... jak masz konkretne zapytania to pisz ...

 

Dzieki za pochwaly domku :hug:.... pomyslow to faktycznie mi nie brakuje ... obecnie walkuje temat schodow wewnetrznych :bash:..... najgorsze jest to , ze nic mi sie nie podoba ... wszystkie realizacje sa takie oczywiste ..... jak zrobic schody bez schodow ????? wiem , wiem nie da sie wiec pewnie trzeba bedzie pojsc na kompromis ...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...