makawel 03.12.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 podpisuje sie pod - DAWAJ FOTY:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.12.2012 03:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Zara ....... chwilowo mam napiety terminarz .... , ale foty BEDA ..... w tym tygodniu ..... jak tylko zobacze jakies Mikolajkowe prezenty w Komentarzach . Chlopaki znow wpadl m do glowy szalony pomysl ..... musze Braciaka " ubrac " w temat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.12.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Emm... Czy tym "szalonym pomysłem" nie jest przypadkiem powrót i przeprowadzka do Stylka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bahitius 04.12.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Moim zdaniem słowo "ubrać" może oznaczać tylko jedno... przyozdobienie Stylka światełkami na Święta. Czyż nie? Ja również podpisuję się pod prośbą o nowe zdjęcia. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.12.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Eee... Światełka to żaden szalony pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 04.12.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 No Marti masz racje !!!.znając Edytkę to coś wymysli spoko:razz:.Moja CORCIA od dziecka zaskakiwała swoich rodziców,ale pozytywnie.No Dobre dziecko, ale z wiekiem tak troszke się zmieniła,wydoroślała:jawdrop:Jest takie powiedzonko :Z kim się wdajesz takim się stajesz,;)Kurde czuje że mi się oberwie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 04.12.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A tu GWIAZDKA!!! prezenty:o:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.12.2012 02:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Emm... Czy tym "szalonym pomysłem" nie jest przypadkiem powrót i przeprowadzka do Stylka? :no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.12.2012 02:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Moim zdaniem słowo "ubrać" może oznaczać tylko jedno... przyozdobienie Stylka światełkami na Święta. Czyż nie? Ja również podpisuję się pod prośbą o nowe zdjęcia. Pozdrawiam Marcin Marcin ..... dzieki za maila ..... odpisze , albo zadzwonie .... sorrki za opoooooooooznienie , ale dogrywam sprawe drzwi wewnetrznych , schodow , drewna na suficie itp........ i oczywscie ogrzewania ( aneks podpisany .... ale ..... ) juz zaczyna mnie to wku:spam:....... Co do swiatelek to jeszcze nie w tym roku , ale na drugi rok planuje wstawic do Stylka choinke ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.12.2012 03:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Eee... Światełka to żaden szalony pomysł Marti to teraz sprzedam Tobie kilka z moich pomyslow .... wroce do Polski ( kiedys bedzie to przed 2020 rokiem - to pewne ) ..... nikt nie bedzie wiedzial o moim powrocie , zaraz z lotniska jade do Zakopanego ( wypoczac jakies 2 tyg. ) , pozniej do T zobaczyc Stylka ..... pomieszkam w nim kilka dni ( no moze tygodni ) ... znow wracam do Zakopca bo tam mam w planach otworzyc maly pensjonacik i przyjmowac w nim gosci ..... zawsze o tym marzylam .... uwielbiam gotowac wiec pewnie stworze w nim fajna kuchnie i domowa atmosfere .... i tak bede dojezdzala z T do Z ..... ( oczywiscie nie kazdego dnia za dlugi dystans .... nawet ja dla mnie ) ,pozniej po 20 - 25 latach sprzedam to wszystko i wyjade do Kanady zamieszkam w BANFF najpiekniejszych gorach jakie widzialam i ......... pewnie jeszcze cos wymysle bo to nie moze byc koniec !!!!!!! Czy to jest dostatecznie SZALONE dla CIEBIE ..... ( w tym szalenstwie jest metoda i uwierz mi bedzie tak jak pisze .... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.12.2012 04:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Mam pytanie natury techniczno - kulinarnej ..... wlasnie zabieram sie do gotowania bigosu i ...... czy myslicie , ze krolewski ptak moze byc wrzucony do jednego gara razem ze swinskimi kawalkami ( mam tutaj oczywiscie na mysli swinskie czesci cialka , a nie sprosne kawalki - chociaz sprosne to tez jakby od swini ) no dobra wracajac do mojego bigosu .... Znajomy byl na polowaniu i z tegoz wlasnie polowania przywiozl mi pieknego bazanta tzn. pieknie to on juz nie wygladal jak byl wypatroszony i calkiem bez piorek ..... lezy sobie to ptaszysko u mnie w zamrazalniku od 3 tygodni i wymyslilam zeby dodac go do bigosu ..... ( ktory wlasnie zaczynam gotowac ) ..... co myslicie o takim polaczeniu ???? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 05.12.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kurde nawet Ja nie znałam tych planów:o:stirthepot::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.12.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 No plan iście szatański Zdajesz sobie sprawę, ile kosztuje pensjonat w Zakopcu? BTW: przez pięc lat mieszkałem w Zakopanem Ja też kocham góry. Z Małżowinką planujemy na starość wrócić do Z. Co do kuraka, to ja bym go nie dawał do bigosu... Jakoś tak nie pasuje mi kurak do tego dania. Lepiej krowiznę, ale bigos, to wybitnie danie świńskie... Z drugiej strony bigos na winie robi się z tego, co się nawinie Ale i tak bażanta było by mi szkoda. Upiec go w piekarniku, zaprawiając owocem jałowca, rozmarynem i tymiankiem.... Można podać z sosem truflowym... Mniam Królewskie żarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 05.12.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 .... wroce do Polski ( kiedys bedzie to przed 2020 rokiem - to pewne ) ..... nikt nie bedzie wiedzial o moim powrocie , zaraz z lotniska jade do Zakopanego ( wypoczac jakies 2 tyg. ) , pozniej do T zobaczyc Stylka ..... pomieszkam w nim kilka dni ( no moze tygodni ) ... znow wracam do Zakopca bo tam mam w planach otworzyc maly pensjonacik i przyjmowac w nim gosci ..... zawsze o tym marzylam .... uwielbiam gotowac wiec pewnie stworze w nim fajna kuchnie i domowa atmosfere .... i tak bede dojezdzala z T do Z ..... ( oczywiscie nie kazdego dnia za dlugi dystans .... nawet ja dla mnie ) ,pozniej po 20 - 25 latach sprzedam to wszystko i wyjade do Kanady zamieszkam w BANFF najpiekniejszych gorach jakie widzialam i ......... pewnie jeszcze cos wymysle bo to nie moze byc koniec !!!!!!! Ty naprawde jestes szalona....!!!! A co do bazanta, hmm... do bigosu szkoda tego ptaka..... W necie znajdziesz dużo fajnych przepisów jak go można przyrządzić. Miłego gotowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.12.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 No plan iście szatański Zdajesz sobie sprawę, ile kosztuje pensjonat w Zakopcu? BTW: przez pięc lat mieszkałem w Zakopanem Ja też kocham góry. Z Małżowinką planujemy na starość wrócić do Z. Co do kuraka, to ja bym go nie dawał do bigosu... Jakoś tak nie pasuje mi kurak do tego dania. Lepiej krowiznę, ale bigos, to wybitnie danie świńskie... Z drugiej strony bigos na winie robi się z tego, co się nawinie Ale i tak bażanta było by mi szkoda. Upiec go w piekarniku, zaprawiając owocem jałowca, rozmarynem i tymiankiem.... Można podać z sosem truflowym... Mniam Królewskie żarło. Marti nie mam na mysli pensjonatu za 2 miliony zlotych .... ....... ceny tam wciaz sa szalone ... m2 8 - 12 tys. zl. Pensjonat to moze byc male przytulne miejsce z miejscami dla kilku osob ...... Bazant cala noc w slow cookerze sie kapal ... pojdzie jednak do bigosu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.12.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ty naprawde jestes szalona....!!!! A co do bazanta, hmm... do bigosu szkoda tego ptaka..... W necie znajdziesz dużo fajnych przepisów jak go można przyrządzić. Miłego gotowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.12.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kurde nawet Ja nie znałam tych planów:o:stirthepot::no: Bo to moje plany .... ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.12.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 dzien dobry Edyta, zawitałam do Ciebie, bo od jakiejś dobrej duszyczki na forum dowiedziałam sie, że masz płyty betonowe. chciałabym sie podpytac o te płyty, byc może udzielałaś juz tu w komentarzach wielokrotnie odpowiedzi na to pytanie, ale nie mam czasu czytać tyluuuu stron...(przepraszam) i prosze o info... chomiczówka chomiczówka piekna (uwielbiam ta piosenke), masz sliczny domek i zarabiste pomysły wykończeniowe - gratuluję... a dachówka wręcz prze piekna - hihi mam taka samą i w ten sam sposób ułożona - efekt odlotowy... jeszcze raz gratuluje pieknego domku i pozdrawiam bede wdzięczna za odpowiedź amglad:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.12.2012 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Amglad1 Chetnie odpowiem na temat betonow .... jak masz konkretne zapytania to pisz ... Dzieki za pochwaly domku .... pomyslow to faktycznie mi nie brakuje ... obecnie walkuje temat schodow wewnetrznych ..... najgorsze jest to , ze nic mi sie nie podoba ... wszystkie realizacje sa takie oczywiste ..... jak zrobic schody bez schodow ????? wiem , wiem nie da sie wiec pewnie trzeba bedzie pojsc na kompromis ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.12.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Cześć Edyto, co tam w stylku ciekawego, piec zamontowany? Oczywiście czekam na zaproszenie do zakopca:rolleyes: Pozdrawiam Zosię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts